De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Staande ovatie voor Rita en Thomas in Stadsgehoorzaal

(Foto: Rein Wolters)
1 / 5
zoom out
VLAARDINGEN - Rita Young kreeg zondag 15 april aan het eind van haar show ‘Muzikaal Onthaal’ in de Stadsgehoorzaal van Vlaardingen een staande ovatie. Niet alleen voor haar nieuwe dvd ‘Ik leef voor de muziek’, maar ook voor de hoogstaande keur aan artiesten die ze haar publiek presenteerde. Rita’s nieuwe schijf staat sinds zondagavond bovendien nummer één in de tipparade van TV Oranje. ,,Geweldig, hé,’’ riep ze toen dat bekend werd gemaakt.

Geweldig was haar show ’s middags met als extra hoogtepunt een optreden van Thomas Berge. Hij liet het publiek swingen op de schouwburgstoelen en ook in polonaise door de zaal gaan. Het was één grote happening. Maar daar mondden ook de optredens van Perry Zuidam, Amy (Tina Turner) Sorinio, Javi Escalera, trio Wannebiezz, Willeke D’estell en natuurlijk Rita zelf in uit.

Een ander hoogtepunt was het optreden van Glenda Peters (in 1985 winnares van de eerste soundmixshow van Henny Huisman) en aansluitend het door haar uitreiken van de nieuwe dvd aan Rita Young. Het enige minpunt van de wervelende show was de opkomst van het publiek, want de Stadsgehoorzaal was bepaald niet uitverkocht. Waarschijnlijk was de oorzaak de opening van het camping- en vaarseizoen en ook dat het de dag was van de Rotterdam Marathon.

Fotobijschriften:

1)

Van haar show-assistente Samantha (links) kreeg Rita Young een enorme taart aangeboden vanwege haar nieuwe dvd ‘Ik leef voor de muziek’. Medepresentator Perry Zuidam en zangeres Glenda Peters smullen mee.

2)

Rita Young en haar backing-vocals Amy Sorinio en Javi Escalera in actie tijdens de première van ‘Ik leef voor de muziek’.

3)

Thomas Berge haalde iedereen in de zaal van de stoel en liet de polonaise lopen.

4)

Fans maakten met een spandoek duidelijk dat Rita Young hun favoriete showvrouw is.

5)

Vriendin Glenda Peters overhandigde Rita Young haar nieuwe dvd, die nog dezelfde dag de lijst aanvoerde bij TV Oranje.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio