De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Stem op natuurgebied Biesbosch Haringvliet

Stem op natuurgebied Biesbosch Haringvliet
HELLEVOETSLUIS - Er is maar één plek in ons land waar je de dynamiek van de rivier en de zee zo intens ervaart. Aan de monding van de Rijn en de Maas, in één van de grootste delta’s van Europa. Met opgestroopte mouwen hebben we dijken en kastelen gebouwd en molens laten draaien, maar geven we nu de natuur weer meer de ruimte. In dit unieke natuurgebied leven mens en dier samen met het water. Het gebied van de Biesbosch en het Haringvliet.

Kom in beweging met Argos l’Entrée

SPIJKENISSE - Bewegen is goed voor lichaam en geest en houdt u langer mobiel. Tijdens de gratis Argos l’Entrée bijeenkomst ‘Kom in beweging’ op vrijdag 1 juli a.s. in De Es in Spijkenisse vertellen we u meer over het belang van bewegen en krijgt u handige tips.

Brocante Dromen aan de Dijk ~ minifair

Brocante Dromen aan de Dijk ~ minifair
ZWARTEWAAL - Voor de vijfde keer op rij wordt de jaarlijkse brocante minifair in en rondom de kijkschuur van “Het Brocante Dijkhuisje” georganiseerd.

Argos l’Entrée bijeenkomst over hulpmiddelen

Argos l’Entrée bijeenkomst over hulpmiddelen
SPIJKENISSE - Vrijwel alle ouderen willen graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Maar hoe doet u dat? En welke hulpmiddelen helpen u hierbij? Tijdens de Argos l’Entrée bijeenkomst ‘Een steuntje in uw rug’ op dinsdag 10 mei a.s. in De Es in Spijkenisse vertellen wij u hier graag meer over!

Buigen voor Oranje

Buigen voor Oranje
ROZENBURG (ZH) - Nel Kars 50 jaar alleen op de planken

Kom dansen in De Es!

Kom dansen in De Es!
SPIJKENISSE - Op vrijdag 8 april a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 18.30 tot 21.00 uur is de dansvloer geopend in De Es aan de Hürthstraat 1 in Spijkenisse. U bent van harte welkom!

Tuinreisje

Tuinreisje
OOSTVOORNE - Met Groei & Bloei naar de bloembollen in Limburg

Open Dag in De Es

SPIJKENISSE - Wilt u meer weten over zorg? Zoekt u een nieuwe baan of vrijwilligerswerk? Of wilt u gewoon even sfeer proeven onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers? Dan bent u op zaterdag 19 maart van harte welkom op de Open Dag van Zorg en Welzijn in De Es.

Bart Wirtz in het Zondagmiddag Muziekcafé

Bart Wirtz in het Zondagmiddag Muziekcafé
SPIJKENISSE - Bart Wirtz heeft verschillende prijzen gewonnen, zoals de Erasmus Jazz Prijs, de Leiden Jazz Award en de Breda Jazz Prijs.

2e editie "Bands On A Mission Rocknight" 26 maart in JC Bravo Brielle

2e editie "Bands On A Mission Rocknight" 26 maart in JC Bravo Brielle
BRIELLE - Brielle – Op zaterdagavond 26 maart spelen drie rockbands weer het dak eraf bij jongerencentrum Bravo (De rik 28, Brielle), tijdens de tweede editie van “Bands On A Mission“-Rocknight. Het duo Stranger Incognito uit Strijen zal de avond aftrappen met een akoestische rockset om goed in de stemming te komen! Daarna is de beurt aan de Haags/Leidse band Playyard, die een energieke, wild, ruig maar toch catchy Nu-Metal/Alternative-set zal neerzetten. De avond wordt afgesloten met een spetterende show van rock/rap-band TooDifferent uit Spijkenisse! Dit allemaal afgewisseld met diverse r...

OHVV 's Apres ski party

OHVV 's Apres ski party
OUDENHOORN - 1e Apres Ski party bij OHVV

‘Een nieuw pad in de berg hakken’

‘Een nieuw pad in de berg hakken’
SPIJKENISSE - Nhung Dam en Koos Terpstra over hun toneelstuk Hartstocht, een thriller Hartstocht, een thriller is een nieuwe toneeltekst van de in 2011 afgestudeerde toneelspeelster Nhung Dam en schrijver/regisseur Koos Terpstra. Het verhaal begint zo. Op een avond komt een vrouw thuis en doet bij toeval een schokkende ontdekking over haar man. Ze belt een zeer goede vriendin om hulp. Die stap is een eerste zet in een keten van gebeurtenissen waardoor de toeschouwer in de wereld van vier figuren wordt binnen gesleurd. Iedere volgende zet op dit emotionele schaakbord heeft verregaande en blo...

SnertBingo

ROZENBURG (ZH) - Snert met worst en bingo met ballen…

Te Veel Dames

ROZENBURG (ZH) - Blijspel door toneelgroep ODO uit Maasland

Chakra's & Chardonnay

Chakra's & Chardonnay
SPIJKENISSE - Acteur Chris Tates, bekend van Rozengeur & Wodka Lime en Flikken Maastricht is dit seizoen in het theater te zien in de hilarische komedie Chakra’s & Chardonnay. Maar is de acteur zelf ook bezig met spiritualiteit, yoga, superfoods en een lenige geest?

Grades of Colour met Liefde voor de muziek

ROZENBURG (ZH) - Grades of Colour met Liefde voor de muziek

Dromeneter

ROZENBURG (ZH) - Een muzikale en beeldende voorstelling over broertjes met te veel fantasie en grote zussen die niet meer dromen.Een muzikale en beeldende voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar.

Drie cabaretiers…voor de prijs van één!

ROZENBURG (ZH) - Drie cabaretiers…voor de prijs van één! Zaterdagavond 6 februari 2016 20:00 uur in Muziektheater De Ontmoeting.

Hermine Deurloo & Zapp4

Hermine Deurloo & Zapp4
SPIJKENISSE - Ze wordt door sommige media beschouwd als opvolger van Toots Thielemans, maar zelf vindt ze dat volstrekte onzin. "Niemand heeft een opvolger. Muziek maken is altijd een uiting van een eigen unieke persoonlijkheid", zegt mondharmonicaspeler Hermine Deurloo. "Bovendien zouden anderen ook aanspraak kunnen maken op die titel", voegt ze in alle bescheidenheid toe.

Museum in Oudenhoorn definitief gesloten

Museum in Oudenhoorn definitief gesloten
OUDENHOORN - De museumboerderij in Oudenhoorn is definitief gesloten. De sluiting is wegens privé-omstandigheden.
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio