De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

modeshow van de Geuzennaald

modeshow van de Geuzennaald
BRIELLE - modeshow van de Geuzennaald

De Dolle Spijker treedt op met het blijspel "de Avond van de 7e juli" van Gerard van Dijk

De Dolle Spijker treedt op met het blijspel "de Avond van de 7e juli" van Gerard van Dijk
SPIJKENISSE - De Dolle Spijker speelt het avondvullend blijspel “De avond van de zevende juli” in Dorpshuis Swaensvoet Nieuw Beijerland op 18 en 25 maart 2017

Maak kennis met onze dagbesteding!

Maak kennis met onze dagbesteding!
SPIJKENISSE - Wilt u eens vrijblijvend kennis maken met de dagbesteding die Argos Zorggroep in De Es in Spijkenisse biedt? Kom dan eens kennismaken. Op onze website vindt u een folder met meer informatie of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0181 475570.

Valentijnsdisco in het Rivierabad

Valentijnsdisco in het Rivierabad
SPIJKENISSE - Aanstaande vrijdag 10 februari is het tijd voor de Valentijnsdisco met een live optreden van Flinke Jongen! Vanaf 19:00 tot 22.00 zal het weer tropisch warm zijn in het Rivierabad. Alle kinderen tot en met twaalf jaar uit Spijkenisse en omgeving zijn uitgenodigd om op de muziek van DJ Axel en DJ Bas te komen zwemmen en dansen.

Stiltedienst Dorpskerk Spijkenisse

Stiltedienst Dorpskerk Spijkenisse
SPIJKENISSE - Zondag 5 februari a.s. 19.30 Stiltedienst Dorpskerk Spijkenisse. Met lezingen, muziek, stilte en kaarslicht wordt stilgestaan bij een van de psalmen. Duur ca 30 minuten. Vrij toegankelijk. Iedereen welkom.

Forum-avond mantelzorg

NISSEWAARD - De SGP-kiesvereniging Voorne-Putten - Rozenburg is per 1 januari getransformeerd tot de SGP-afdeling Voorne-Putten. Ter gelegenheid hiervan organiseert deze kersverse afdeling op D.V. 26 januari een forumavond over mantelzorg.Deze avond wordt gehouden in de dorpskerk van Abbenbroek.

Nieuwjaar zwemdisco Rivierabad

Nieuwjaar zwemdisco Rivierabad
SPIJKENISSE - Op vrijdag 13 januari zal de zwemdisco terugkeren in het Rivierabad. Tijdens deze avond gaan we 2017 nogmaals vieren tijdens de Nieuwjaarsdisco! Vanaf 19:00 tot 22.00 zal het weer tropisch warm zijn in het Rivierabad. Alle kinderen tot en met twaalf jaar uit Spijkenisse en omgeving zijn uitgenodigd om op de muziek van DJ Axel en DJ Bas te komen zwemmen en dansen.De entree voor de zwemdisco is €7,50 inclusief een hapje en drankje. Tijdens de avond is het mogelijk om boven en onderwater op de foto te gaan en de foto’s komen op www.zwemdisco.com te staan.

Griezelige Oliebollentocht bij kasteel Ruwaard

Griezelige Oliebollentocht bij kasteel Ruwaard
SPIJKENISSE - Spijkenisse – Scouting Ruwaard van Putten, gelegen in het Hartelpark, was afgelopen zaterdag het spektakel van een kasteel waar Graaf Oliebol woont met de McBite tweeling. Graaf Oliebol die alle scouts uitnodigden om een groot feest ter ere van oliebollen en het nieuwe jaar te vieren. Doordat Graaf Oliebol niet meer de oliebollen wilden delen sprak de tovenaar een vloek uit en werden de graaf en kornuiten geesten die dwaalden in het hartelpark

Meer mensen kunnen hulp Voedselbank vragen

SPIJKENISSE - Sinds 1 januari hanteert Voedselbanken Nederland soepelere voorwaarden voor het aanvragen van een voedselpakket. De verruiming van de eisen is mogelijk doordat ze sinds vorig jaar structureel meer voedsel ontvangt van supermarktketens en andere bedrijven die voedsel overhouden.

Bino bij de Speelparasol in Abbenbroek

Bino bij de Speelparasol in Abbenbroek
NISSEWAARD - Op zaterdag 14 januari om 14:00 u bij de Speelparasol in het Dorpshuis in Abbenbroek: Bino door Theatergroep Heer Otto.

Wintercursus Muziek met Dreumesen/Peuters van start in Spijkenisse

Wintercursus Muziek met Dreumesen/Peuters van start in Spijkenisse
SPIJKENISSE - Vanaf vrijdag 13 januari kunnen (groot-)ouders met hun (klein-)kind weer de cursus muziek met dreumesen/peuters volgen.Deze wordt gehouden in het pand van Yoga-Mudra aan de Stationsstraat 3, te Spijkenisse.

PGZ en MCD Spaaractie voor Voedselbank groot succes

PGZ en MCD Spaaractie voor Voedselbank groot succes
SPIJKENISSE - Klanten van de supermarkt MCD in Zuidland konden tot in december sparen voor een feestpakket met boodschappen ter waarde van ruim € 50,-. De diaconie van de Protestantse Gemeente Zuidland (PGZ) wist van gezinnen die zo’n pakket erg goed kunnen gebruiken, maar dat niet bij elkaar kunnen sparen. De PGZ besloot haar leden en andere belangstellenden op te roepen om te sparen voor deze gezinnen.

Topcircus voor slechts 18,- per persoon!

Topcircus voor slechts 18,- per persoon!
SPIJKENISSE - Wintercircus Arlette Hanson presenteert het verrassendste circusspektakel van deze winter! Vergeet alles wat u van circus denkt te weten en ontdek dit moderne theatrale circus. Het Nederlandse antwoord op Cirque du Soleil én leuk voor het hele gezin. Één van de bezoekers: “Mijn kids hebben genoten; mijn partner, zijn ouders en ik waren perplex van de adembenemende acrobatiek. Dit hadden we niet verwacht, geweldig!” Spijkenisse kan op woensdag 28 december terecht in Theater de Stoep. De gloednieuwe show ‘Koud Kunstje!’ is daar om 13.00 en 16.15 uur te beleven. Mis het niet!

Voedselbank start met crowdfunding voor vrachtwagen

Voedselbank start met crowdfunding voor vrachtwagen
SPIJKENISSE - Per 1 januari 2017 komen de kosten voor de koelvrachtwagen van de Voedselbank Spijkenisse eo helemaal voor haar eigen rekening. Tot nu toe werden de kosten volledig gesponsord. Bovendien is er grote behoefte aan een kartonpers en om de bestaande koelcel te vergroten van 30 naar 45 of 50 vierkante meter. Anco Bonninga, coördinator van de voedselbank van het eerste uur, zit met de handen in het haar. “Ieder jaar zetten we aanvragen uit bij landelijke fondsen en leggen contacten met mogelijke sponsors”. De voedselbank heeft minder zekerheid dat deze contacten tot donaties leiden;...

Kerstig Carlton organiseert Open Coffee en Croissant

Kerstig Carlton organiseert Open Coffee en Croissant
SPIJKENISSE - 2017 komt met rasse schreden dichterbij. Ondernemers, managers en bestuurders hebben hun plannen en ambities voor het nieuwe jaar vast al wel helder voor de geest. Wat zijn ze en hoe kunnen we elkaar helpen bij de realisatie ervan? Ze zetten er samen de tanden in, tijdens het VP Linked Kerstontbijt op 21 december in het Carlton Oasis Hotel. ‘Gewoon’ kennismaken en koffie drinken, zoals tijdens een reguliere Open Coffee, kan uiteraard ook...

Hellevoetsluis sluit jaar waardig af

Hellevoetsluis sluit jaar waardig af
HELLEVOETSLUIS - Nog één keer moesten de ING-boys van Edwin de Koning alles uit de kast halen om het jaar 2016 op een goede manier af te sluiten. Klassegenoot Strijen moest daarvan in de laatste wedstrijd van het jaar het slachtoffer worden.

Doneer uw Kerstpakket aan de Voedselbank Spijkenisse

Doneer uw Kerstpakket aan de Voedselbank Spijkenisse
SPIJKENISSE - De Voedselbank Spijkenisse e.o. roept Nissewaarders en andere belangstellenden op hun kerstpakket of producten uit het pakket te doneren.

Bestuurswisseling SP Nissewaard

Bestuurswisseling SP Nissewaard
SPIJKENISSE - Op 12 december werd afscheid genomen van organisatiesecretaris Theo den Boer (foto) en voorzitter Guus van Zanten. Die avond werden hun opvolgers door de leden gekozen.

FRIS e-bike brengt zichzelf terug na diefstal

FRIS e-bike brengt zichzelf terug na diefstal
SPIJKENISSE - Verzekeraar a.s.r., fietsfabrikant Sparta, beveiligingsbedrijf BHD, Fieldlab SSRMainports en de samenwerkende gemeenten op het eiland Voorne-Putten slaan de handen ineen om gestolen goederen terug te brengen bij de rechtmatige eigenaren. De nieuwe dienst FRIS (Find, Recover & Insure Service) start met 10.000 e-bikes die Sparta op de markt brengt met een permanente internet verbinding waardoor een gestolen fiets gelokaliseerd kan worden. Speciale opsporingsambtenaren zorgen dat de fiets gevonden wordt en terugbezorgd bij de rechtmatige eigenaar.

Hellevoetsluis verliest van koploper Heerjansdam

Hellevoetsluis verliest van koploper Heerjansdam
HELLEVOETSLUIS - Na de clash van vorige week tegen Nieuwenhoorn, stond er voor Hellevoetsluis deze zaterdag opnieuw een topper op het programma. Tegenstander Heerjansdam is namelijk de koploper en de gedoodverfde favoriet voor de titel.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio