De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

D66 wil zekerheid buslijnen door kleine kernen

HELLEVOETSLUIS - De fractie van D66 in de gemeenteraad van Hellevoetsluis wil zekerheid over de buslijn door Nieuwenhoorn. In de nieuwe concessie voor het openbaar vervoer, die aan de gemeenteraad ter beoordeling wordt voorgelegd, wordt de vervoerder de mogelijkheid geboden Nieuwenhoorn in de toekomst links te laten liggen. D66 vindt dit een kwalijke zaak.

Voedselbank zoekt PR-medewerker

Voedselbank  zoekt PR-medewerker
HELLEVOETSLUIS - De stichting zoekt op korte termijn een vrijwilliger die op

Forum-avond mantelzorg

ABBENBROEK - De SGP-kiesvereniging Voorne-Putten - Rozenburg is per 1 januari getransformeerd tot de SGP-afdeling Voorne-Putten. Ter gelegenheid hiervan organiseert deze kersverse afdeling op D.V. 26 januari een forumavond over mantelzorg.Deze avond wordt gehouden in de dorpskerk van Abbenbroek.

Nieuwjaar zwemdisco Rivierabad

Nieuwjaar zwemdisco Rivierabad
NISSEWAARD - Op vrijdag 13 januari zal de zwemdisco terugkeren in het Rivierabad. Tijdens deze avond gaan we 2017 nogmaals vieren tijdens de Nieuwjaarsdisco! Vanaf 19:00 tot 22.00 zal het weer tropisch warm zijn in het Rivierabad. Alle kinderen tot en met twaalf jaar uit Spijkenisse en omgeving zijn uitgenodigd om op de muziek van DJ Axel en DJ Bas te komen zwemmen en dansen.De entree voor de zwemdisco is €7,50 inclusief een hapje en drankje. Tijdens de avond is het mogelijk om boven en onderwater op de foto te gaan en de foto’s komen op www.zwemdisco.com te staan.

Griezelige Oliebollentocht bij kasteel Ruwaard

Griezelige Oliebollentocht bij kasteel Ruwaard
NISSEWAARD - Spijkenisse – Scouting Ruwaard van Putten, gelegen in het Hartelpark, was afgelopen zaterdag het spektakel van een kasteel waar Graaf Oliebol woont met de McBite tweeling. Graaf Oliebol die alle scouts uitnodigden om een groot feest ter ere van oliebollen en het nieuwe jaar te vieren. Doordat Graaf Oliebol niet meer de oliebollen wilden delen sprak de tovenaar een vloek uit en werden de graaf en kornuiten geesten die dwaalden in het hartelpark

Meer mensen kunnen hulp Voedselbank vragen

NISSEWAARD - Sinds 1 januari hanteert Voedselbanken Nederland soepelere voorwaarden voor het aanvragen van een voedselpakket. De verruiming van de eisen is mogelijk doordat ze sinds vorig jaar structureel meer voedsel ontvangt van supermarktketens en andere bedrijven die voedsel overhouden.

Bino bij de Speelparasol in Abbenbroek

Bino bij de Speelparasol in Abbenbroek
ABBENBROEK - Op zaterdag 14 januari om 14:00 u bij de Speelparasol in het Dorpshuis in Abbenbroek: Bino door Theatergroep Heer Otto.

Wintercursus Muziek met Dreumesen/Peuters van start in Spijkenisse

Wintercursus Muziek met Dreumesen/Peuters van start in Spijkenisse
NISSEWAARD - Vanaf vrijdag 13 januari kunnen (groot-)ouders met hun (klein-)kind weer de cursus muziek met dreumesen/peuters volgen.Deze wordt gehouden in het pand van Yoga-Mudra aan de Stationsstraat 3, te Spijkenisse.

PGZ en MCD Spaaractie voor Voedselbank groot succes

PGZ en MCD Spaaractie voor Voedselbank groot succes
NISSEWAARD - Klanten van de supermarkt MCD in Zuidland konden tot in december sparen voor een feestpakket met boodschappen ter waarde van ruim € 50,-. De diaconie van de Protestantse Gemeente Zuidland (PGZ) wist van gezinnen die zo’n pakket erg goed kunnen gebruiken, maar dat niet bij elkaar kunnen sparen. De PGZ besloot haar leden en andere belangstellenden op te roepen om te sparen voor deze gezinnen.

Topcircus voor slechts 18,- per persoon!

Topcircus voor slechts 18,- per persoon!
NISSEWAARD - Wintercircus Arlette Hanson presenteert het verrassendste circusspektakel van deze winter! Vergeet alles wat u van circus denkt te weten en ontdek dit moderne theatrale circus. Het Nederlandse antwoord op Cirque du Soleil én leuk voor het hele gezin. Één van de bezoekers: “Mijn kids hebben genoten; mijn partner, zijn ouders en ik waren perplex van de adembenemende acrobatiek. Dit hadden we niet verwacht, geweldig!” Spijkenisse kan op woensdag 28 december terecht in Theater de Stoep. De gloednieuwe show ‘Koud Kunstje!’ is daar om 13.00 en 16.15 uur te beleven. Mis het niet!

Voedselbank start met crowdfunding voor vrachtwagen

Voedselbank start met crowdfunding voor vrachtwagen
NISSEWAARD - Per 1 januari 2017 komen de kosten voor de koelvrachtwagen van de Voedselbank Spijkenisse eo helemaal voor haar eigen rekening. Tot nu toe werden de kosten volledig gesponsord. Bovendien is er grote behoefte aan een kartonpers en om de bestaande koelcel te vergroten van 30 naar 45 of 50 vierkante meter. Anco Bonninga, coördinator van de voedselbank van het eerste uur, zit met de handen in het haar. “Ieder jaar zetten we aanvragen uit bij landelijke fondsen en leggen contacten met mogelijke sponsors”. De voedselbank heeft minder zekerheid dat deze contacten tot donaties leiden; ...

Kerstig Carlton organiseert Open Coffee en Croissant

Kerstig Carlton organiseert Open Coffee en Croissant
NISSEWAARD - 2017 komt met rasse schreden dichterbij. Ondernemers, managers en bestuurders hebben hun plannen en ambities voor het nieuwe jaar vast al wel helder voor de geest. Wat zijn ze en hoe kunnen we elkaar helpen bij de realisatie ervan? Ze zetten er samen de tanden in, tijdens het VP Linked Kerstontbijt op 21 december in het Carlton Oasis Hotel. ‘Gewoon’ kennismaken en koffie drinken, zoals tijdens een reguliere Open Coffee, kan uiteraard ook...

Hellevoetsluis sluit jaar waardig af

Hellevoetsluis sluit jaar waardig af
HELLEVOETSLUIS - Nog één keer moesten de ING-boys van Edwin de Koning alles uit de kast halen om het jaar 2016 op een goede manier af te sluiten. Klassegenoot Strijen moest daarvan in de laatste wedstrijd van het jaar het slachtoffer worden.

Doneer uw Kerstpakket aan de Voedselbank Spijkenisse

Doneer uw Kerstpakket aan de Voedselbank Spijkenisse
NISSEWAARD - De Voedselbank Spijkenisse e.o. roept Nissewaarders en andere belangstellenden op hun kerstpakket of producten uit het pakket te doneren.

Bestuurswisseling SP Nissewaard

Bestuurswisseling SP Nissewaard
NISSEWAARD - Op 12 december werd afscheid genomen van organisatiesecretaris Theo den Boer (foto) en voorzitter Guus van Zanten. Die avond werden hun opvolgers door de leden gekozen.

FRIS e-bike brengt zichzelf terug na diefstal

FRIS e-bike brengt zichzelf terug na diefstal
NISSEWAARD - Verzekeraar a.s.r., fietsfabrikant Sparta, beveiligingsbedrijf BHD, Fieldlab SSRMainports en de samenwerkende gemeenten op het eiland Voorne-Putten slaan de handen ineen om gestolen goederen terug te brengen bij de rechtmatige eigenaren. De nieuwe dienst FRIS (Find, Recover & Insure Service) start met 10.000 e-bikes die Sparta op de markt brengt met een permanente internet verbinding waardoor een gestolen fiets gelokaliseerd kan worden. Speciale opsporingsambtenaren zorgen dat de fiets gevonden wordt en terugbezorgd bij de rechtmatige eigenaar.

Hellevoetsluis verliest van koploper Heerjansdam

Hellevoetsluis verliest van koploper Heerjansdam
HELLEVOETSLUIS - Na de clash van vorige week tegen Nieuwenhoorn, stond er voor Hellevoetsluis deze zaterdag opnieuw een topper op het programma. Tegenstander Heerjansdam is namelijk de koploper en de gedoodverfde favoriet voor de titel.

Hellevoetsluis JO9-3 aangekleed door Box2Trade

Hellevoetsluis JO9-3 aangekleed door Box2Trade
HELLEVOETSLUIS - Box2Trade is een jong en dynamisch bedrijf dat service en flexibiliteit als kernwoorden heeft. De medewerkers van dit in Rotterdam gevestigde bedrijf hebben een jarenlange ervaring in de “containerbranche” en beseffen dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om accuraat en adequaat te reageren.

Auto Kooy doet een MX-5 cadeau

Auto Kooy doet een MX-5 cadeau
NISSEWAARD - Stomverbaasd, maar uiterst content, ontving Ellen van Loosbroek de Mazda MX-5 uit handen van Theo Kooy: “Hoe onverwacht kan een dag beginnen, ik ben er echt even stil van.” De gulle gever genoot op zijn beurt van de reactie: “Dit zijn mooie dingen, wanneer je mensen echt kunt verrassen. Daar word je blij van.”

Burenruzie Hellevoetsluis - Nieuwenhoorn waar spektakel

Burenruzie Hellevoetsluis - Nieuwenhoorn waar spektakel
HELLEVOETSLUIS - Hoewel het vuurwerk binnen de lijnen uitbleef en de wedstrijd tussen Hellevoetsluis en Nieuwenhoorn meer spannend dan goed was, werd het buiten de lijnen, evenals 2 jaar geleden, een waar spektakel! Hoewel de rivaliteit tussen beide verenigingen groot is, was er van animositeit geen enkele sprake en werd het één groot feest.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio