De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Hoograven druk bezocht op eerste paasdag

Sparringswedstrijd Taekwon Utrecht (Foto: Yousra Dahmane)
1 / 3
zoom out
UTRECHT - Op zondag 27 maart 2016 organiseerde Taekwon Utrecht voor de derde keer op rij sinds het bestaan van de club een Taekwondo instaptoernooi in het Bredeschool gebouw aan de duurstedelaan.


Waar velen kinderen en ouders met Pasen een bezoek brachten aan o.a. dierentuinen in het land; kwamen vele Taekwondoka’s een bezoek brengen aan de Utrechtse wijk Hoograven om deel te nemen aan een Taekwondo sparringstoernooi.

Het toernooi werd georganiseerd met als doel dat leden van verschillende verenigingen zich kunnen meten met leden van verschillinde verenigingen verspreid uit het land.

Tijdens het toernooi werd er gebruik gemaakt van officiële puzzelmatten voor het wedstrijdsparren en een elektronisch scoresysteem. Hierdoor konden de deelnemers proeven van het wedstrijdsparren bij TBN (Taekwondo Bond Nederland) toernooien.

Het was een druk bezocht, leerzaam, gezellig en vooral sportief toernooi met Taekwondo verenigingen uit o.a. Almere, Haarlem, Amsterdam, Overvecht, Hoograven en Kanaleneiland. Dit keer deden er ongeveer 135 deelnemers mee in de strijd om een gouden plak.

Dank gaat uit naar alle vrijwilligers, ouders en deelnemers voor de inzet en bijdrage aan het gezellige paasweekeinde in de Utrechtse wijk Hoograven.

Voor een betere impressie van het toernooi, kunt u het verslag en foto’s ook terug zien op de website:www.Taekwon-Utrecht.nl en/of op de facebookpagina:www.facebook.com/TaekwonUtrecht

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 29 maart 2016


Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio