De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Anke Bodewes zet nieuw label "Samen met Anke" in de markt

Anke Bodewes zet nieuw label "Samen met Anke" in de markt
SCHIEDAM - ‘Samen met Anke’ is de deeldienstenservice speciaal voor diegene die bij de aan- of verkoop van de woning zelf actief wil deelnemen.We spreken eigenaar Anke Bodewes over de combinatie van haar ervaren makelaarskantoor (dit jaar bestaat de makelaardij 30 jaar!) met de hedendaagse wens naar zelfwerkzaamheid en vaste scherpe tarieven.Een gesprek over nieuwe diensten in een veranderende markt. Meedenken met de wensen van de klant en bieden waar deze het best mee geholpen is, daar gaat het gewoon om.

IJskoningin Elsa en Olaf samen met circus naar Vlaardingen

VLAARDINGEN - De komende 2 weken gasteert familiecircus Bossle aan de Broekweg in Vlaardingen en kan men genieten van 'echt' circus. David, Tunita, Dennis, Leon, Loreen, Antonio en Steffie Bossle onthalen het Hooggeëerd Publiek van alle leeftijden op acrobatische kunsten, spectaculaire act's en vrolijke clowns nummers.

Kom dansen met Rita Young in DrieMaasHave!

Kom dansen met Rita Young in DrieMaasHave!
MAASSLUIS - Op zaterdag 17 september a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend DrieMaasHave aan de Stadsmolen 101 in Maassluis. U bent van harte welkom!

Alzheimer Café ‘Wat is dementie?’

MAASSLUIS - Op dinsdagavond 20 september a.s. is er weer een Alzheimer Café Maassluis in De Tweemaster in Maassluis. Dit maal vertellen we u graag meer over wat dementie precies is.

Argos l’Entrée bijeenkomst in Parkhof over assertiviteit

MAASSLUIS - Heeft u moeite met ‘nee’ zeggen en vindt u het lastig om uw eigen grenzen te bewaken? Of zou u graag zelfbewuster en weerbaarder willen zijn? Kom dan naar de Argos l’Entrée bijeenkomst over assertiviteit op woensdag 7 september a.s. in Parkhof in Maassluis.

Open Monumentendag

Open Monumentendag
MAASSLUIS - Uitgebreid programma in het Witte Kerkje op 10 september met muziek, speurtocht voor kinderen, creatief bezig zijn, informatie over cursussen, lezingen, excursies.

DrieMaasHave heeft hart voor gastvrijheid!

DrieMaasHave heeft hart voor gastvrijheid!
MAASSLUIS - Elke dag zetten medewerkers van DrieMaasHave zich in voor gastvrije zorg. Dat deze inzet loont, blijkt wel uit de Gastvrijheidszorg met Sterren Award die DrieMaasHave dit jaar heeft gewonnen. Dé aanleiding om de gastvrije medewerkers van DrieMaasHave in het zonnetje te zetten en hen op een bijzondere manier te bedanken.

Argos l’Entrée bijeenkomst in De Tweemaster over assertiviteit

MAASSLUIS - Heeft u moeite met ‘nee’ zeggen en vindt u het lastig om uw eigen grenzen te bewaken? Of zou u graag zelfbewuster en weerbaarder willen zijn? Kom dan naar de Argos l’Entrée bijeenkomst over assertiviteit op woensdag 24 augustus a.s. in De Tweemaster in Maassluis.

Dansen met Rita Young in De Tweemaster!

Dansen met Rita Young in De Tweemaster!
MAASSLUIS - Op zaterdag 6 augustus a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend De Tweemaster aan het Vondelpark 2 in Maassluis. U bent van harte welkom!

Argos l’Entrée bijeenkomst in Parkhof over zinvolle dagbesteding

MAASSLUIS - Wat gaat u doen vandaag? Een vraag die niet voor iedereen gemakkelijk te beantwoorden is. Gelukkig is er veel te doen, ook bij u in de omgeving. Tijdens de gratis Argos l’Entrée bijeenkomst op woensdag 3 augustus a.s. in Parkhof in Maassluis over zinvolle dagbesteding vertellen wij u hier graag meer over!

Scooterrijder aangereden; dader rijdt door

Scooterrijder aangereden; dader rijdt door
MAASSLUIS - Een 17-jarige jongen uit Maasdijk is vrijdagavond rond 19.00 uur ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de P.C. Hooftlaan met de Monseigneur W.M. Beckerslaan. Hij werd aangereden door een automobilist in een witte bestelbus, die daarna doorreed.

Kans maken op een dag meevaren met een marineschip?

Kans maken op een dag meevaren met een marineschip?
MAASSLUIS - De Vloot- en Roadshow van de Koninklijke Marine was aanwezig op de Furieade in Maassluis. Naar de Vloot- en Roadshow wordt onderzoek gedaan en daarvoor is een enquête opgesteld. Door het invullen van deze vragenlijst maakt u kans om mee te varen met een marineschip, een unieke ervaring!

Kans op gladheid in ochtendspits

Kans op gladheid in ochtendspits
WATERWEG - Weggebruikers moeten maandag tijdens de ochtendspits ook nog rekening houden met lokale gladheid. Daarvoor waarschuwt Rijkswaterstaat. Voor het hele land geldt maandagochtend nog steeds code geel van het KNMI.

Ben jij één van de winnaars van de kerstbomenloterij in Maassluis?

Ben jij één van de winnaars van de kerstbomenloterij in Maassluis?
MAASSLUIS - Op woensdag 6 januari zijn er maar liefst 2185 afgedankte kerstbomen ingeleverd bij de 6 inleverplaatsen in Maassluis.

Woningen Maassluis vrijgegeven na brand

Woningen Maassluis vrijgegeven na brand
MAASSLUIS - Bijna alle flatwoningen die zondagavond in Maassluis werden ontruimd vanwege een brand in de kelderbox, zijn weer vrijgegeven. Bewoners van twee woningen die vlak boven de brandhaard zitten, kunnen voorlopig niet terug.

Grote brand in kelderboxen flat Maassluis [update]

Grote brand in kelderboxen flat Maassluis [update]
MAASSLUIS - [update 23.24 uur] In de kelderboxen van een flat aan de Burgemeester Zaneveldstraat in Maassluis heeft zondagavond een grote brand gewoed. Dat meldt de veiligheidsregio. Meerdere woningen werden door de hulpdiensten ontruimd.

Grote brand verwoest loods Schiedam; vier paarden gered

Grote brand verwoest loods Schiedam; vier paarden gered
SCHIEDAM - Een grote brand heeft in de kerstnacht een loods aan de Groeneweg verwoest. Vier paarden die in de loods loods stonden zijn door de eigenaresse op tijd in veiligheid gebracht. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg naar omliggende panden.

Minder verkeer over A13 door opening A4

Minder verkeer over A13 door opening A4
SCHIEDAM - Van de automobilisten die gebruikmaakten van de A13 tussen Rotterdam en Den Haag kiest een kwart nu voor de A4 Midden-Delfland. Dat meldt de VerkeersInformatieDienst (VID) donderdag op basis van een eerste eigen onderzoek.

Twee mannen met gigantische hoeveelheid vuurwerk aangehouden

Twee mannen met gigantische hoeveelheid vuurwerk aangehouden
VLAARDINGEN - Twee mannen uit Vlaardingen en Schiedam zijn zaterdag aangehouden op verdenking van het handelen in illegaal vuurwerk. De 27-jarige Vlaardinger werd opgepakt in een tussenwoning aan de Aletta Jacobskade waar dik achthonderd Cobra's en ruim duizend nitraten lagen.

Minister Schultz opent A4 Schiedam-Delft

Minister Schultz opent A4 Schiedam-Delft
SCHIEDAM - Minister Schultz van Infrastructuur en Milieu heeft vrijdagavond het laatste stukje A4 tussen Rotterdam en Delft geopend. Vanaf 19.30 uur mochten de eerste auto's de Ketheltunnel door om het maagdelijk schone nieuwe asfalt te berijden.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio