De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Dansfeest in DrieMaasHave!

Dansfeest in DrieMaasHave!
MAASSLUIS - Houdt u van dansen en gezelligheid? Kom dan op zaterdag 3 juni a.s. naar het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in DrieMaasHave aan de Stadsmolen 101 in Maassluis. U bent van harte welkom!

Eerste nieuwe afdeling De Tweemaster is opgeleverd

Eerste nieuwe afdeling De Tweemaster is opgeleverd
MAASSLUIS - De zorgvraag van bewoners van verpleeghuizen wordt steeds complexer. Om ook in de toekomst op de juiste wijze en op een liefdevolle manier intensieve zorg aan onze bewoners te kunnen blijven bieden, wordt De Tweemaster in Maassluis op deze zorgvraag aangepast. Het verbouwingstraject dat daarvoor nodig is, is in het najaar van 2016 van start gegaan. De afgelopen weken werden de eerste resultaten van deze vernieuwingsslag goed zichtbaar. De eerste nieuwe afdeling werd opgeleverd en de bewoners hebben inmiddels hun nieuwe kamers naar eigen smaak ingericht. Ook werd de eerste nieuwe...

Samenwerking infrasector en onderwijs voor kansen voor jongeren

Samenwerking infrasector en onderwijs voor kansen voor jongeren
SCHIEDAM - Kansen voor jongeren creëren in de infrasector. Dat was het hoofdmotto tijdens de opening van het Zuid-Holland Infra Park (ZIP) in Schiedam-Oost op zaterdag 20 mei, de Dag van de Bouw. In het bijzijn van Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland en de Schiedamse wethouders Alexander van Steenderen en Mario Stam werd het startsein gegeven voor een doorlopende leerlijn voor leerlingen van het vmbo van Lentiz | LIFE College naar een mbo-opleiding op het gebied van infra bij Techniek College Rotterdam. De leerlijn wordt gefaciliteerd door SPG Infra. Techniek College Rotterdam...

Roparunteam Argos Zorggroep is klaar voor de start!

Roparunteam Argos Zorggroep is klaar voor de start!
SCHIEDAM - Na vele groepstrainingen, inzamelingsacties en voorbereidingen is het bijna zo ver: Roparunteam 34 Argos Zorggroep waagt zich van 3 t/m 5 juni a.s. weer aan de Roparun!

Dag van de Bouw en opening Buurtwerkplaats de Buren in Oost

SCHIEDAM - Zaterdag 20 mei is in Schiedam Oost van alles te beleven op het gebied van techniek. Omdat het de Dag van de Bouw is en omdat Buurtwerkplaats De Buren officieel de deuren opent.

Jeugdclub van CJV Schiedam

Jeugdclub van CJV Schiedam
SCHIEDAM - Alle kinderen uit groep 3 t/m 8 zijn welkom!

Argos Mobiel ontvangt eerste donatie!

Argos Mobiel ontvangt eerste donatie!
SCHIEDAM - Raet helpt Argos Mobiel op weg! Op donderdag 11 mei jl. heeft Argos Mobiel namelijk een eerste donatie ontvangen van maar liefst € 1.250,-. Dankzij deze donatie kan Argos Mobiel eenzame ouderen op weg blijven helpen.

Expositie S t o f ?

Expositie S t o f ?
SCHIEDAM - Expositie S t o f ? Stichting Kunstwerkt28 mei t?m 25 juni 2017

Zomerschaken bij HZP Schiedam ...

Zomerschaken bij HZP Schiedam ...
SCHIEDAM - De schaakvereniging Het Zwarte Paard Schiedam start maandag 12 juni met de zomercompetitie, waaraan iedereen mee mag doen, dus ook huisschakers en niet-leden.

Super LEGO bouwdag

Super LEGO bouwdag
SCHIEDAM - Op zondag 14 mei organiseert CJV Schiedam een super LEGO® bouwdag. Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn van 12 tot 14 uur en van 14 tot 16 uur van harte welkom in ons clubhuis aan de Lange Haven 129. Het beloofd een geweldig feest te worden, bakken vol met LEGO® staan op jullie te wachten!

Helden en Muzen op de Lange Haven

Helden en Muzen op de Lange Haven
SCHIEDAM - In samenwerking met de de Franse vereniging voor Barokmuziek, France Baroque, organiseert stichting Opera aan de Schie op 5 mei, de avond van bevrijdingsdag, het concert Helden & Muzen. Het concert wordt gehouden in de toonzaal van Galerie LH131 op de Lange Haven 131, Schiedam.

Sing mee met Harpe Davids?!

SCHIEDAM - Zingen met Harpe Davids? Nee! Een concert met muziek uit de film Sing!

Met Tom Coronel op pole position!

Met Tom Coronel op pole position!
SCHIEDAM - (themabijeenkomst Ondernemerschap / Retail op vrijdagavond 5 mei)

Dansfeest in François HaverSchmidt!

Dansfeest in François HaverSchmidt!
SCHIEDAM - Houdt u van dansen en gezelligheid? Kom dan op zondag 7 mei a.s. naar het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in François HaverSchmidt aan de Willem de Zwijgerlaan 35 in Schiedam. U bent van harte welkom!

Netwerkevenement op het LIFE College

Netwerkevenement op het LIFE College
SCHIEDAM - Op donderdag 20 april werd op het Lentiz | LIFE College in Schiedam volop genetwerkt. Tijdens het netwerk-evenement LIFE’s got Talent deden vmbo-leerlingen en mbo-studenten inspiratie op voor hun toekomstdroom. Doel van het evenement was om vmbo-leerlingen en mbo-studenten te verbinden met het regionale bedrijfsleven en hen bezig te laten zijn met beroepsoriëntatie, netwerken en talentontwikkeling. Het evenement werd geopend door ondernemers en oud-leerlingen die het tot de top van het Nederlandse bedrijfsleven of de muziekindustrie hebben geschopt. LIFE's got Talent werd georgan...

Waar kun je je hond nog laten plassen op de Lange Haven?

Waar kun je je hond nog laten plassen op de Lange Haven?
SCHIEDAM - De Lange Haven is schitterend geworden. Zeker in de zon stralen de schoongemaakte stoepen en paaltjes je tegemoet. Een mooie straat om met je hond door te wandelen. Maar waar laat je hem plassen? Niet op die schoongemaakte stoep.

Expositie Ecce Homo Videns

Expositie Ecce Homo Videns
SCHIEDAM - Ecce Homo Videns is een tentoonstelling van StichtingKunstWerkt waarbij de kijkende mens centraal staat.De deelnemende kunstenaars hebben allen de kijkende mens als uitgangspunt genomen.In de tentoonstelling zien we het ene kijkende kunstwerk naar het andere kijken.

Schiedams Water, fototentoonstelling op vier locaties

Schiedams Water, fototentoonstelling op vier locaties
SCHIEDAM - De jeneverindustrie was gezichtsbepalend voor Schiedam en is dat nog steeds. De wereldwijde export van honderden miljoenen liters jenever, whisky en gins in de 18e en 19e eeuw maakte de stad Schiedam rijk. Monumentale herenhuizen, pakhuizen, distilleerderijen en de hoogste molens ter wereld verrezen langs de grachten. Het Cultureel Forum Schiedam (CFS) organiseert onder de titel ‘Schiedams Water’ een fotofestival waarbij de sterke band tussen Schiedam en de drankindustrie centraal staat.

Genezing en bevrijding is mogelijk door de kracht van God!

Genezing en bevrijding is mogelijk door de kracht van God!
SCHIEDAM - Evangelist Edwin Jonkhout is een bevlogen prediker die over de hele wereld reist om mensen over Jezus te vertellen. Hij bidt veel voor mensen die ziek zijn en veel mensen worden vervolgens door God genezen.

HZP Schiedam eindigt op derde plaats …

HZP Schiedam eindigt op derde plaats …
SCHIEDAM - Maandagavond 27 maart ontvingen de schakers van HZP Schiedam het Rotterdamse RSR Ivoren Toren 3…
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio