De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Themabijeenkomst ‘Horen en blijven horen’ in Parkhof

MAASSLUIS - Hoe is het met uw gehoor ? Heeft u steeds meer moeite om gesprekken te volgen of moet u het volume van de televisie en radio steeds iets harder zetten? Op woensdag 5 juli 2017 vindt er weer een Argos L’Entrée bijeenkomst plaats in Parkhof aan de Schubertlaan 2 te Maassluis. Deze bijeenkomst zal in het teken staan van “Horen en blijven horen”.

5 juli zomerfeest voor jong en oud in Soenda

VLAARDINGEN - Op woensdag 5 juli organiseert Soenda aan de Soendalaan 2 in Vlaardingen een zomerfeest. U bent samen met uw (klein) kind(eren) van harte welkom van 14:00 tot 16:00. Er kunnen maximaal 35 kinderen in de leeftijd tussen 4 en 12 jaar deelnemen, dus schrijf snel in!

Verdienstelijke derde plaats op het NK Turnen

Verdienstelijke derde plaats op het NK Turnen
SCHIEDAM - Turnster Chiara Frisina Fauste maakt veel indruk met haar Bronzen plak!

Medemenselijkheid, een zoektocht: Internationale Dag van de Vluchteling

Medemenselijkheid, een zoektocht: Internationale Dag van de Vluchteling
SCHIEDAM - “De huidige vluchtelingencrisis laat weinig ruimte voor humaniteit en wordt vooral uitgevochten op economische argumenten en angst voor vreemdelingen. Miljoenen mensen worden heen en weer geslingerd in een eindeloos debat over quota en budgetten”. Op dinsdag 20 juni, de Internationale dag van de vluchteling, staan we in Schiedam stil bij de opvang van vluchtelingen en de noodzaak van medemenselijkheid.

Argos Zorggroep en Partycentrum Prikkewater slaan de handen ineen!

Argos Zorggroep en Partycentrum Prikkewater slaan de handen ineen!
SCHIEDAM - Op donderdag 1 juni jl. ondertekenden Karin Hersbach van Argos Zorggroep en Martin Poot van Partycentrum Prikkewater een samenwerkingsovereenkomst. Dankzij deze overeenkomst, kunnen leden van de Argos Servicepas een profiteren van leuke voordelen bij Partycentrum Prikkewater!

Argos Zorggroep lanceert de Argos Servicepas

Argos Zorggroep lanceert de Argos Servicepas
SCHIEDAM - Met trots lanceert Argos Zorggroep de nieuwe Argos Servicepas. Een pas speciaal voor zelfstandig wonende ouderen. Leden profiteren van allerlei voordelen: van deelname aan de uitstapjes van Argos ErOpUit, gratis bezorging van maaltijden aan huis en het gratis lenen van krukken of een rollator.

Proef de dichters & muziek

Proef de dichters & muziek
SCHIEDAM - Vluchtelingenwerk Schiedam, Bibliotheek Schiedam en stichting Zona Franca presenteren op zaterdag 10 juni het podium Proef de dichters & muziek, het kleurrijkste podium in het culturele foodfestival Proef! De Plantage.Met dichters en muziekanten uit vier continenten, oude en nieuwe Nederlanders, vieren we feest op de Plantage!

Drieslag Opera aan de Schie

Drieslag Opera aan de Schie
SCHIEDAM - Liefhebbers van klassieke muziek en opera kunnen komend weekend hun hart ophalen. Stichting Opera aan de Schie organiseert een gratis operavoorstelling, een pianorecital en een Klassiek Open Podium.

Argos Zorggroep te vinden op Verwijshulp.nl!

Argos Zorggroep te vinden op Verwijshulp.nl!
SCHIEDAM - Sinds donderdag 1 juni jl. is Argos Zorggroep te vinden op Verwijshulp.nl. Een mijlpaal waar de afdeling Zorgbemiddeling van Argos Zorggroep na de lancering feestelijk bij stilstond!

Knderkamp Vlaardingen

Knderkamp Vlaardingen
SCHIEDAM - Kinderkamp voor kinderen van 6 t/m 14 jaar

Samenwerking infrasector en onderwijs voor kansen voor jongeren

Samenwerking infrasector en onderwijs voor kansen voor jongeren
SCHIEDAM - Kansen voor jongeren creëren in de infrasector. Dat was het hoofdmotto tijdens de opening van het Zuid-Holland Infra Park (ZIP) in Schiedam-Oost op zaterdag 20 mei, de Dag van de Bouw. In het bijzijn van Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland en de Schiedamse wethouders Alexander van Steenderen en Mario Stam werd het startsein gegeven voor een doorlopende leerlijn voor leerlingen van het vmbo van Lentiz | LIFE College naar een mbo-opleiding op het gebied van infra bij Techniek College Rotterdam. De leerlijn wordt gefaciliteerd door SPG Infra. Techniek College Rotterdam...

Roparunteam Argos Zorggroep is klaar voor de start!

Roparunteam Argos Zorggroep is klaar voor de start!
SCHIEDAM - Na vele groepstrainingen, inzamelingsacties en voorbereidingen is het bijna zo ver: Roparunteam 34 Argos Zorggroep waagt zich van 3 t/m 5 juni a.s. weer aan de Roparun!

Dag van de Bouw en opening Buurtwerkplaats de Buren in Oost

SCHIEDAM - Zaterdag 20 mei is in Schiedam Oost van alles te beleven op het gebied van techniek. Omdat het de Dag van de Bouw is en omdat Buurtwerkplaats De Buren officieel de deuren opent.

Jeugdclub van CJV Schiedam

Jeugdclub van CJV Schiedam
SCHIEDAM - Alle kinderen uit groep 3 t/m 8 zijn welkom!

Argos Mobiel ontvangt eerste donatie!

Argos Mobiel ontvangt eerste donatie!
SCHIEDAM - Raet helpt Argos Mobiel op weg! Op donderdag 11 mei jl. heeft Argos Mobiel namelijk een eerste donatie ontvangen van maar liefst € 1.250,-. Dankzij deze donatie kan Argos Mobiel eenzame ouderen op weg blijven helpen.

Expositie S t o f ?

Expositie S t o f ?
SCHIEDAM - Expositie S t o f ? Stichting Kunstwerkt28 mei t?m 25 juni 2017

Zomerschaken bij HZP Schiedam ...

Zomerschaken bij HZP Schiedam ...
SCHIEDAM - De schaakvereniging Het Zwarte Paard Schiedam start maandag 12 juni met de zomercompetitie, waaraan iedereen mee mag doen, dus ook huisschakers en niet-leden.

Super LEGO bouwdag

Super LEGO bouwdag
SCHIEDAM - Op zondag 14 mei organiseert CJV Schiedam een super LEGO® bouwdag. Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn van 12 tot 14 uur en van 14 tot 16 uur van harte welkom in ons clubhuis aan de Lange Haven 129. Het beloofd een geweldig feest te worden, bakken vol met LEGO® staan op jullie te wachten!

Helden en Muzen op de Lange Haven

Helden en Muzen op de Lange Haven
SCHIEDAM - In samenwerking met de de Franse vereniging voor Barokmuziek, France Baroque, organiseert stichting Opera aan de Schie op 5 mei, de avond van bevrijdingsdag, het concert Helden & Muzen. Het concert wordt gehouden in de toonzaal van Galerie LH131 op de Lange Haven 131, Schiedam.

Sing mee met Harpe Davids?!

SCHIEDAM - Zingen met Harpe Davids? Nee! Een concert met muziek uit de film Sing!
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio