De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Klassiek Open Podium in Grote Kerk

Deelneemster Klassiek Open Podium (Foto: Marco Spruit Bleeker)
1 / 1
zoom out
SCHIEDAM - Liefhebbers van opera, operette of lied kunnen op zondagmiddag 26 juni weer hun hart ophalen in Schiedam bij Klassiek Open Podium georganiseerd door Stichting Opera aan de Schie. Klassiek talent presenteert zich tussen 13.30 en 17.00 uur in de Grote Kerk, Lange Kerkstraat 37. De entree is gratis. Voor (semi-) professionele zangers en instrumentalisten is het Open Podium een goede gelegenheid zich voor te bereiden op bijvoorbeeld een auditie of optreden. Voor de toeschouwers is het meestal genieten!

Het is de negentiende editie van het Klassiek Open Podium. Zangers en instrumentalisten krijgen in Schiedam de mogelijkheid zich te presenteren aan het aanwezige publiek. Zangers worden begeleid door de vaste begeleider op piano, Jean-Baptiste Milon. Bij de vorige edities bleek het niveau erg hoog. Er zijn slechts enkele steden in Nederland waar een dergelijk open podium wordt georganiseerd. De Stichting Opera aan de Schie voorziet met het Klassiek Open Podium duidelijk in een behoefte.

Elke keer weer komen solisten vanuit het hele land naar Schiedam. Het initiatief wordt duidelijk op prijs gesteld. Sommige deelnemers vormen onderling gelegenheidsduo's zodat zij tijdens het open podium duetten kunnen uitvoeren. 

Omdat musici niet graag optreden voor lege stoelen zijn alle belangstellenden zijn aanstaande zondag van harte welkom. De entree is gratis.

Kijk voor meer informatie op de website www.opera-aandeschie.nl.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio