De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Wereldproblemen én Brielse zaken aan de kaak bij Maskerade

Wereldproblemen én Brielse zaken aan de kaak bij Maskerade
BRIELLE - Wereldproblemen én Brielse zaken aan de kaak bij MaskeradeSuper geslaagde Maskerade! https://www.facebook.com/profile.php?id=100011434602876

Wereldproblemen én Brielse zaken aan de kaak bij Maskerade

Wereldproblemen én Brielse zaken aan de kaak bij Maskerade
BRIELLE - Wereldproblemen én Brielse zaken aan de kaak bij MaskeradeSuper geslaagde Maskerade!

Hellevoetsluis verliest van koploper Heerjansdam

Hellevoetsluis verliest van koploper Heerjansdam
HELLEVOETSLUIS - Na de clash van vorige week tegen Nieuwenhoorn, stond er voor Hellevoetsluis deze zaterdag opnieuw een topper op het programma. Tegenstander Heerjansdam is namelijk de koploper en de gedoodverfde favoriet voor de titel.

Hellevoetsluis JO9-3 aangekleed door Box2Trade

Hellevoetsluis JO9-3 aangekleed door Box2Trade
HELLEVOETSLUIS - Box2Trade is een jong en dynamisch bedrijf dat service en flexibiliteit als kernwoorden heeft. De medewerkers van dit in Rotterdam gevestigde bedrijf hebben een jarenlange ervaring in de “containerbranche” en beseffen dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om accuraat en adequaat te reageren.

Auto Kooy doet een MX-5 cadeau

Auto Kooy doet een MX-5 cadeau
SPIJKENISSE - Stomverbaasd, maar uiterst content, ontving Ellen van Loosbroek de Mazda MX-5 uit handen van Theo Kooy: “Hoe onverwacht kan een dag beginnen, ik ben er echt even stil van.” De gulle gever genoot op zijn beurt van de reactie: “Dit zijn mooie dingen, wanneer je mensen echt kunt verrassen. Daar word je blij van.”

Burenruzie Hellevoetsluis - Nieuwenhoorn waar spektakel

Burenruzie Hellevoetsluis - Nieuwenhoorn waar spektakel
HELLEVOETSLUIS - Hoewel het vuurwerk binnen de lijnen uitbleef en de wedstrijd tussen Hellevoetsluis en Nieuwenhoorn meer spannend dan goed was, werd het buiten de lijnen, evenals 2 jaar geleden, een waar spektakel! Hoewel de rivaliteit tussen beide verenigingen groot is, was er van animositeit geen enkele sprake en werd het één groot feest.

Wél energie besparen met uw slimme meter in Spijkenisse?

Wél energie besparen met uw slimme meter in Spijkenisse?
SPIJKENISSE - In de media verschenen recentelijk berichten over de ‘slimme’ meter in de meterkast. De regering had voor ogen dat daarmee zowel huishoudens als bedrijven fors zouden besparen op energie. Met een gemiddelde besparing van slechts 1% blijkt dit dus niet het geval. Enerless uit Spijkenisse weet wel waar dit aan ligt en hoe er wél bespaard kan worden op energiegebruik, tot wel 30%!

Jeugddienst 'Life is a Sport' met Jafeth Bekx van InSalvation

Jeugddienst 'Life is a Sport'  met Jafeth Bekx van InSalvation
SPIJKENISSE - Zondag 27 november is het weer tijd voor Destination. Als speciale gast hebben we Jafeth Bekx, hij en zijn muziekteam zorgen voor de muziek. Jafeth is landelijk bekend door zijn ban InSalvation, een topper die er zeker voor muzikale hoogtepunten gaat zorgen!

Sinterklaas is bijna jarig

SPIJKENISSE - Sinterklaas is bijna jarig, en dat wordt gevierd met een knallend feestlied!

Rotary Santa Run op 17 december

SPIJKENISSE - Spijkenissers lopen Santa Run 2016 voor Hospice de Waterlelie

SP kan begroting niet goedkeuren

SPIJKENISSE - Bij de behandeling van de begroting in de gemeenteraad heeft de SP deze afgewezen. De redenen hiervoor zijn er twee. Allereerst is de bodem van de gemeentelijke schatkist in zicht terwijl er nog grote tegenvallers aan zitten te komen die we niet kunnen opvangen. Dat vinden wij onverantwoord. De SP vindt het tijd worden om te gaan bezuinigen. De andere reden is dat er niets extra’s wordt uitgetrokken voor het bestrijden van de armoede onder kinderen.

Scholenmarkt

Scholenmarkt
SPIJKENISSE - Naar welke SCHOOL wil jij STRAKS?

Hellevoetsluis doet goede zaken

Hellevoetsluis doet goede zaken
HELLEVOETSLUIS - Had Hellevoetsluis vorige week niet in de laatste fase een 1-0 voorsprong verspeeld, dan was het na de overwinning van vandaag op Strijen zomaar koploper geweest in de 2e klasse D. Nu moet het echter genoegen nemen met een 5e plaats, maar staan alle teams erg dicht bij elkaar.

Hellevoetsluis te wisselvallig

Hellevoetsluis te wisselvallig
HELLEVOETSLUIS - De ene week wordt er met goed voetbal een prima resultaat geboekt, om een week later met onsamenhangend spel een nederlaag te incasseren. Waar met een overwinning op NSVV de 2e plaats in zicht was, zakten de Hellevoeters door een 1-2 nederlaag naar de 6e plaats.

Stichting Directe Hulp ZOEKT VRIJWILLIGERS !!!

SPIJKENISSE - Wij zijn een jong dynamisch duo.De stichting is in November 2013 opgericht en we hebben besloten om de Stichting nieuw leven in te blazen.Wat is ons doel ? Mensen helpen!

Teamprestatie bezorgt Hellevoetsluis de winst

Teamprestatie bezorgt Hellevoetsluis de winst
HELLEVOETSLUIS - Naast de individuele kwaliteiten van Charlo Hassell, die het weer ouderwets op zijn heupen had, was het vooral de teamprestatie die zorgde voor de verdiende 1-2 overwinning op Alexandria ’66! De verdediging stond als een huis, het middenveld knokte voor iedere meter en de aanvallers waren een voortdurende dreiging voor de Rotterdamse defensie.

Glow in the Dark zwemdisco Rivierabad

Glow in the Dark zwemdisco Rivierabad
SPIJKENISSE - De herfstkriebels zwemdisco was erg gezellig! Op vrijdag 4 november het zwembad weer worden omgetoverd tot zwemdiscotheek. Iedereen krijgt van ons een Glow in the Dark armband, wat voor een super leuke sfeer zorgt. Vanaf 19:00 tot 22.00 zal het weer tropisch warm zijn in het Rivierabad. Alle kinderen tot en met twaalf jaar uit Spijkenisse en omgeving zijn uitgenodigd om op de muziek van DJ Axel en DJ Bas te komen zwemmen en dansen.De entree voor de zwemdisco is €7,50 inclusief een hapje en drankje. Tijdens de avond is het mogelijk om boven en onderwater op de foto te gaan en d...

Stem op natuurgebied Biesbosch Haringvliet

Stem op natuurgebied Biesbosch Haringvliet
HELLEVOETSLUIS - Er is maar één plek in ons land waar je de dynamiek van de rivier en de zee zo intens ervaart. Aan de monding van de Rijn en de Maas, in één van de grootste delta’s van Europa. Met opgestroopte mouwen hebben we dijken en kastelen gebouwd en molens laten draaien, maar geven we nu de natuur weer meer de ruimte. In dit unieke natuurgebied leven mens en dier samen met het water. Het gebied van de Biesbosch en het Haringvliet.

Hellevoetsluis verliest van Papendrecht

Hellevoetsluis verliest van Papendrecht
HELLEVOETSLUIS - Waar Hellevoetsluis met een gedeelde 2e plaats op de ranglijst mogelijk iets boven haar stand leefde, daar stond Papendrecht gezien haar status met een 9e plaats in ieder geval iets te laag. Zodoende ontspon er zich een aantrekkelijke, gelijkopgaande wedstrijd tussen beide teams, die uiteindelijk eindigde in een 1-2 nederlaag voor de Hellevoeters.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio