De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Primeur op Heilige Koemarkt: Suzuki Baleno

Primeur op Heilige Koemarkt: Suzuki Baleno
PURMEREND - Net uit de fabriek en nu al te zien op de Heilige Koemarkt: de Suzuki Baleno. Met 840 kg de lichtste auto in zijn klasse.

Gomes toont Mercedes C-klasse Coupé

Gomes toont Mercedes C-klasse Coupé
PURMEREND - Ook Gomes komt naar de Heilige Koemarkt met onder andere nieuwe modellen van Mercedes. Zo is zondag de Mercedes C-klasse Coupé te bewonderen.De nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse laat niemand onberoerd.

Ford Mondeo Vignale en Ford Mustang op Heilige Koemarkt

Ford Mondeo Vignale en Ford Mustang op Heilige Koemarkt
PURMEREND - Dekker Autogroep komt met de nieuwe Ford Mondeo Vignale en Ford Mustang naar de Heilige Koemarkt toe.

Mash Motors op Heilige Koemarkt te bewonderen

Mash Motors op Heilige Koemarkt te bewonderen
PURMEREND - Op de Heilige Koemarkt zondag zijn ook motoren te bewonderen. Zo neemt Floor de Gier van autobedrijf De Gier en tevens dealer van het motormerk Triumph, zondag ook Mash Motors mee. 'Mash is een laagdrempelig merk, wat een jonger publiek aanspreekt. De motoren zijn vriendelijk geprijsd', vertelt Floor de Gier.

Dodge Ram nieuw in Purmerend

Dodge Ram nieuw in Purmerend
PURMEREND - Op 1 juli wordt in Purmerend een tweede vestiging van Bijvelds geopend. Het autobedrijf uit Erp is sinds 1965 gespecialiseerd in Dodge Ram's. Op de Heilige Koemarkt presenteert het Brabantse bedrijf zich aan het Purmerendse publiek. 'We nemen onder andere een Dodge Rebel mee en het paradepaardje, de Dodge Laramie', vertelt Ria Bijvelds van het gelijknamige autobedrijf.

Adrie Jonk met Seat Ateca op Heilige Koemarkt

Adrie Jonk met Seat Ateca op Heilige Koemarkt
PURMEREND - Autobedrijf Adrie Jonk komt met nieuwe modellen van Seat, Mazda en Honda naar de Heilige Koemarkt. Zo is de Seat Ateca te bewonderen, de best rijdende SUV in zijn klasse vanaf 25.900,- euro.

Jackpot op de Heilige Koemarkt

Jackpot op de Heilige Koemarkt
PURMEREND - De vijf Bosch Car Service-bedrijven uit de regio presenteren zich tijdens de vierde editie van de Heilige Koemarkt (HKM) in Purmerend op zondag 29 mei op nadrukkelijke wijze met een gezamenlijke stand naast het terras van proeflokaal Bakker op de Koemarkt.

Verkiezing boekverkoper van het jaar

Verkiezing boekverkoper van het jaar
PURMEREND - José Ferdinandus, bedrijfsleider van boekhandel Het Leesteken, is een van de genomineerden voor de verkiezing van boekverkoper van het jaar 2016/2017.

Bier en wijn bij Casa Ista

Bier en wijn bij Casa Ista
PURMEREND - Vijftien jaar lang runde Fred Ista slijterij De Drankenier aan de Nieuwstraat. Daarna richtte hij zich volledig op de wijnimport, totdat hij zijn heil zocht in Zaandijk waar hij twaalf jaar een slijterij runde. Nu is Fred weer terug in Purmerend met een winkel gespecialiseerd in wijn en bier. 'Erg leuk om weer terug te zijn in Purmerend', aldus Fred Ista.

Opticycle naar groter pand

Opticycle naar groter pand
PURMEREND - Opticycle is van de Wagenweg naar de Waterlandlaan verhuisd. Het oude pand aan nummer 10 wordt over enige tijd gesloopt, dus Nico Teiwes moest op zoek naar een nieuwe locatie. 'En die vonden we al snel aan de Waterlandlaan. Deze gigantische ruimte stond al een tijd leeg en was geschikt om er gelijk in te trekken. Qua ruimte ben ik van 800 vierkante meter naar 5000 gegaan', vertelt Nico Teiwes.

Daalmeijer Elektronica weer open op vertrouwde adres

Daalmeijer Elektronica weer open op vertrouwde adres
PURMEREND - Na één jaar op een tijdelijke locatie te hebben gezeten, opent Daalmeijer Elektronica op zaterdag 30 april de deuren op het vertrouwde adres in de Peperstraat 40. Vijf weken na de hevige brand op 20 april 2015 ging eigenaar Martin Kleijwegt in de Westerstraat weer open met een tijdelijke winkel. 'Mijn zaak aan de Peperstraat was wonder boven wonder niet afgebrand, maar wel getroffen door vijf miljoen liter water', vertelt Kleijwegt.

Lokkemientje klaar voor lente

Lokkemientje klaar voor lente
EDAM - Tuincentrum 't Lokkemientje is klaar voor het komende seizoen. Het tuincentrum in Edam met 5000 vierkante meter is weer ingericht met tuinspullen, voorjaarsbloemen en barbecues. 'We hebben er weer zin in. Je merkt dat zodra de zon begint te schijnen, de mensen weer naar buiten gaan. De meeste mensen hebben zin om in de tuin of op het balkon aan de slag te gaan. We gaan steeds meer buiten leven', vertelt Angelique van 't Lokkemientje.

Alles voor de tuin bij Sierbestrating Jonk

Alles voor de tuin bij Sierbestrating Jonk
EDAM - Wie in de maand mei in een nieuw aangelegde tuin wil zitten, is bij Sierbestrating Jonk aan het goede adres. Van a tot z kan de klant voor alles wat de tuin aangaat bij Jonk terecht. Het familiebedrijf met vier vestigingen staat daarnaast bekend om de scherpe prijzen. 'En we houden alles in eigen hand, van verkoop tot uitvoering', vertelt Jory Jonk.

Pronto Wonen nieuw bij Tase

Pronto Wonen nieuw bij Tase
VOLENDAM - De eerste verdieping bij Tase is Pronto Wonen geworden. Na een verbouwing van drie maanden is afgelopen zondag Pronto officieel opengegaan. 'We zijn er binnen Tase enorm trots op. De reacties van de klanten zijn heel positief. Tweede paasdag gingen we voor de eerste keer open en was het gelijk druk. De verwachting is dat Pronto echt een begrip in de regio gaat worden', legt Tom Veerman uit, al jaren werkzaam bij Tase.

Number 1 Voetbalreizen wint Startersprijs

Number 1 Voetbalreizen  wint Startersprijs
VOLENDAM - Number 1 Voetbalreizen uit Volendam is genomineerd voor de Rabobank Startersprijs 2016. Ondernemers Mike en Jan Tol namen trots de eerste kwartaalprijs van 2016 in ontvangst.

Opening Yogastudio

Opening Yogastudio
PURMEREND - Yogastudio Krommenie opent vrijdag 1 april haar deuren aan de Eikelaan 87. In dit voormalig verzorgingstehuis hebben Monica en Daniëlle een paar weken hard gewerkt om aan de achterzijde van dit pand een mooie yogastudio te maken. De ruimte bestaat uit twee delen, een yogastudio en zitruimte.

Toko Joyce nu ook in Volendam

Toko Joyce nu ook in Volendam
VOLENDAM - Na weken van verbouwen en hard werken is de vierde vestiging van Toko Joyce een feit. In De Stient in Volendam is de zaak sinds vorige week geopend. Daarnaast zijn er vestigingen in Purmerend, Amsterdam-Noord en -Centrum.

Kapsalon Yes! opent deuren

Kapsalon Yes! opent deuren
PURMEREND - Met een confettikanon van gouden glitters werd kapsalon Yes! vrijdagochtend officieel geopend. De kapsalon aan de Hoogstraat 25 in Purmerend is maandag van 13.00-21.00 uur geopend, dinsdag tot en met vrijdag van 09.00-21.00 uur en zaterdag van 09.00-18.00 uur. (Foto: Han Giskes)

Nieuw interieur voor Moné

Nieuw interieur voor Moné
PURMEREND - Moné Lederwaren aan de Hoogstraat 7A (Strada) heeft een ingrijpende verbouwing achter de rug en opent na drie weken vrijdag officieel de deuren. De verbouwing was noodzakelijk, aangezien het interieur al dertig jaar lang hetzelfde was. 'We hebben nu een mooie, lichte winkel van deze tijd er voor teruggekregen', vertelt Daphne Moné, die samen met haar vader Ton Moné de zaak runt.

Jan Wals verloot Bosch prijzen onder klanten

Jan Wals verloot Bosch prijzen onder klanten
ILPENDAM - Herman Rietvelt uit Amsterdam is de tweede winnaar van de APK-actie van Bosch Car Service Jan Wals geworden. Laatstgenoemde verloot tien keer dit jaar een Bosch prijs onder klanten die hun APK hebben laten doen bij hem. 'Zij dingen ook mee naar de landelijke prijs iedere maand, een nieuwe auto. Zelf heb ik deze lokale actie eraan verbonden', aldus Jan Wals.
Plaats je eigen zakelijk nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio