De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Kom dansen met Rita Young in Soenda!

Kom dansen met Rita Young in Soenda!
VLAARDINGEN - Op zondag 30 oktober a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Soenda aan de Soendalaan 2 in Vlaardingen. U bent van harte welkom!

Rollatorcheck bij Argos Zorggroep

Rollatorcheck bij Argos Zorggroep
MAASSLUIS - Laat ook úw rollator checken! Argos Zorggroep en Medipoint organiseren op woensdag 26 oktober a.s. in Ontmoetingscentrum De Vliet, Arthur van Schendelstraat 25 te Maassluis van 10.00 uur tot 12.00 uur weer een rollatorcheck.

Geslaagde Van Harte Week in DrieMaasHave

Geslaagde Van Harte Week in DrieMaasHave
MAASSLUIS - week van 7 tot en met 14 oktober 2016 stonden de activiteiten voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers van DrieMaasHave in het teken van “Van Harte”.

Kom dansen met Rita Young!

Kom dansen met Rita Young!
MAASSLUIS - Op zaterdag 15 oktober a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Ontmoetingscentrum De Vloot aan De Vloot 66 in Maassluis. U bent van harte welkom!

Alzheimer Café Maassluis ‘Dementie in Keramiek’

MAASSLUIS - Keramist Antoinette van Beurden is gastspreekster op 18 oktober a.s. tijdens het Alzheimer Café Maassluis in Driemaashave met het thema ‘Dementie in Keramiek’.

Hartverwarmend DrieMaasHave

Hartverwarmend DrieMaasHave
MAASSLUIS - In de week van 7 tot en met 14 oktober 2016 staan de activiteiten voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers van DrieMaasHave in het teken van “Van Harte”.

Slotdiner ‘Week van de ontmoeting’ groot succes

Slotdiner ‘Week van de ontmoeting’ groot succes
MAASSLUIS - Op zondagavond 2 oktober vond het volledig uitverkochte diner ter ere van de afsluiting van de ‘Week van de ontmoeting’ plaats in de Brasserie van DrieMaasHave.

Kom dansen met Rita Young in DrieMaasHave!

Kom dansen met Rita Young in DrieMaasHave!
MAASSLUIS - Op zaterdag 17 september a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend DrieMaasHave aan de Stadsmolen 101 in Maassluis. U bent van harte welkom!

Alzheimer Café ‘Wat is dementie?’

MAASSLUIS - Op dinsdagavond 20 september a.s. is er weer een Alzheimer Café Maassluis in De Tweemaster in Maassluis. Dit maal vertellen we u graag meer over wat dementie precies is.

Argos l’Entrée bijeenkomst in Parkhof over assertiviteit

MAASSLUIS - Heeft u moeite met ‘nee’ zeggen en vindt u het lastig om uw eigen grenzen te bewaken? Of zou u graag zelfbewuster en weerbaarder willen zijn? Kom dan naar de Argos l’Entrée bijeenkomst over assertiviteit op woensdag 7 september a.s. in Parkhof in Maassluis.

Open Monumentendag

Open Monumentendag
MAASSLUIS - Uitgebreid programma in het Witte Kerkje op 10 september met muziek, speurtocht voor kinderen, creatief bezig zijn, informatie over cursussen, lezingen, excursies.

DrieMaasHave heeft hart voor gastvrijheid!

DrieMaasHave heeft hart voor gastvrijheid!
MAASSLUIS - Elke dag zetten medewerkers van DrieMaasHave zich in voor gastvrije zorg. Dat deze inzet loont, blijkt wel uit de Gastvrijheidszorg met Sterren Award die DrieMaasHave dit jaar heeft gewonnen. Dé aanleiding om de gastvrije medewerkers van DrieMaasHave in het zonnetje te zetten en hen op een bijzondere manier te bedanken.

Argos l’Entrée bijeenkomst in De Tweemaster over assertiviteit

MAASSLUIS - Heeft u moeite met ‘nee’ zeggen en vindt u het lastig om uw eigen grenzen te bewaken? Of zou u graag zelfbewuster en weerbaarder willen zijn? Kom dan naar de Argos l’Entrée bijeenkomst over assertiviteit op woensdag 24 augustus a.s. in De Tweemaster in Maassluis.

Dansen met Rita Young in De Tweemaster!

Dansen met Rita Young in De Tweemaster!
MAASSLUIS - Op zaterdag 6 augustus a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend De Tweemaster aan het Vondelpark 2 in Maassluis. U bent van harte welkom!

Argos l’Entrée bijeenkomst in Parkhof over zinvolle dagbesteding

MAASSLUIS - Wat gaat u doen vandaag? Een vraag die niet voor iedereen gemakkelijk te beantwoorden is. Gelukkig is er veel te doen, ook bij u in de omgeving. Tijdens de gratis Argos l’Entrée bijeenkomst op woensdag 3 augustus a.s. in Parkhof in Maassluis over zinvolle dagbesteding vertellen wij u hier graag meer over!

Scooterrijder aangereden; dader rijdt door

Scooterrijder aangereden; dader rijdt door
MAASSLUIS - Een 17-jarige jongen uit Maasdijk is vrijdagavond rond 19.00 uur ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de P.C. Hooftlaan met de Monseigneur W.M. Beckerslaan. Hij werd aangereden door een automobilist in een witte bestelbus, die daarna doorreed.

Kans maken op een dag meevaren met een marineschip?

Kans maken op een dag meevaren met een marineschip?
MAASSLUIS - De Vloot- en Roadshow van de Koninklijke Marine was aanwezig op de Furieade in Maassluis. Naar de Vloot- en Roadshow wordt onderzoek gedaan en daarvoor is een enquête opgesteld. Door het invullen van deze vragenlijst maakt u kans om mee te varen met een marineschip, een unieke ervaring!

Kans op gladheid in ochtendspits

Kans op gladheid in ochtendspits
WATERWEG - Weggebruikers moeten maandag tijdens de ochtendspits ook nog rekening houden met lokale gladheid. Daarvoor waarschuwt Rijkswaterstaat. Voor het hele land geldt maandagochtend nog steeds code geel van het KNMI.

Ben jij één van de winnaars van de kerstbomenloterij in Maassluis?

Ben jij één van de winnaars van de kerstbomenloterij in Maassluis?
MAASSLUIS - Op woensdag 6 januari zijn er maar liefst 2185 afgedankte kerstbomen ingeleverd bij de 6 inleverplaatsen in Maassluis.

Woningen Maassluis vrijgegeven na brand

Woningen Maassluis vrijgegeven na brand
MAASSLUIS - Bijna alle flatwoningen die zondagavond in Maassluis werden ontruimd vanwege een brand in de kelderbox, zijn weer vrijgegeven. Bewoners van twee woningen die vlak boven de brandhaard zitten, kunnen voorlopig niet terug.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio