De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Vrouw steelt schooltas kind bij Vomar

(Foto: ANP)
1 / 1
zoom out

PURMEREND - Proletarisch winkelen nu ook voor schoolspullen voor je kind?

Dinsdag jl. moest mijn zoon zijn rooster ophalen op het Da Vinci College. Na afloop wilde hij met wat vrienden gaan voetballen, maar vanwege het warme weer gingen ze eerst langs bij de Vomar op het Wormerplein om een flesje drinken te kopen.

Bij de Vomar mag de jeugd (vanwege angst voor diefstal...) geen tas mee naar binnen nemen. Deze moeten ze op een plank naast de ingang achterlaten. Groot was de verbazing van mijn zoon, toen hij na 8 minuten weer buiten kwam met zijn flesje drinken: zijn schooltas was verdwenen!

Na eerst wat rondlopen of hij nog iets of iemand met zijn schooltas zag, heeft hij uiteindelijk de Vomar op de hoogte gesteld. Die hebben woensdag de bewakingsbeelden bekeken: de dader bleek een volwassen vrouw te zijn!!! Ongelooflijk toch! Op de beelden is te zien dat zij met haar fiets aan de hand aan komt lopen, kijkt op de plank met tassen, de tas van mijn zoon pakt, de ritsen openmaakt, er in kijkt, vervolgens alles weer dicht ritst en de tas meeneemt! We hebben inmiddels aangifte gedaan bij de politie, maar of we daarmee zijn tas met zijn nieuwe schoolspullen terugkrijgen?

Mocht u iets gezien hebben, dan hoort de politie dit graag.

Verder een waarschuwing aan alle scholieren: laat nooit je tas onbeheerd achter bij een supermarkt! Neem hem gewoon mee de winkel in en wordt er wat van gezegd: laat één kind buiten blijven om op de spullen te passen. Of nog beter: ga naar een andere winkel waar het beter geregeld is.

Aanvulling van de redactie: De politie laat weten van deze zaak op de hoogte te zijn en het in behandeling te hebben genomen. De bewakingsbeelden worden bekeken.

De reactiemogelijkheid onder dit artikel is uitgeschakeld

 

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 09 september 2012


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio