De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Maak kennis met rolstoeltennis bij ULTC-Iduna

Maak kennis met rolstoeltennis bij ULTC-Iduna (Foto: Esther Vergeer Foundation)
1 / 1
zoom out
UTRECHT - Op 16 april organiseert de Esther Vergeer Foundation bij tennisclub ULTC-Iduna in Utrecht een open dag voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking. De open dag start om 09:30 uur en eindigt om 12:30 uur. Kinderen en jongeren die willen leren rolstoeltennissen kunnen zich gratis aanmelden. Aanmelden kan via regien@esthervergeerfoundation.nl.


Esther Vergeer Foundation

Al meer dan 10 jaar geleden is door rolstoeltennisster Esther Vergeer de foundation opgericht. Esther Vergeer is zevenvoudig Paralympisch kampioen. Met de foundation streeft Esther er naar kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking een kans te geven ook aan sport te doen. En wat is er mooier dan sporten bij een sportvereniging? Aan deze doelstelling levert de Esther Vergeer Foundation graag een bijdrage, middels het project ‘Join the Club’.

Join the Club!
Join the Club is een initiatief om gehandicapte kinderen en jongeren in aanraking te brengen met rolstoeltennis. We organiseren een open dag bij tennisclub ULTC-Iduna in Utrecht waarbij plezier maken voorop staat.
Het doel is om de open dag als impuls te gebruiken om daarna de kinderen en jongeren binnen de veilige en plezierige omgeving van een vereniging lid te laten worden.

Wanneer: 16 april
Waar: ULTC-Iduna, Ariënslaan 18 in Utrecht
Tijd: 09:30 – 12:30 uur
Voor wie: Kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar oud die uit (regio) Utrecht komen, een enkelvoudige lichamelijke beperking hebben (al dan niet rolstoelgebonden) en nog niet aan rolstoeltennis doen.

Geïnspireerd raken? Bekijk dan het filmpje van onze open dag in Alphen aan den Rijn viahttps://www.youtube.com/watch?v=iHNLwdm0OiI

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 15 maart 2016


Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio