De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Anke Bodewes zet nieuw label "Samen met Anke" in de markt

Anke Bodewes zet nieuw label "Samen met Anke" in de markt
SCHIEDAM - ‘Samen met Anke’ is de deeldienstenservice speciaal voor diegene die bij de aan- of verkoop van de woning zelf actief wil deelnemen.We spreken eigenaar Anke Bodewes over de combinatie van haar ervaren makelaarskantoor (dit jaar bestaat de makelaardij 30 jaar!) met de hedendaagse wens naar zelfwerkzaamheid en vaste scherpe tarieven.Een gesprek over nieuwe diensten in een veranderende markt. Meedenken met de wensen van de klant en bieden waar deze het best mee geholpen is, daar gaat het gewoon om.

IJskoningin Elsa en Olaf samen met circus naar Vlaardingen

VLAARDINGEN - De komende 2 weken gasteert familiecircus Bossle aan de Broekweg in Vlaardingen en kan men genieten van 'echt' circus. David, Tunita, Dennis, Leon, Loreen, Antonio en Steffie Bossle onthalen het Hooggeëerd Publiek van alle leeftijden op acrobatische kunsten, spectaculaire act's en vrolijke clowns nummers.

Hermes overklast AGE-GGK

Hermes overklast AGE-GGK
SCHIEDAM - Vanmiddag speelde Hermes een heerlijke pot voetbal in Rotterdam.

Damvereniging van Stigt Thans ten onder tegen landskampioen

Damvereniging van Stigt Thans ten onder tegen landskampioen
SCHIEDAM - Tot grote schrik van topclubs waren de Oost-Europese spelers er vandaag niet. Het vliegtuig waarmee ze naar Nederland zouden vliegen ging niet. Beiden op de eerste ronde van de nationale damcompetitie geplande sleutelwedstrijden Witte van Moort - Huissen en van Stigt Thans - Hijken werden hevig getroffen door het ontbreken van deze onmisbare spelers. Huissen moest het tegen Witte van Moort doen zonder Guntis Valneris en van Stigt Thans zonder Raymond Vipulis. Huissen wist desondanks een benauwde zege te boeken. De Schiedammers echter gingen met 12-8 roemloos ten onder tegen lands...

NATIONAAL ZORGFONDS

NATIONAAL ZORGFONDS
SCHIEDAM - INFORMATIEAVOND NATIONAAL ZORGFONDS

Petje af Vlaardingen gaat van start!

Petje af Vlaardingen gaat van start!
VLAARDINGEN - Zondag 18 september is het dan zo ver: Petje af Vlaardingen gaat van start met het eerste les blok! Veertien enthousiaste en leergierige leerlingen uit groep 7 van diverse basisscholen uit Vlaardingen krijgen in de Stadsgehoorzaal een gastles van Christa Koets, directeur Bedrijf bij de gemeente Vlaardingen.

Gratis loopbaancheck tijdens de Week van de Loopbaan

Gratis loopbaancheck tijdens de Week van de Loopbaan
VLAARDINGEN - In de week van 19 tot en met 25 september a.s. openen loopbaanprofessionals en jobcoaches van Noloc hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag. Zo kun je op een laagdrempelige, kosteloze manier kennismaken met een loopbaanprofessional in de buurt.

Damvereniging Van Stigt Thans met twee extra grootmeesters

Damvereniging Van Stigt Thans met twee extra grootmeesters
SCHIEDAM - Zaterdag 17 september begint de nieuwe damcompetitie. De Schiedammers mikken andermaal op een plaats bij de bovenste drie. Aangetreden wordt tegen landskampioen Hijken. Damvereniging van Stigt Thans heeft zich weten te versterken met twee grootmeesters. Zes wedstrijden zal GMI Raimonds Vipulis het eerste komen versterken. Voorts is Afrikaans grootmeester Mor Seck in Nederland en beschikbaar. Alleen Hijken, Huissen en Apeldoorn hebben een hoger gemiddeld ELO.

Argos l’Entrée bijeenkomst in DrieMaasStede over assertiviteit

SCHIEDAM - Heeft u moeite met ‘nee’ zeggen en vindt u het lastig om uw eigen grenzen te bewaken? Of zou u graag zelfbewuster en weerbaarder willen zijn? Kom dan naar de Argos l’Entrée bijeenkomst over assertiviteit op dinsdag 29 september a.s. in DrieMaasStede in Schiedam.

Kom dansen met Rita Young in Marnix!

Kom dansen met Rita Young in Marnix!
VLAARDINGEN - Op zondag 25 september a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend Marnix aan de Marnixlaan 5 in Vlaardingen. U bent van harte welkom!

Argos l’Entrée bijeenkomst in Soenda over assertiviteit

VLAARDINGEN - Heeft u moeite met ‘nee’ zeggen en vindt u het lastig om uw eigen grenzen te bewaken? Of zou u graag zelfbewuster en weerbaarder willen zijn? Kom dan naar de Argos l’Entrée bijeenkomst over assertiviteit op donderdag 22 september a.s. in Soenda in Vlaardingen.

Soenda organiseert bioscoopmiddag voor jong en oud!

VLAARDINGEN - Alle kinderen uit Vlaardingen en bewoners van Soenda zijn op woensdagmiddag 21 september a.s. van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom tijdens de bioscoopmiddag in Brasserie Soenda aan de Soendalaan 2 in Vlaardingen.

Grand opening zwemdisco Groenoord Schiedam

Grand opening zwemdisco Groenoord Schiedam
SCHIEDAM - Op vrijdag 9 september is het tijd voor de Grand Opening van het zwemdisco seizoen in Schiedam! Vanaf 19:00 tot 22.00 zal het zwembad worden omgetoverd tot zwemdiscotheek met muziek en lichteffecten. Alle kinderen tot en met twaalf jaar uit Schiedam en omgeving zijn uitgenodigd om op de muziek van DJ Axel en DJ Bas te komen zwemmen en dansen.De entree voor de zwemdisco is €7,50 inclusief een hapje en drankje. Tijdens de gehele avond kan je boven en onderwater op de foto bij de fotograaf en de foto's zijn terug te vinden op www.zwemdisco.com.

Kom dansen met Rita Young!

Kom dansen met Rita Young!
SCHIEDAM - Op zondag 11 september a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend Ontmoetingscentrum de 5 Molens aan de Nieuwe Damlaan 818 in Schiedam. U bent van harte welkom!

Kom dansen met Rita Young in DrieMaasHave!

Kom dansen met Rita Young in DrieMaasHave!
MAASSLUIS - Op zaterdag 17 september a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend DrieMaasHave aan de Stadsmolen 101 in Maassluis. U bent van harte welkom!

Alzheimer Café ‘Wat is dementie?’

MAASSLUIS - Op dinsdagavond 20 september a.s. is er weer een Alzheimer Café Maassluis in De Tweemaster in Maassluis. Dit maal vertellen we u graag meer over wat dementie precies is.

Scouts gaan nieuwe uitdaging aan

Scouts gaan nieuwe uitdaging aan
SCHIEDAM - Schiedam – Zaterdag hield de Scouting Tono-groep haar seizoensstart. Voor de oudste kinderen van elke leeftijdsgroep met een officieel tintje omdat ze ‘overvlogen’.

Gezellige buurtmarkt in Soenda

Gezellige buurtmarkt in Soenda
VLAARDINGEN - Houdt u van snuffelen, struinen en gezelligheid? Kom dan op zaterdag 24 september a.s. van 10.00 tot 15.00 uur naar de ouderwets gezellige buurtmarkt in Soenda aan de Soendalaan 2 in Vlaardingen. Met uw aankopen steunt u bovendien De OproepCentrale, een vrijwilligersorganisatie in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en Spijkenisse.

Lezing 'De haven en Schiedam: hun relatie en toekomst'

Lezing 'De haven en Schiedam: hun relatie en toekomst'
SCHIEDAM - Op zondag 11 september van 11.00 tot 13.00 is er een lezing en gesprek in het kader van het Monumentenweekend, in de prachtig vernieuwde Wilton Timmerfabriek – nu kantoor van GustoMSC – op het bedrijventerrein Vijfsluizen in Schiedam.

Rode Kruis zoekt vrijwilligers

VLAARDINGEN - Het Rode Kruis zoekt vrijwilligers voor het wekelijkse zwem uur voor mensen met een lichamelijke en/ of verstandelijk beperking.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio