De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Negende editie Business op het Water

1 / 1
zoom out

SCHIEDAM - De gemeente Schiedam organiseert op woensdag 10 oktober in samenwerking met Open Coffee Schiedam de negende editie van Business op het Water.

Business op het Water is een drijvende beursvloer die lokale ondernemers een platform biedt om met elkaar, diverse relaties en de gemeente in contact te treden. Alle Schiedamse ondernemers ontvangen een uitnodiging om Business op het Water, dit keer op het partyschip Marlina, te bezoeken. Het schip ligt dan van 16.00 tot 20.00 uur afgemeerd aan de Maasboulevard te Schiedam. 

Sinds een aantal jaren is Business op het Water een goed netwerkevenement voor ondernemend Schiedam. Door de samenwerking met John Smits, organisator van de Open Coffee Schiedam sluit het nog beter aan op de lokale ondernemersbehoefte. Voorafgaand aan de beurs is er voor deelnemers een varende lunch, een extra netwerkmogelijkheid die aangeboden wordt door de BGS en Irado.

Er zijn stands voor veertig ondernemers die zich extra willen presenteren. Bedrijven kunnen informatie krijgen via www.businessophetwater.net.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio