De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Met Tom Coronel op pole position!

Met Tom Coronel op pole position!
SCHIEDAM - (themabijeenkomst Ondernemerschap / Retail op vrijdagavond 5 mei)

Dansfeest in François HaverSchmidt!

Dansfeest in François HaverSchmidt!
SCHIEDAM - Houdt u van dansen en gezelligheid? Kom dan op zondag 7 mei a.s. naar het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in François HaverSchmidt aan de Willem de Zwijgerlaan 35 in Schiedam. U bent van harte welkom!

Zondag 14 mei - Vlaardingse Fluisterboot op stap met Natuurmonumenten

Zondag 14 mei - Vlaardingse Fluisterboot op stap met Natuurmonumenten
VLAARDINGEN - Vandaag vaart een gids van Natuurmonumenten mee met de Andante.

Themabijeenkomst “omgaan met een tablet” in Parkhof

MAASSLUIS - Op woensdag 3 mei 2017 vindt in Parkhof, aan de Schubertlaan 2 te Maassluis, van 10:00 tot 12:00 de Themabijeenkomst “omgaan met een tablet” plaats. Tablets zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de samenleving en kunnen ook voor ouderen zeer nuttig zijn. Anders dan gebruikelijk vragen wij u zich voor deze bijeenkomst van te voren in te schrijven.

Netwerkevenement op het LIFE College

Netwerkevenement op het LIFE College
SCHIEDAM - Op donderdag 20 april werd op het Lentiz | LIFE College in Schiedam volop genetwerkt. Tijdens het netwerk-evenement LIFE’s got Talent deden vmbo-leerlingen en mbo-studenten inspiratie op voor hun toekomstdroom. Doel van het evenement was om vmbo-leerlingen en mbo-studenten te verbinden met het regionale bedrijfsleven en hen bezig te laten zijn met beroepsoriëntatie, netwerken en talentontwikkeling. Het evenement werd geopend door ondernemers en oud-leerlingen die het tot de top van het Nederlandse bedrijfsleven of de muziekindustrie hebben geschopt. LIFE's got Talent werd georgan...

Dansfeest in Soenda

Dansfeest in Soenda
VLAARDINGEN - Houdt u van dansen en gezelligheid? Kom dan op zondag 30 april a.s. naar het muzikale Mag ik deze dans van u? van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Soenda aan de Soendalaan 2 in Vlaardingen. U bent van harte welkom!

Albeda-studenten en bewoners van verblijf Licht amuseren zich bij knutselmiddag.

Albeda-studenten en bewoners van verblijf Licht amuseren zich bij knutselmiddag.
MAASSLUIS - Op donderdag 6 april organiseerden studenten van het Albeda College Maassluis een knutselmiddag voor de bewoners van verblijf Licht. Deze middag werd volledig verzorgd door studenten van de opleiding Dienstverlening richting Zorg en Welzijn. Aan de hand van het thema ‘Pasen’ gingen zij met bewoners aan de slag.

Bureau Gebiedsmanagers aan de slag in DrieMaasHave

Bureau Gebiedsmanagers aan de slag in DrieMaasHave
MAASSLUIS - Medewerkers en vaste vrijwilligers van DrieMaasHave werken hard om te zorgen dat het huis en de tuin altijd in perfecte staat verkeren. Extra hulp is echter altijd welkom. De Ingenieurs van Bureau Gebiedsmanagers uit Maassluis werden op donderdag 6 april dan ook met open armen ontvangen.

Alzheimer Café: Alzheimer Nederland 20 jaar

VLAARDINGEN - In april bestaat het café in Maassluis 6 jaar. Alzheimer-Nederland startte 20 jaar geleden met dit soort bijeenkomsten. Ter ere van deze jubilea vertelt JoAn Reinhoudt, regio-coördinator van Alzheimer, tijdens het Alzheimer Café Maassluis op 18 april aanstaande in Geriatrisch centrum DrieMaasHave, Stadsmolen 101 te Maassluis, over de activiteiten voor patiënten en mantelzorgers. U bent van harte welkom!

Inburgeringscursisten verrast door kwaliteit van zorg in DrieMaasHave

MAASSLUIS - Op maandag 3 april heeft DrieMaasHave met plezier een groep inburgeringscursisten ontvangen. Dit bezoek hoort bij een pilot project dat is geïnitieerd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het project omvat een kennismaking met de Nederlandse cultuur en samenleving via het onderdeel KNM, Kennis van de Nederlandse Maatschappij.

Waar kun je je hond nog laten plassen op de Lange Haven?

Waar kun je je hond nog laten plassen op de Lange Haven?
SCHIEDAM - De Lange Haven is schitterend geworden. Zeker in de zon stralen de schoongemaakte stoepen en paaltjes je tegemoet. Een mooie straat om met je hond door te wandelen. Maar waar laat je hem plassen? Niet op die schoongemaakte stoep.

Bram Ladage trakteert publiek op 50-jarig jubileum met gratis zak patat

Bram Ladage trakteert publiek op 50-jarig jubileum met gratis zak patat
VLAARDINGEN - Wat ooit begon als stoute jongensdroom, heeft vijftig jaar later geresulteerd in misschien wel het grootste patatimperium dat Nederland heeft gekend. Op 10 april viert frietkoning Bram Ladage zijn vijftig jarig jubileum en doet dit op dezelfde genereuze manier zoals het publiek hem in 1967 leerde kennen: met het uitdelen van goedgevulde zakken échte patat, gemaakt van échte aardappels. Hoe het werkt? Heel simpel. Op je eigen verjaardag trakteert Bram Ladage op vertoon van ID een heerlijke zak patat naar keuze. Een smakelijk Brammomentje om te vieren!

NK Finale Turnen Triade Jaimy Bordewijk

NK Finale Turnen Triade Jaimy Bordewijk
VLAARDINGEN - Voor turnclub Triade waren er nog twee senior turnsters in de race voor het Bondkampioenschap, Iris van der Weijde in de 2de divisie en Jaimy Bordewijk in de 3de divisie.

Veel medailles voor Leonidas-Dovido in het rayon.

Veel medailles voor Leonidas-Dovido in het rayon.
VLAARDINGEN - Op zaterdag 8 april werden in de turnhal Eminent in Naaldwijk de eerste van de twee toestelfinales gehouden. De hoogste niveaus uit het Rayon Delfland mochten dit weekend het spits afbijten.

Expositie Ecce Homo Videns

Expositie Ecce Homo Videns
SCHIEDAM - Ecce Homo Videns is een tentoonstelling van StichtingKunstWerkt waarbij de kijkende mens centraal staat.De deelnemende kunstenaars hebben allen de kijkende mens als uitgangspunt genomen.In de tentoonstelling zien we het ene kijkende kunstwerk naar het andere kijken.

Themabijeenkomst in Marnix over valpreventie

VLAARDINGEN - Bent u niet meer zo zeker bij het lopen en heeft u moeite met balans en evenwicht? Kom dan op donderdag 13 april van 10:00-12:00 naar de L’ Entree bijeenkomst over Valpreventie in Marnix, Marnixlaan 5 te Vlaardingen. Tijdens deze bijeenkomst onder leiding van een ergo-of fysiotherapeut worden u tips aangeboden om vallen te voorkomen.

Schiedams Water, fototentoonstelling op vier locaties

Schiedams Water, fototentoonstelling op vier locaties
SCHIEDAM - De jeneverindustrie was gezichtsbepalend voor Schiedam en is dat nog steeds. De wereldwijde export van honderden miljoenen liters jenever, whisky en gins in de 18e en 19e eeuw maakte de stad Schiedam rijk. Monumentale herenhuizen, pakhuizen, distilleerderijen en de hoogste molens ter wereld verrezen langs de grachten. Het Cultureel Forum Schiedam (CFS) organiseert onder de titel ‘Schiedams Water’ een fotofestival waarbij de sterke band tussen Schiedam en de drankindustrie centraal staat.

Genezing en bevrijding is mogelijk door de kracht van God!

Genezing en bevrijding is mogelijk door de kracht van God!
SCHIEDAM - Evangelist Edwin Jonkhout is een bevlogen prediker die over de hele wereld reist om mensen over Jezus te vertellen. Hij bidt veel voor mensen die ziek zijn en veel mensen worden vervolgens door God genezen.

Turnsters en turners Leonidas-Dovido in actie.

Turnsters en turners Leonidas-Dovido in actie.
VLAARDINGEN - Op zaterdag 1 april werden in het Optisport Sportcentrum Vreeloo in De Lier, de Individuele wedstrijden voor recreanten van het rayon Delfland georganiseerd.

HZP Schiedam eindigt op derde plaats …

HZP Schiedam eindigt op derde plaats …
SCHIEDAM - Maandagavond 27 maart ontvingen de schakers van HZP Schiedam het Rotterdamse RSR Ivoren Toren 3…
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio