De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Succesvolle 4e editie Waterlands Open Sambonsports

Succesvolle 4e editie Waterlands Open Sambonsports
PURMEREND - Purmerend 3 juliSporthal de Vaart was zondag 3 juli weer het toneel van al weer de 4e editie van het Waterlands Open, georganiseerd door karateclub Sambonsports uit Purmerend/De Rijp.

Kom, kijk en kayak mee

EDAM - Houd je van water, natuur, uitdaging, Bij het kayakken kun je dit allemaal tegenkomen.geef je op voor de korte introductie cursus bij kvedam op 28,30 juni en 5,7 juli

Veel medailles Judoka's Kodokan

PURMEREND - Medailleregen Judoka's SV Kodokan

Dringend Welpenleiding nodig bij Scouting

Dringend Welpenleiding nodig bij Scouting
PURMEREND - Scouting Purmerend wil graag zoveel mogelijk kinderen het plezier van Scouting laten ervaren. Vanwege een tekort aan leiding moeten er nu veel kinderen teleurgesteld worden.

DYNAMIC KIDZ / DANCE CENTER DYNAMIC

DYNAMIC KIDZ / DANCE CENTER DYNAMIC
PURMEREND - Dynamic Kidz is het jongste team van Dance Center Dynamic. Ze zijn allemaal net aan 8 jaar en doen nu al mee met meerdere dansbonden in Nederland..

Wheermolen wint scholenwijktoernooi kv Purmer

PURMEREND - Wheermolen wint scholenwijktoernooi kv Purmer

Donderdag nacompetitie Purmersteijn tegen hfc EDO

Donderdag nacompetitie Purmersteijn tegen hfc EDO
PURMEREND - Op donderdag 2 juni om 20:00 uur speelt Purmersteijn een wedstrijd in de nacompetitie voor promotie. Op bezoek op het complex aan de Van IJsendijkstraat komt EDO uit Haarlem. De toegang is gratis.

Kampioenschap op skatebaan

Kampioenschap op skatebaan
PURMEREND - De Purmerendse IJs- en Inline-skateclub staat zondag 29 mei in het teken van het Gewestelijk Kampioenschap Inline-skaten op de baan.

NK schermen voor teams in De Vaart

NK schermen voor teams in De Vaart
PURMEREND - In sporthal De Vaart wordt op zaterdag 28 en zondag 29 mei het Nederlands Kampioenschap schermen voor seniorenteams gehouden.

Beste C1-junioren gehuldigd

Beste C1-junioren gehuldigd
PURMEREND - Voor het tiende seizoen hebben Het Gezinsblad en Sport 2000 de Sportbokaal voor junioren gehouden. De eerste keer was het voor de B-junioren en daarna voor de C-junioren. Gedurende het seizoen zijn de C- junioren gevolgd. Traditiegetrouw werden in de zaak van Sport2000 de kampioenen en beste spelers gehuldigd.

Donderdag nacompetitie Purmersteijn tegen V.O.C.

Donderdag nacompetitie Purmersteijn tegen V.O.C.
PURMEREND - Op donderdag 26 mei om 20:00 uur speelt Purmersteijn een wedstrijd in de nacompetitie voor promotie. Op bezoek op het complex aan de Van IJsendijkstraat komt V.O.C. uit Rotterdam. De toegang is gratis.

Mertens pakt goud op NK turnen

Mertens pakt goud op NK turnen
BEEMSTER - In Dordrecht zijn dit weekend de Nederlandse Kampioenschappen turnen 3e divisie gehouden. Hercules Beemster had drie vertegenwoordigsters. Eline Mertens won goud bij de senioren. Voor Hercules is dit de eerste keer in de geschiedenis dat in het meerkampklassement van een Nederlands Kampioenschap een gouden medaille is gehaald bij de dames.

D1 Ilpendam kampioen

D1 Ilpendam kampioen
ILPENDAM - De SV Ilpendam D1 is dit jaar kampioen geworden. Met overmacht werd DWS in de laatste wedstrijd van het eigen veld gespeeld. Na afloop van de reguliere speeltijd was de stand opgelopen tot maar liefst 0-11. Daarmee werd de kroon gezet op een fraai seizoen waar het team, onder bezielende leiding van Nick Peerenboom, langzaam maar zeker toegroeide naar een absolute topvorm.

Purmersteijn D1 wint beker

Purmersteijn D1 wint beker
PURMEREND - De D1 van Purmersteijn heeft zaterdag de KNVB beker van het district West 1 voor D-pupillen (A-categorie) gewonnen. Purmersteijn won met 4-2 van Kampong D1, na een 0-1 achterstand bij de rust.

Rennen over de dijk

Rennen over de dijk
VOLENDAM - Normaal schuifelen toeristen en inwoners over de dijk langs de winkeltjes en kroegjes. Zondag namen hardlopers bezit van de meest beroemde dijk van Nederland tijdens de tweede Volendammer Havenloop. Ondanks het slechte weer was de opkomst groot. Zo liepen er ruim 700 kinderen mee.

Team Kawama plaatst zich voor volgende ronde

Team Kawama plaatst zich voor volgende ronde
PURMEREND - Het meisjesteam van De Kawama is bij het schoolvoetbaltoernooi tweede geworden van District Noord-Holland. Het team maakt zich nu op voor de volgende ronde op 8 juni in Uithoorn. Als de Purmerenders ook deze ronde winnen, plaatsen zij zich voor de landelijke finale in Zeist.

Volendammer Havenloop

VOLENDAM - Volendam Amusement en de Sportkoepel presenteren zondag 22 mei de tweede Volendammer Havenloop.

Naar WK zeilen in Hansa Klasse

Naar WK zeilen in Hansa Klasse
PURMEREND - Peter van Diepen (50) heeft een indrukwekkende sportloopbaan. Tot zijn zestiende jaar voetbalde hij, was een topwindsurfer bij WSV Hemmeland in Monnickendam, deed vanaf zijn 24ste jaar op een hoog niveau aan rugby bij RC Waterland in Purmerend, nam deel aan hardloopevenementen en de befaamde fietswedstrijd Luik - Bastenaken - Luik. Nu heeft hij als gevolg van een aanrijding door een dronken automobilist in 2010 zijn grenzen moeten verleggen. Met pretogen: 'Van 3 tot en met 9 juni neem ik in Medemblik deel aan het wereldkampioenschap zeilen in de Hansa Klasse.'

Sportieve Pinksterdag

Sportieve Pinksterdag
ILPENDAM - De één ging hardlopen en de ander stapte op de fiets. Ilpendam liet ziet zondag van haar sportieve kant zien tijdens de zesde Ronde van Ilpendam. Het wieler, hardloop, tourfiets en wandel evenement wordt ieder jaar op eerste pinksterdag gehouden met elk jaar een ander goed doel.

Klaverjasclub "Schoppen 9" zoekt nog leden

Klaverjasclub "Schoppen 9" zoekt nog leden
PURMEREND - Op de dinsdagen om 13:00u vindt er clubklaverjassen plaats in de kantine van voetbalvereniging Purmersteijn. De klaverjasclub "Schoppen 9" kan nog nieuwe leden plaatsen. Ook zin om wekelijks een uurtje te klaverjassen?
Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
 • Wekelijks

  Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
 • Dagelijks

  Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
 • Nieuws alert

  Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio