De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

De SpaarPuntenBank (de Bank zonder Rente en zonder Centen)

SCHIEDAM - Help on met sparen.

Rondleiding door monumentaal stadhuis Vlaardingen

Rondleiding door monumentaal stadhuis Vlaardingen
VLAARDINGEN - Ter gelegenheid van de Vlaardingse Kerstmarkt verzorgen de stadsgidsen van ServiceTeam Vlaardingen, in samenwerking met de gemeente Vlaardingen, unieke rondleidingen op zaterdag 10 december door het Oude Stadhuis van Vlaardingen.

OproepCentrale trots op haar jubilarissen

OproepCentrale trots op haar jubilarissen
SCHIEDAM - Op donderdag 24 november jl. heeft de OproepCentrale 29 vrijwilligers uit Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Spijkenisse in het zonnetje gezet omdat zij zich alweer 5, 10, 20 of zelfs 25 jaar inzetten voor hun medemens.

Op weg naar kerst met Canto di Lode

Op weg naar kerst met Canto di Lode
SCHIEDAM - SCHIEDAM –Oratoriumvereniging Canto di Lode zal op zaterdagavond 10 december 2016 te beluisteren zijn in de Grote Kerk van Schiedam. Deze keer met een sfeervol Engels kerstconcert, in de stijl zoals King’s College dat in Cambridge sinds 1918 jaarlijks uitvoert: A Festival of Nine Lessons and Carols. Al vanaf de eerste carol wordt het publiek uitgenodigd om mee te zingen: “Once in Royal David’s city

HZP Schiedam wint nipt in Overschie …

HZP Schiedam wint nipt in Overschie …
SCHIEDAM - vrijdagavond 25 november gingen de schakers van HZP Schiedam op bezoek bij s.g. Overschie 2…

Damvereniging van Stigt Thans richt een bloedbad aan

Damvereniging van Stigt Thans richt een bloedbad aan
SCHIEDAM - Damvereniging van Stigt Thans richtte tijdens de zesde ronde van de nationale damcompetitie een waar bloedbad aan. Zeven partijen werden gewonnen met een ongekende score van 16-4. Voor de stand in de competitie had het een beperkt effect. Gestegen werd van de vierde naar de derde plaats, omdat concurrent Wageningen naar verwachting kopje onderging tegen Huissen.

Kom dansen met Rita Young!

Kom dansen met Rita Young!
SCHIEDAM - Op zaterdag 3 december a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Ontmoetingscentrum De 5 Molens aan de Nieuwe Damlaan 818 in Schiedam. U bent van harte welkom!

Het Oranje Fonds zegt 110.000 euro toe aan Petje af Waterweg

Het Oranje Fonds zegt 110.000 euro toe aan Petje af Waterweg
SCHIEDAM - Het Oranje fonds zegt over een periode van 3 jaar financiële steun toe aan Petje af Waterweg. "Hier zijn wij ontzettend blij mee." zegt Arend de Haan voorzitter van het bestuur Petje af Waterweg. "De financiële steun van het Oranje Fonds is de basis waarop we de komende jaren kunnen bouwen.".

Bekerteam HZP Schiedam wint van Overschie…

Bekerteam HZP Schiedam wint van Overschie…
SCHIEDAM - Evenals in de voetbalcompetitie is er in het schaken ook sprake van een bekercompetitie. Hetzelfde principe geldt, alle RSB (Rotterdamse schaakbond) verenigingen krijgen een lotingnummer, en worden vervolgens in een schema geplaatst. Wie verliest ligt eruit. Zo’n bekerteam bestaat uit vier spelers…

KUNSTKERST KUNSTWERKT

KUNSTKERST KUNSTWERKT
SCHIEDAM - Traditiegetrouw sluiten wij dit jaar ons programma af met de KunstKerst.KunstKerst is een expositie waarbij alle deelnemende kunstenaars klein werkvoor kleine prijzen tentoonstellen. Ook is het een gezellige ontmoetingsplektussen kunstenaars en belangstellenden.

Lodewijk Asscher bezoekt PvdA Schiedam

Lodewijk Asscher bezoekt PvdA Schiedam
SCHIEDAM - Vice-premier en Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Lodewijk Asscher brengt donderdag 17 november een bezoek aan de PvdA in Schiedam.

Hermes laat overwinning liggen bij CKC

Hermes laat overwinning liggen bij CKC
SCHIEDAM - Hermes maakt een aantal lastige weken door met veel blessures en schorsingen. Vandaag gingen ze op bezoek bij CKC.

van Stigt Thans op weg naar het podium

van Stigt Thans op weg naar het podium
SCHIEDAM - Damvereniging van Stigt Thans is op weg naar een plaats op het podium. In de vijfde ronde werd zoals verwacht gewonnen van Lunteren. Het was een degelijke 13-7 overwinning. Het had wat meer kunnen zijn. De echte topploegen als Huissen en Hijken daverden door met twee 15-5 overwinningen. Het verrassende Wageningen staat nog op de derde plaats, vanwege een lichter programma. Ongetwijfeld zal daar in de komende wedstrijden verandering in komen. De Schiedammers spelen in de komende vier ronden tegen te kloppen tegenstanders waaronder Wageningen

Zeer geslaagd Kennispodium 2016 Argos Zorggroep

Zeer geslaagd Kennispodium 2016 Argos Zorggroep
SCHIEDAM - De Workshop 'Stroezelt u ook?' Won de Argos Academy Award 2016 tijdens de zeer geslaagde vijfde editie van het jaarlijkse Kennispodium dat op 3 november jl. plaats vond in Theater Koningshof te Maassluis. Met deze workshop wonnen medewerkers van Meeuwenhof naast de Award ook een geldprijs om dit concept verder te ontwikkelen.

Succesvol werkbezoek NZa aan Argos Zorggroep

Succesvol werkbezoek NZa aan Argos Zorggroep
SCHIEDAM - Argos Zorggroep kijkt met enthousiasme terug op het informele werkbezoek van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) dat op woensdag 10 november 2016 heeft plaatsgevonden in DrieMaasStede te Schiedam. Het werkbezoek stond in het thema van de toekomstplannen en innovaties van Argos Zorggroep

HZP Schiedam overtuigend langs Charlois Europoort 5 …

HZP Schiedam overtuigend langs Charlois Europoort 5 …
SCHIEDAM - Maandagavond 31 oktober ontvingen de schakers van HZP Schiedam het Rotterdamse Charlois Europoort 5…

Glow Party Groenoord Schiedam

Glow Party Groenoord Schiedam
SCHIEDAM - Op vrijdag 11 november zal zwembad Groenoord in het teken staan van de Glow Party! iedereen tot en met 12 jaar is uitgenodigd om te komen zwemmen en dansen op de muziek van DJ Axel & Bas. Natuurlijk krijgt iedereen weer glow sticks en je kan je favoriete nummer aanvragen bij de DJ.Vanaf 19:00 tot 22.00 zal het zwembad worden omgetoverd tot zwemdiscotheek met muziek en lichteffecten. De entree voor de zwemdisco is €7,50 inclusief een hapje en drankje. Tijdens de avond is het mogelijk om boven en onderwater op de foto te gaan bij de fotograaf en deze foto’s komen op www.zwemdis...

Argos Zorggroep bedankt Mantelzorgers

SCHIEDAM - Op donderdag 10 november a.s. is het de Dag van de Mantelzorg 2016. Argos Zorggroep draagt haar mantelzorgers een warm hart toe en vindt het belangrijk dat ook zij gezien worden. Daarom organiseren de verschillende locaties van Argos Zorggroep leuke en speciale activiteiten voor de mantelzorgers van de locatie.

Sociale vrijwillige chauffeurs gezocht!

SCHIEDAM - Gaat u graag met mensen om, heeft u wat tijd over en lijkt het u leuk om als vrijwillige chauffeur mensen te helpen? Dan is Argos Zorggroep op zoek naar u! Vrijwilligerswerk hoeft niet veel tijd te kosten en geeft veel voldoening!

Damvereniging van Stigt Thans maakt concurrent Witte van Moort kopje kleiner.

Damvereniging van Stigt Thans maakt concurrent Witte van Moort kopje kleiner.
SCHIEDAM - Damvereniging van Stigt Thans zette de opmars in naar hogere klasseringen door directe concurrent Witte van Moort overtuigend te verslaan. Vier winstpartijen tegenover twee nederlagen lieten de bezoekers geen enkele kans. Temeer daar Schiedammer Ron Heusdens onder weg naar de nederlaag tegen Jan van Dijk een winnende afwikkeling miste.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio