kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Bedrijvendag in regio

Bedrijvendag in regio
WATERWEG - Bijna dertig bedrijven doen al mee aan het nieuwe evenement Waterweg Werkt! op zaterdag 30 mei. Het is de opvolger van de regionale open bedrijvendag in een groter jasje.

Maatschappelijke samenwerking

VLAARDINGEN - In navolging van de IKV, de ondernemersvereniging van Vlaardingen, wordt volgende week de Maatschappelijke Kring Vlaardingen opgericht.

Storestudio's in trek

Storestudio's in trek
MAASSLUIS - De verkoop van Storestudio's Maassluis, kleinschalige bedrijfsunits op het nieuwe bedrijventerrein De Dijk in Maassluis, is een groot succes. '

Ouders hebben toestemming voor opgraven lichaam Leon

Ouders hebben toestemming voor opgraven lichaam Leon
SCHIEDAM - De ouders van de 19 jarige Leon Groeneweg hebben toestemming gekregen van de burgemeester van Schiedam, om hun zoon op te laten graven voor nader onderzoek.
(Advertorial)

Diëtist Hélène: “Je kunt prima smakelijk eten en diëten tegelijk.”

Diëtist Hélène: “Je kunt prima smakelijk eten en diëten tegelijk.”
VLAARDINGEN - Wil je een paar kilo afvallen of aankomen? Heb je last van diabetes of te hoog cholesterol? Wil je een goede sportprestatie leveren? Heb je last van voedselallergie? Is je kind een moeilijke eter? Bij diëtist Hélène Spijkerman kun je terecht met dit soort vragen of voedingsadviezen. Haar praktijk in Vlaardingen heet Smakelijk eten en diëten. Ze houdt zelf van lekker koken en vindt dat gezond eten prima samengaat met een speciaal dieet.

Cultuurprijs stimuleert

WATERWEG - Al in in 2005 werd de eerste Waterweg Cultuurprijs uitgereikt. De prijs wil een stimulans zijn voor iedereen die met passie, plezier en bekwaamheid bijdraagt aan het culturele klimaat in de regio Waterweg Noord middels artistieke producties en culturele praktijken.

Hoogstraat even gevuld

Hoogstraat even gevuld
SCHIEDAM - Dertig enthousiaste studenten van de Hogeschool Rotterdam zetten na 10 weken voorbereiding, op vrijdag 24 en zaterdag 25 april de Hoogstraat in Schiedam op stelten.

Gewonde bij ongeval Westlandseweg Maassluis

Gewonde bij ongeval Westlandseweg Maassluis
MAASSLUIS - Op de Westlandseweg in Maassluis heeft vrijdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Daarbij is een persoon gewond geraakt.

Auto over de kop bij ongeluk op A4 [update]

Auto over de kop bij ongeluk op A4 [update]
REGIO - [update 15.08 uur] Op de A4 van Hoogvliet naar Schiedam is vrijdagmiddag een ongeluk gebeurd met twee auto's. Een van de auto's is over de kop geslagen.

Rozentocht eert Liduina

Rozentocht eert Liduina
SCHIEDAM - Morgen is de Rozentocht, de muzikale ommegang ter ere van de Schiedamse stadsheilige Liduina. In de Havenkerk, de kapel van Huize Frankeland, 't Huis te Poort op de Dam en de Liduina Basiliek zijn er miniconcerten om 12.00, 13.00 en 14.00 uur.

Blikschade na ongeval met vrachtwagen op A20

Blikschade na ongeval met vrachtwagen op A20
SCHIEDAM - Een vrachtwagen en een personenauto zijn donderdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de A20 ter hoogte van afrit Schiedam. Niemand raakte gewond.

Vierde autobrand in korte tijd in Vlaardingen

Vierde autobrand in korte tijd in Vlaardingen
VLAARDINGEN - Voor de vierde keer in een korte tijd heeft er een auto in brand gestaan in de Prins Hendrikstraat in Vlaardingen. Rond 00:30 uur werd de brandweer opnieuw gealarmeerd.

Ophef om concept nieuwe logo Schiedam

Ophef om concept nieuwe logo Schiedam
SCHIEDAM - Schiedam heeft een mooi nieuw logo voor de stad gemaakt. Dat zou je denken, maar erg in de smaak valt het concept niet: het nieuwe logo doet mensen aan een hakenkruis denken in plaats van de molen waar de afbeelding naar alle waarschijnlijkheid voor staat.

Vaartocht in Vlietlanden

Vaartocht in Vlietlanden
VLAARDINGEN - Het vaarseizoen in de Vlietlanden gaat weer van start! De eerste vaartocht is aanstaande zondag 19 april. Aanmelden via www.vlaardingsefluisterboot.nl is noodzakelijk.

Fietstocht met gidsen

Fietstocht met gidsen
VLAARDINGEN - De stadsgidsen van ServiceTeam Vlaardingen stappen zondag 19 april op de fiets en laten meerijders de mooiste plekken van Vlaardingen zien. Onderweg wordt een paar keer gestopt om iets vertellen over het heden en verleden van de omgeving. De start is om 13.

Culinaire markt van Parlevink

SCHIEDAM - De deels Schiedamse Stichting de Parlevink stelt zich tot doel streekproducten, EKO-producten en biologische producten vanuit het gehele land voor de consument zichtbaar te maken. Een van de manieren om dat te doen is door het organiseren van markten. Op zaterdag 18 april is er naar initiatief van Parlevink tussen 10.00 en 17.00 een markt op de Grote Markt.

Boekhuis in oprichting

SCHIEDAM - Annette Jongen is van plan om een nieuwe algemene boekhandel op te richten waarin elke Schiedammer zich welkom voelt. Al langere tijd had zij een ondernemersplan klaarliggen voor het Schiedams Boekhuis maar omdat ze zelf nog in loondienst was bij een boekhandel in Leiden ontbrak de urgentie om daadwerkelijk te gaan beginnen.

Voorproefje in museum

Voorproefje in museum
SCHIEDAM - Het Nationaal Jenevermuseum Schiedam is uitgeroepen tot het Open Monument van de maand april 2015. Komende zaterdag 18 en zondag 19 april is het Jenevermuseum vandaar gratis geopend. De openstelling is een voorproefje voor de Open Monumentendag 2015 in het tweede weekend van september. Het thema dit jaar is Kunst & Ambacht.

Brand bij vuilcontainer Baarnhoeve

Brand bij vuilcontainer Baarnhoeve
VLAARDINGEN - Aan de Baarnhoeve in Vlaardingen is dinsdag aan het begin van de avond brand uitgebroken. De brand ontstond naast een vuilcontainer in afval en twee prullenbakken.

Het Gat van Bolmers heet vanaf nu Kloosterplaats

Het Gat van Bolmers heet vanaf nu Kloosterplaats
SCHIEDAM - Al vanaf de jaren '70 staat de lege plek tussen de Broersvest en het Broersveld bekend als het Gat van Bolmers. Vernoemd naar toenmalige wethouder. Maar zojuist is de nieuwe naam onthuld: Kloosterplaats! Met de presentatie van de nieuwe naam gaat ook de herontwikkeling van het Gat naar de plannen van het pure Schiedamse collectief Bolwerk van start.

Derde autobrand binnen 24 uur in Vlaardingen

Derde autobrand binnen 24 uur in Vlaardingen
VLAARDINGEN - Voor de derde keer in 24 uur tijd heeft er maandagnacht in de omgeving van de Prins Hendrikstraat in Vlaardingen een autobrand gewoed.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Meer agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio