De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Lotte Enting nieuwe directeur Vrijwilligerscentrale

1 / 1
zoom out

UTRECHT - Lotte Enting is per 14 mei de nieuwe directeur van de Vrijwilligerscentrale Utrecht. Ze was sinds 2006 verantwoordelijk voor de Marketing en Communicatie van Fortis Foundation Nederland, later ABN AMRO Foundation. Enting is de opvolgster van Annerieke van der Vegt.

In samenwerking met Movisie ontwikkelde zij Wereldz., platform voor maatschappelijk betrokken ondernemen. Als coach voor het Groeiprogramma van het Oranje Fonds heeft ze sociale entrepreneurs begeleid in hun groeitraject. Daarnaast is zij als vrijwilliger bestuurslid van de Roos Prommenschenckel Foundation en The Family Factory.

"Dit is mijn droombaan", aldus Enting. "Bij de Vrijwilligerscentrale Utrecht kan ik mijn zakelijke talenten en mijn maatschappelijke drijfveren combineren. Ik fiets nu al met andere ogen door de stad en voel me een soort burgermoeder van alle vrijwilligers. Ik kijk enorm uit naar mijn start half mei zodat ik mijn motto in de praktijk kan gaan brengen voor de civil society van Utrecht: netwerken werkt."

De Vrijwilligerscentrale Utrecht, waarmee Ons Utrecht een samenwerkingsverband heeft, staat midden in de stad. Letterlijk en figuurlijk. Vanuit het kantoor aan het Janskerkhof 1 wil de Vrijwilligerscentrale zoveel mogelijk vraag en aanbod in het Utrechtse vrijwilligerswerk aan elkaar koppelen. Iedereen is van harte welkom in de vacaturebank voor een advies op maat. Vrijwilligersorganisaties kunnen er terecht voor allerhande ondersteuning, bijvoorbeeld in de vorm van advies, workshops en trainingen.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio