De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Plusgroep VCO De Kring geopend

Plusgroep VCO De Kring geopend
OOSTVOORNE - Scholenstichting VCO De Kring heeft een regionale plusklas geopend voor kinderen die extra uitdaging nodig hebben. Elke woensdag komen 22 van deze leerlingen, uit de groepen 4 tot en met 8 van de 11 scholen van de stichting, bij elkaar.

Hellevoetsluis JO9-3 aangekleed door Box2Trade

Hellevoetsluis JO9-3 aangekleed door Box2Trade
HELLEVOETSLUIS - Box2Trade is een jong en dynamisch bedrijf dat service en flexibiliteit als kernwoorden heeft. De medewerkers van dit in Rotterdam gevestigde bedrijf hebben een jarenlange ervaring in de “containerbranche” en beseffen dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om accuraat en adequaat te reageren.

Burenruzie Hellevoetsluis - Nieuwenhoorn waar spektakel

Burenruzie Hellevoetsluis - Nieuwenhoorn waar spektakel
HELLEVOETSLUIS - Hoewel het vuurwerk binnen de lijnen uitbleef en de wedstrijd tussen Hellevoetsluis en Nieuwenhoorn meer spannend dan goed was, werd het buiten de lijnen, evenals 2 jaar geleden, een waar spektakel! Hoewel de rivaliteit tussen beide verenigingen groot is, was er van animositeit geen enkele sprake en werd het één groot feest.

Onderwijs staat niet stil.

Onderwijs staat niet stil.
OOSTVOORNE - Obs het Overbos blijft in ontwikkeling

Hellevoetsluis doet goede zaken

Hellevoetsluis doet goede zaken
HELLEVOETSLUIS - Had Hellevoetsluis vorige week niet in de laatste fase een 1-0 voorsprong verspeeld, dan was het na de overwinning van vandaag op Strijen zomaar koploper geweest in de 2e klasse D. Nu moet het echter genoegen nemen met een 5e plaats, maar staan alle teams erg dicht bij elkaar.

Hellevoetsluis te wisselvallig

Hellevoetsluis te wisselvallig
HELLEVOETSLUIS - De ene week wordt er met goed voetbal een prima resultaat geboekt, om een week later met onsamenhangend spel een nederlaag te incasseren. Waar met een overwinning op NSVV de 2e plaats in zicht was, zakten de Hellevoeters door een 1-2 nederlaag naar de 6e plaats.

Teamprestatie bezorgt Hellevoetsluis de winst

Teamprestatie bezorgt Hellevoetsluis de winst
HELLEVOETSLUIS - Naast de individuele kwaliteiten van Charlo Hassell, die het weer ouderwets op zijn heupen had, was het vooral de teamprestatie die zorgde voor de verdiende 1-2 overwinning op Alexandria ’66! De verdediging stond als een huis, het middenveld knokte voor iedere meter en de aanvallers waren een voortdurende dreiging voor de Rotterdamse defensie.

Voor wie steekt u een kaarsje op?

OOSTVOORNE - Dorpskerk Oostvoorne woensdag 2 november geopend om te herdenken.

Stem op natuurgebied Biesbosch Haringvliet

Stem op natuurgebied Biesbosch Haringvliet
HELLEVOETSLUIS - Er is maar één plek in ons land waar je de dynamiek van de rivier en de zee zo intens ervaart. Aan de monding van de Rijn en de Maas, in één van de grootste delta’s van Europa. Met opgestroopte mouwen hebben we dijken en kastelen gebouwd en molens laten draaien, maar geven we nu de natuur weer meer de ruimte. In dit unieke natuurgebied leven mens en dier samen met het water. Het gebied van de Biesbosch en het Haringvliet.

Hellevoetsluis verliest van Papendrecht

Hellevoetsluis verliest van Papendrecht
HELLEVOETSLUIS - Waar Hellevoetsluis met een gedeelde 2e plaats op de ranglijst mogelijk iets boven haar stand leefde, daar stond Papendrecht gezien haar status met een 9e plaats in ieder geval iets te laag. Zodoende ontspon er zich een aantrekkelijke, gelijkopgaande wedstrijd tussen beide teams, die uiteindelijk eindigde in een 1-2 nederlaag voor de Hellevoeters.

Bijeenkomst Duurzaam Voorne-Putten

OOSTVOORNE - Wilt u samen met andere gedreven ondernemers uit de regio uw slag slaan op het gebied van duurzaam ondernemen? Zorg dan dat u op 31 oktober deelneemt aan ‘Duurzaam Voorne-Putten’, een bijeenkomst waar u kennis en ervaringen deelt inzake duurzaam ondernemen. Het blijft daarbij niet alleen bij informatie-uitwisseling, ‘Duurzaam Voorne-Putten’ is sterk gericht op actie: hoe boekt u nou echt resultaat in het verduurzamen van uw organisatie en bedrijfsomgeving?Op 31 oktober gaan we graag samen met u op zoek naar aanknopingspunten. Wij schuiven dan ook graag een stoel voor u aan in d...

Hellevoetsluis wint na knotsgekke 2e helft

Hellevoetsluis wint na knotsgekke 2e helft
HELLEVOETSLUIS - Toen Hellevoetsluis in de uitwedstrijd tegen DCV na 52 minuten op een 2-0 achterstand kwam, gaf niemand meer een cent voor de kansen van de rood-witten. Toch toonde de ploeg van Edwin de Koning niet voor het eerst dit seizoen karakter en won het alsnog met 3-4!

Hellevoetsluis houdt stand tegen BVCB

Hellevoetsluis houdt stand tegen BVCB
HELLEVOETSLUIS - Na de zeperd vorige week tegen Binnenmaas (4-2 nederlaag) was het de mannen van trainer Edwin de Koning er alles aan gelegen in de thuiswedstrijd tegen BVCB de punten aan de Brielsestraatweg te houden. Door een uiterst efficiënte eerste helft liep BVCB dan ook tegen de tweede nederlaag op Hellevoets grondgebied aan.

Muziek verenging Volharding viert haar 107de verjaardag

Muziek verenging Volharding viert haar 107de verjaardag
OOSTVOORNE - Elk jaar weer verrast muziekvereniging Volharding de inwoners van Oostvoorne.

Hellevoetsluis verliest terecht, maar onnodig

Hellevoetsluis verliest terecht, maar onnodig
HELLEVOETSLUIS - Met 6 punten nam Hellevoetsluis na 3 wedstrijden een gedeelde 2e plaats in, maar in de wedstrijd tegen Binnenmaas, dat met 3 punten uit 3 wedstrijden vooraf een 11e plaats innam, konden de Hellevoeters deze goede start geen vervolg geven.

Hellevoetsluis derde na geflatteerde zege

Hellevoetsluis derde na geflatteerde zege
HELLEVOETSLUIS - Na 2 seizoenen gespeeld te hebben in de Zeeuwse regio lijkt Hellevoetsluis na 3 wedstrijden gewend aan het niveau in de regio West 2. Na de 0-2 overwinning van vorige week werd dit keer het nog puntloze Alblasserdam met 5-1 naar huis gestuurd en nemen de Hellevoeters op de ranglijst voorlopig de 3e plaats in.

Strandspelen voor leerlingen CNS De Nieuwe Weg.

Strandspelen voor leerlingen CNS De Nieuwe Weg.
OOSTVOORNE - Dat was wel een superidee van meester Vincent, gymmeester van o.a. basisschool CNS De Nieuwe Weg in Oostvoorne!Vanwege het warme weer organiseerde hij in plaats van de gymlessen in De Meander, voor zijn leerlingen van groep 5,6,7 en 8 een heerlijke sport-en spelmorgen bij het Oostvoornse Meer bij strandtent Brunotti.

Geyendorffers pakken verschillende prijzen bij de roei- zeil- en wrikwedstrijden

Geyendorffers pakken verschillende prijzen bij de roei- zeil- en wrikwedstrijden
OOSTVOORNE - Afgelopen weekend hebben op scoutingcentrum “de Visserij” de regionale roei- zeil- en wrikwedstrijden plaats gevonden. Verschillende scoutinggroepen uit de gehele regio verzamelde zich op vrijdagavond op het scoutingterrein aan het Brielsemeer om de strijd aan te gaan op het zeilen, wrikken en roeien. De wedstrijden begonnen op zaterdag met de voorrondes voor het zeilen. Ingedeeld in verschillende series werd gestart aan een lastige wedstrijdbaan. Uiteindelijk bereikte twee zeeverkennersvletten de grote finale waar gestreden kon worden om het goud, zilver of brons.

Mooie overwinning Hellevoetsluis

Mooie overwinning Hellevoetsluis
HELLEVOETSLUIS - In de tweede wedstrijd van het nog prille seizoen toog Hellevoetsluis naar het uit de 1ste klasse afkomstige Pelikaan in Zwijndrecht. Na de nederlaag van vorige week in de thuiswedstrijd tegen Piershil moest er minimaal een punt behaald worden.

Slechte start Hellevoetsluis

Slechte start Hellevoetsluis
HELLEVOETSLUIS - Zoals zo vaak bleek maar weer eens dat er niet zoveel waarde gehecht moet worden aan het spel en de resultaten in de voorbereiding op de competitie. Hoewel Hellevoetsluis een prima voorbereiding achter de rug had, met mooie resultaten en goed spel, was daar in de seizoenouverture tegen Piershil weinig van terug te zien.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
 • Wekelijks

  Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
 • Dagelijks

  Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
 • Nieuws alert

  Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio