De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Warme, maar gezellige Bos en Burchtfair! Oostvoorne

Warme, maar gezellige Bos en Burchtfair! Oostvoorne
OOSTVOORNE - Warme, maar gezellige Bos en Burchtfair! Oostvoorne

Het belang van elektronische tijdwaarneming

Het belang van elektronische tijdwaarneming
BRIELLE - Voorne Atletiek organiseert donderdagavond 15 juni een van de drie Spectades Games met elektronische tijdwaarneming. Robin Roelink, sprinttrainer bij Voorne Atletiek en coördinator van de Spectades Games ziet er erg naar uit.

NK gazonmaaier-racen Rockanje

NK gazonmaaier-racen Rockanje
WESTVOORNE - NK gazonmaaier-racen Rockanje

Jaarconcert mv Volharding 19 maart 2017

Jaarconcert mv Volharding 19 maart 2017
OOSTVOORNE - Op zondagmiddag geeft Muziekvereniging Volharding haarjaar concert in SC De man aan de Burg.Letteweg te Oostvoorne.

'GEESTIG'

'GEESTIG'
OOSTVOORNE - 11 maart 2017: Een hilarische komedie in twee bedrijven, door Rob Bodegraven, waarin alle facetten van het toneelspel aan bod komen. Na twee zeer geslaagde uitvoeringen in de Odiaan in Tinte zijn we klaar voor ‘de Man’. Deze komedie moet u gezien hebben !

Hellevoetsluis sluit jaar waardig af

Hellevoetsluis sluit jaar waardig af
HELLEVOETSLUIS - Nog één keer moesten de ING-boys van Edwin de Koning alles uit de kast halen om het jaar 2016 op een goede manier af te sluiten. Klassegenoot Strijen moest daarvan in de laatste wedstrijd van het jaar het slachtoffer worden.

Hellevoetsluis verliest van koploper Heerjansdam

Hellevoetsluis verliest van koploper Heerjansdam
HELLEVOETSLUIS - Na de clash van vorige week tegen Nieuwenhoorn, stond er voor Hellevoetsluis deze zaterdag opnieuw een topper op het programma. Tegenstander Heerjansdam is namelijk de koploper en de gedoodverfde favoriet voor de titel.

Plusgroep VCO De Kring geopend

Plusgroep VCO De Kring geopend
OOSTVOORNE - Scholenstichting VCO De Kring heeft een regionale plusklas geopend voor kinderen die extra uitdaging nodig hebben. Elke woensdag komen 22 van deze leerlingen, uit de groepen 4 tot en met 8 van de 11 scholen van de stichting, bij elkaar.

Hellevoetsluis JO9-3 aangekleed door Box2Trade

Hellevoetsluis JO9-3 aangekleed door Box2Trade
HELLEVOETSLUIS - Box2Trade is een jong en dynamisch bedrijf dat service en flexibiliteit als kernwoorden heeft. De medewerkers van dit in Rotterdam gevestigde bedrijf hebben een jarenlange ervaring in de “containerbranche” en beseffen dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om accuraat en adequaat te reageren.

Burenruzie Hellevoetsluis - Nieuwenhoorn waar spektakel

Burenruzie Hellevoetsluis - Nieuwenhoorn waar spektakel
HELLEVOETSLUIS - Hoewel het vuurwerk binnen de lijnen uitbleef en de wedstrijd tussen Hellevoetsluis en Nieuwenhoorn meer spannend dan goed was, werd het buiten de lijnen, evenals 2 jaar geleden, een waar spektakel! Hoewel de rivaliteit tussen beide verenigingen groot is, was er van animositeit geen enkele sprake en werd het één groot feest.

Onderwijs staat niet stil.

Onderwijs staat niet stil.
OOSTVOORNE - Obs het Overbos blijft in ontwikkeling

Hellevoetsluis doet goede zaken

Hellevoetsluis doet goede zaken
HELLEVOETSLUIS - Had Hellevoetsluis vorige week niet in de laatste fase een 1-0 voorsprong verspeeld, dan was het na de overwinning van vandaag op Strijen zomaar koploper geweest in de 2e klasse D. Nu moet het echter genoegen nemen met een 5e plaats, maar staan alle teams erg dicht bij elkaar.

Hellevoetsluis te wisselvallig

Hellevoetsluis te wisselvallig
HELLEVOETSLUIS - De ene week wordt er met goed voetbal een prima resultaat geboekt, om een week later met onsamenhangend spel een nederlaag te incasseren. Waar met een overwinning op NSVV de 2e plaats in zicht was, zakten de Hellevoeters door een 1-2 nederlaag naar de 6e plaats.

Teamprestatie bezorgt Hellevoetsluis de winst

Teamprestatie bezorgt Hellevoetsluis de winst
HELLEVOETSLUIS - Naast de individuele kwaliteiten van Charlo Hassell, die het weer ouderwets op zijn heupen had, was het vooral de teamprestatie die zorgde voor de verdiende 1-2 overwinning op Alexandria ’66! De verdediging stond als een huis, het middenveld knokte voor iedere meter en de aanvallers waren een voortdurende dreiging voor de Rotterdamse defensie.

Voor wie steekt u een kaarsje op?

OOSTVOORNE - Dorpskerk Oostvoorne woensdag 2 november geopend om te herdenken.

Stem op natuurgebied Biesbosch Haringvliet

Stem op natuurgebied Biesbosch Haringvliet
HELLEVOETSLUIS - Er is maar één plek in ons land waar je de dynamiek van de rivier en de zee zo intens ervaart. Aan de monding van de Rijn en de Maas, in één van de grootste delta’s van Europa. Met opgestroopte mouwen hebben we dijken en kastelen gebouwd en molens laten draaien, maar geven we nu de natuur weer meer de ruimte. In dit unieke natuurgebied leven mens en dier samen met het water. Het gebied van de Biesbosch en het Haringvliet.

Hellevoetsluis verliest van Papendrecht

Hellevoetsluis verliest van Papendrecht
HELLEVOETSLUIS - Waar Hellevoetsluis met een gedeelde 2e plaats op de ranglijst mogelijk iets boven haar stand leefde, daar stond Papendrecht gezien haar status met een 9e plaats in ieder geval iets te laag. Zodoende ontspon er zich een aantrekkelijke, gelijkopgaande wedstrijd tussen beide teams, die uiteindelijk eindigde in een 1-2 nederlaag voor de Hellevoeters.

Bijeenkomst Duurzaam Voorne-Putten

OOSTVOORNE - Wilt u samen met andere gedreven ondernemers uit de regio uw slag slaan op het gebied van duurzaam ondernemen? Zorg dan dat u op 31 oktober deelneemt aan ‘Duurzaam Voorne-Putten’, een bijeenkomst waar u kennis en ervaringen deelt inzake duurzaam ondernemen. Het blijft daarbij niet alleen bij informatie-uitwisseling, ‘Duurzaam Voorne-Putten’ is sterk gericht op actie: hoe boekt u nou echt resultaat in het verduurzamen van uw organisatie en bedrijfsomgeving?Op 31 oktober gaan we graag samen met u op zoek naar aanknopingspunten. Wij schuiven dan ook graag een stoel voor u aan in d...

Hellevoetsluis wint na knotsgekke 2e helft

Hellevoetsluis wint na knotsgekke 2e helft
HELLEVOETSLUIS - Toen Hellevoetsluis in de uitwedstrijd tegen DCV na 52 minuten op een 2-0 achterstand kwam, gaf niemand meer een cent voor de kansen van de rood-witten. Toch toonde de ploeg van Edwin de Koning niet voor het eerst dit seizoen karakter en won het alsnog met 3-4!

Hellevoetsluis houdt stand tegen BVCB

Hellevoetsluis houdt stand tegen BVCB
HELLEVOETSLUIS - Na de zeperd vorige week tegen Binnenmaas (4-2 nederlaag) was het de mannen van trainer Edwin de Koning er alles aan gelegen in de thuiswedstrijd tegen BVCB de punten aan de Brielsestraatweg te houden. Door een uiterst efficiënte eerste helft liep BVCB dan ook tegen de tweede nederlaag op Hellevoets grondgebied aan.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio