De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

maandag 19 juni samen aan de slag bij het In Between Cafe

maandag 19 juni samen aan de slag bij het In Between Cafe (Foto: inbetweencafeuzu)
1 / 1
zoom out
UTRECHT - Maandag 19 juni is het alweer de derde editie van het maandelijkse In Between Cafe in Utrecht Zuid. In de Musketon komen werk- en opdrachtzoekenden samen om verschillende workshops te volgen en elkaar te ontmoeten.

Het In Between Café Utrecht-Zuid is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen ZZP’ers en werkzoekenden samen om de krachten te bundelen en weer geïnspireerd aan de slag te gaan.

Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het zelf géven – van allerlei interessante workshops.

Iedere maand zijn er minstens twee workshops om uit te kiezen en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en je nieuwe contacten verder uit te diepen.
Deze maand zijn er drie workshops te volgen. Zo geeft Theo Thomas (business support) de interactieve workshop 'strategie met ballen', vertelt Mirjam Wisselaar (loopbaanadviseur) je hoe je weer fluitend naar je werk gaat en ga je in de workshop met Sheila Kroes (trainer/coach) kijken hoe je ook in de lome zomermaanden geïnspireerd aan je carrière blijft werken.

Voor meer informatie, kijk op www.inbetweencafe.nl

Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio