De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Informatieavond Volksuniversiteit Vlaardingen 1 september

VLAARDINGEN - De zomervakantie is voorbij en het nieuwe cursusseizoen van de Volksuniversiteit Vlaardingen gaat 19 september a.s. van start. Op donderdagavond 1 september a.s. van 19.00 – 21.00 uur is er een informatieavond over het cursusprogramma 2016-2017 op het Geuzencollege, Geuzenplein 1 te Vlaardingen.

Argos l’Entrée bijeenkomst in Parkhof over assertiviteit

MAASSLUIS - Heeft u moeite met ‘nee’ zeggen en vindt u het lastig om uw eigen grenzen te bewaken? Of zou u graag zelfbewuster en weerbaarder willen zijn? Kom dan naar de Argos l’Entrée bijeenkomst over assertiviteit op woensdag 7 september a.s. in Parkhof in Maassluis.

Marching Band Rotterdam aan Zee succesvol in Frankrijk en België

Marching Band Rotterdam aan Zee succesvol in Frankrijk en België
HOEK VAN HOLLAND - Op vrijdag 19 augustus om kwart over 3 in de nacht verzamelden de leden van Marching Band Rotterdam aan Zee om een gezellig weekend in te gaan, waarbij de Hoekse muzikanten 5 optredens zouden verzorgen in vier plaatsen in Frankrijk en België. Dit begon met een flinke busreis naar het plaatsje Le Touquet-Paris-Plage in Frankrijk, waar diezelfde dag nog in een optocht en een taptoe opgetreden zou worden.

Ontmoet je striphelden in Rotterdam!

Ontmoet je striphelden in Rotterdam!
SCHIEDAM - Strips! Museum voor het beeldverhaal opent op 3 september zijn deuren voor het publiek. Kom en ontmoet je striphelden in Strips!

Collectanten gezocht voor NSGK

HOEK VAN HOLLAND - Collectanten gezocht voor NSGK. Dit jaar van 14 t/m 19 november.

Open Monumentendag

Open Monumentendag
MAASSLUIS - Uitgebreid programma in het Witte Kerkje op 10 september met muziek, speurtocht voor kinderen, creatief bezig zijn, informatie over cursussen, lezingen, excursies.

Schiedamse boekenmarkt op 10 september

Schiedamse boekenmarkt op 10 september
SCHIEDAM - In de historische binnenstad van Schiedam organiseert Boekhandel Louis Tinner samen met Centrummanagement Schiedam op zaterdag 10 september de Schiedamse Boekenmarkt.

Argos l’Entrée bijeenkomst in François HaverSchmidt over assertiviteit

SCHIEDAM - Heeft u moeite met ‘nee’ zeggen en vindt u het lastig om uw eigen grenzen te bewaken? Of zou u graag zelfbewuster en weerbaarder willen zijn? Kom dan naar de Argos l’Entrée bijeenkomst over assertiviteit op donderdag 1 september a.s. in François HaverSchmidt in Schiedam.

Dansen met Rita Young in Soenda

Dansen met Rita Young in Soenda
VLAARDINGEN - Op zondag 28 augustus a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend Soenda aan de Soendalaan 2 in Vlaardingen. U bent van harte welkom!

Haal de wereld in huis, word YFU-gastgezin

Haal de wereld in huis, word YFU-gastgezin
VLAARDINGEN - Vinkeveen, 18 augustus 2016 – Uitwisselingsorganisatie YFU zoekt een gezin in de regio Rotterdam/Den Haag die huis en hart wil openstellen voor een buitenlandse leerling uit Polen. Zij zal een schooljaar onderwijs komen volgen op de middelbare school en leert de Nederlandse taal spreken en cultuur kennen. Deze 18-jarige studente danst erg graag en zou later graag professioneel danseres worden. Zij zou graag bij een gastgezin in de regio Rotterdam/Den Haag terecht komen, zodat zij naast haar school kan dansen bij een Nederlandse dansschool.

cursus 'Kunst kijken en ... meer zien"

cursus 'Kunst kijken en ... meer zien"
VLAARDINGEN - Kunsthistoricus Willy Atema (kunstEnkunde.nl, Vlaardingen) organiseert, in samenwerking met Kade40, met ingang van 28 september een cursus ‘Kunst kijken en … meer zien’.

DrieMaasHave heeft hart voor gastvrijheid!

DrieMaasHave heeft hart voor gastvrijheid!
MAASSLUIS - Elke dag zetten medewerkers van DrieMaasHave zich in voor gastvrije zorg. Dat deze inzet loont, blijkt wel uit de Gastvrijheidszorg met Sterren Award die DrieMaasHave dit jaar heeft gewonnen. Dé aanleiding om de gastvrije medewerkers van DrieMaasHave in het zonnetje te zetten en hen op een bijzondere manier te bedanken.

Volksuniversiteit Vlaardingen verhuisd

VLAARDINGEN - Het kantoor van de Volksuniversiteit Vlaardingen is verhuisd. Wij zijn met ingang van 8 augustus jl. gevestigd aan de Van Hogendorplaan 25A te Vlaardingen.

Scouts ondergedompeld in virual reality

Scouts ondergedompeld in virual reality
SCHIEDAM - Schiedam – De scouts van de Scouting Tono-groep zijn terug van hun zomerkamp. Een week lang werden de meisjes en jongens ondergedompeld in virual reality, en dat in de bossen van Bergen op Zoom.

Roofvogelshow en Vogelspintentoonstelling .

Roofvogelshow en Vogelspintentoonstelling .
SCHIEDAM - Op zondag 11 september van 11:00 tot 16:00 uur organiseert natuurcentrum “ De Boshoek ” een groots opgezette natuur themadag.

Dansen met Rita Young in François HaverSchmidt

Dansen met Rita Young in François HaverSchmidt
SCHIEDAM - Op zondag 21 augustus a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend François HaverSchmidt aan de Willem de Zwijgerlaan 35 in Schiedam. U bent van harte welkom!

Kom in beweging met Argos l’Entrée

VLAARDINGEN - Bewegen is goed voor lichaam en geest en houdt u langer mobiel. Tijdens de gratis Argos l’Entrée bijeenkomst ‘Kom in beweging’ op donderdag 25 augustus a.s. in Soenda in Vlaardingen vertellen we u meer over het belang van bewegen en krijgt u handige tips.

Argos l’Entrée bijeenkomst in De Tweemaster over assertiviteit

MAASSLUIS - Heeft u moeite met ‘nee’ zeggen en vindt u het lastig om uw eigen grenzen te bewaken? Of zou u graag zelfbewuster en weerbaarder willen zijn? Kom dan naar de Argos l’Entrée bijeenkomst over assertiviteit op woensdag 24 augustus a.s. in De Tweemaster in Maassluis.

Najaarscursus Muziek met Dreumesen/Peuters weer van start bij kade40

Najaarscursus Muziek met Dreumesen/Peuters weer van start bij kade40
VLAARDINGEN - De najaarscursus Muziek met Peuters gaat zaterdag 3 september a.s. weer van start voor ouders met 1 – 4 jarigen.

GRATIS 10 BASISLESSEN BRIDGEN

GRATIS 10 BASISLESSEN BRIDGEN
VLAARDINGEN - Altijd al willen leren bridgen ??
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio