De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Dansfeest in DrieMaasHave!

Dansfeest in DrieMaasHave!
MAASSLUIS - Houdt u van dansen en gezelligheid? Kom dan op zaterdag 3 juni a.s. naar het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in DrieMaasHave aan de Stadsmolen 101 in Maassluis. U bent van harte welkom!

Eerste nieuwe afdeling De Tweemaster is opgeleverd

Eerste nieuwe afdeling De Tweemaster is opgeleverd
MAASSLUIS - De zorgvraag van bewoners van verpleeghuizen wordt steeds complexer. Om ook in de toekomst op de juiste wijze en op een liefdevolle manier intensieve zorg aan onze bewoners te kunnen blijven bieden, wordt De Tweemaster in Maassluis op deze zorgvraag aangepast. Het verbouwingstraject dat daarvoor nodig is, is in het najaar van 2016 van start gegaan. De afgelopen weken werden de eerste resultaten van deze vernieuwingsslag goed zichtbaar. De eerste nieuwe afdeling werd opgeleverd en de bewoners hebben inmiddels hun nieuwe kamers naar eigen smaak ingericht. Ook werd de eerste nieuwe...

Gratis deelname aan Zomerschool!

VLAARDINGEN - Er zijn nog enkele plekken vrij voor de Vlaardingse Zomerschool. Inschrijven kan via de site http://www.vlaardingsezomerschool.nl

Dansfeest in De Meerpaal!

Dansfeest in De Meerpaal!
VLAARDINGEN - Houdt u van dansen en gezelligheid? Kom dan op zondag 21 mei a.s. naar het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in De Meerpaal aan de Willem de Zwijgerlaan 2 in Vlaardingen. U bent van harte welkom!

Toneelvereniging Het Masker

VLAARDINGEN - Toneelvereniging Het Masker speelt op,vrijdag 12 en zaterdag 13 mei de jaarlijkse voorstelling

Zondag 14 mei - Vlaardingse Fluisterboot op stap met Natuurmonumenten

Zondag 14 mei - Vlaardingse Fluisterboot op stap met Natuurmonumenten
VLAARDINGEN - Vandaag vaart een gids van Natuurmonumenten mee met de Andante.

Dansfeest in Soenda

Dansfeest in Soenda
VLAARDINGEN - Houdt u van dansen en gezelligheid? Kom dan op zondag 30 april a.s. naar het muzikale Mag ik deze dans van u? van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Soenda aan de Soendalaan 2 in Vlaardingen. U bent van harte welkom!

Alzheimer Café: Alzheimer Nederland 20 jaar

VLAARDINGEN - In april bestaat het café in Maassluis 6 jaar. Alzheimer-Nederland startte 20 jaar geleden met dit soort bijeenkomsten. Ter ere van deze jubilea vertelt JoAn Reinhoudt, regio-coördinator van Alzheimer, tijdens het Alzheimer Café Maassluis op 18 april aanstaande in Geriatrisch centrum DrieMaasHave, Stadsmolen 101 te Maassluis, over de activiteiten voor patiënten en mantelzorgers. U bent van harte welkom!

Bram Ladage trakteert publiek op 50-jarig jubileum met gratis zak patat

Bram Ladage trakteert publiek op 50-jarig jubileum met gratis zak patat
VLAARDINGEN - Wat ooit begon als stoute jongensdroom, heeft vijftig jaar later geresulteerd in misschien wel het grootste patatimperium dat Nederland heeft gekend. Op 10 april viert frietkoning Bram Ladage zijn vijftig jarig jubileum en doet dit op dezelfde genereuze manier zoals het publiek hem in 1967 leerde kennen: met het uitdelen van goedgevulde zakken échte patat, gemaakt van échte aardappels. Hoe het werkt? Heel simpel. Op je eigen verjaardag trakteert Bram Ladage op vertoon van ID een heerlijke zak patat naar keuze. Een smakelijk Brammomentje om te vieren!

NK Finale Turnen Triade Jaimy Bordewijk

NK Finale Turnen Triade Jaimy Bordewijk
VLAARDINGEN - Voor turnclub Triade waren er nog twee senior turnsters in de race voor het Bondkampioenschap, Iris van der Weijde in de 2de divisie en Jaimy Bordewijk in de 3de divisie.

Veel medailles voor Leonidas-Dovido in het rayon.

Veel medailles voor Leonidas-Dovido in het rayon.
VLAARDINGEN - Op zaterdag 8 april werden in de turnhal Eminent in Naaldwijk de eerste van de twee toestelfinales gehouden. De hoogste niveaus uit het Rayon Delfland mochten dit weekend het spits afbijten.

Themabijeenkomst in Marnix over valpreventie

VLAARDINGEN - Bent u niet meer zo zeker bij het lopen en heeft u moeite met balans en evenwicht? Kom dan op donderdag 13 april van 10:00-12:00 naar de L’ Entree bijeenkomst over Valpreventie in Marnix, Marnixlaan 5 te Vlaardingen. Tijdens deze bijeenkomst onder leiding van een ergo-of fysiotherapeut worden u tips aangeboden om vallen te voorkomen.

Turnsters en turners Leonidas-Dovido in actie.

Turnsters en turners Leonidas-Dovido in actie.
VLAARDINGEN - Op zaterdag 1 april werden in het Optisport Sportcentrum Vreeloo in De Lier, de Individuele wedstrijden voor recreanten van het rayon Delfland georganiseerd.

AAN HET WATER, kunstexpositie

AAN HET WATER, kunstexpositie
VLAARDINGEN - Op vrijdag 7 april om 16.30 uur wordt de expositie AAN HET WATER in Museum Vlaardingen geopend. De opening wordt verricht door de schrijver Chris Keulemans en dichteres Jana Beranová. AAN HET WATER, een project van stichting Zona Franca, presenteert een selectie van het recente werk van kunstenaars uit 5 verschillende landen woonachtig in de regio Rijnmond. De expositie vindt plaats in het Museum Vlaardingen en KADE40 en duurt tot 22 april.

Druk weekend voor Leonidas-Dovido turnsters.

Druk weekend voor Leonidas-Dovido turnsters.
VLAARDINGEN - Afgelopen weekend was het een druk wedstrijd weekend voor de voorselectie turnsters.

Drukke Aftrap project ‘Fietsen alle jaren’ in Soenda

VLAARDINGEN - Onder grote belangstelling vond donderdag 16 maart in zorgcentrum Soenda van de Argos Zorggroep, de start plaats van het fietsproject ‘Fietsen Alle Jaren’ (FAJ). Met de slogan ‘een leven lang wind door je haar’ maken bewoners van ‘Soenda’ elke donderdag een gezellige fietstocht met een riksja.

Dansfeest onder leiding van Rita Young in Marnix

Dansfeest onder leiding van Rita Young in Marnix
VLAARDINGEN - Houdt u van dansen, gezelligheid en live muziek? Kom dan op zondag 26 maart a.s. van 14.30 tot 17.00 uur naar het muzikale Mag ik deze dans van u? dansfeest in Marnix aan de Marnixlaan 5 in Vlaardingen. U bent van harte welkom!

Leonidas-Dovido turnsters in districtswedstrijd.

Leonidas-Dovido turnsters in districtswedstrijd.
VLAARDINGEN - Op zaterdag 11 maart en zondag 12 maart hebben de turnsters van Leonidas-Dovido deelgenomen aan de 4e divisie Regiowedstrijd van het district Zuid-Holland zuid in Hellevoetsluis.

Open Dag van Zorg en Welzijn 2017 in Marnix

VLAARDINGEN - Op zaterdag 18 maart is het de Open Dag van Zorg en Welzijn 2017. Ook Marnix in Vlaardingen opent deze dag haar deuren en organiseert leuke activiteiten. We ontvangen u graag tussen 14:00 en 16:00 bij Marnix aan de Marnixlaan 5 te Vlaardingen.

DE NIEUWE BOULEVARD VLAARDINGEN BLOG

DE NIEUWE BOULEVARD VLAARDINGEN BLOG
VLAARDINGEN - Vanaf Maart is het zover! De nieuwe blog van de Woon- & autoboulevard Hoogstad Vlaardingen wordt gelanceerd. Op de blog zijn vele berichten te lezen over Wonen, auto’s, recreatie en algemene berichtgeving.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio