De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Parkeren voortaan met PIN

1 / 1
zoom out

SPIJKENISSE - Parkeren in Spijkenisse? Vanaf 1 juni kan er alleen betaald worden met PIN en zorg dat je je kenteken uit je hoofd leert, want ook die heb je nodig. 

Het nieuwe parkeerbeleid van de gemeente Spijkenisse wordt zichtbaar. Sinds maandag 7 mei worden de nieuwe parkeerautomaten op straat geplaatst. Alle oude automaten moeten voor Hemelsdag weg zijn. In totaal gaat het om 52 stuks. 

In de al bestaande vergunninggebieden kunnen de nieuwe automaten direct gebruikt worden. In de nieuwe gebieden Oranjebuurt, Zeeheldenbuurt en Hoepelmaker worden de automaten pas operationeel wanneer de persoonlijke codes naar de bewoners gestuurd zijn. Naar verwachting zal dit in de laatste week van mei plaatsvinden. 

Vanaf 1 juni zal overal in het Centrum en de Gildenwijk betaald moeten worden voor het parkeren van een auto of motor. Voortaan moet je dus altijd het kenteken intoetsen en kun je alleen moet worden en dat alleen met PIN betalen. In de nieuwe gebieden kunnen bij de parkeerautomaten de bezoekerskaarten met een persoonlijke code gekocht worden. Ook voor deze kaarten moet het kenteken ingevoerd worden.

Wat vind jij?
Hoe denk jij over deze nieuwe maatregelen? Ben je het eens met het parkeerbeleid van de gemeente of juist niet? Laat het weten! Reageer onder dit artikel, plaats zelf jouw verhaal online, praat mee op twitter met @BotlekDichtbij of mail: noelia.romerocabrera@dichtbij.nl en doe mee!


Plaats je eigen autonieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio