De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Zonnestroom en tennis Informatie-avond

UTRECHT - Op woensdagavond 21 juni opent tennisvereniging PVDV zijn deuren voor mensen die meer willen weten over de mogelijkheden te investeren in zonnepanelen op andermans dak.

Op woensdag 21 juni opent tennisvereniging PVDV, Sportpark Rijnvliet 1, vanaf 19.15 uur zijn deuren voor mensen die meer willen weten over de mogelijkheden te investeren in zonnepanelen op andermans dak. Verhuisbedrijf POT heeft ruimte op zijn dak voor 670 panelen en bewoners met een postcode die begint met 3541, 3542, 3543 en 3544 kunnen hiervoor zoncertificaten kopen.

Medewerkers van Postcodestroom geven de 21ste om 19.30 uur, 20.15 uur en 21.00 uur een korte presentatie over hoe je mee kunt doen aan het project, waarna er gelegenheid is om individueel vragen te stellen.

PVDV (www.pvdv-utrecht.nl) organiseert speciaal voor deze avond een kennismakingstoss. Tijdens de toss speel je per ronde met andere spelers. De rondes van de toss starten op dezelfde tijden als de zonnestroompresentaties, waardoor een rondje tennis kan worden afgewisseld met informatie vergaren. Trek sportschoenen aan en neem als het kan een racket mee (er zijn beperkt rackets te leen) en kom langs!

Voor meer informatie over zonnestroom en aanmelden: iris.hengeveld@postcodestroom.nl


Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio