De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Achmea health Center in Utrecht een feit

UTRECHT -
Startklaar en open voor publiek

Tekst:Shary Martijn

A.s. maandag 14 november, opent het health Center vanaf 09.00 uur voor het eerst haar deuren voor publiek. De voorbereidingen zijn achter de rug. Met man en macht is er gewerkt om het spiksplinter nieuwe gebouw van 2.600. m2 aan de Middenwetering 21 in Utrecht startklaar te maken als health Center. Wie de eerste week een vrijblijvende proefles komt nemen, kan zelf de noviteiten op het gebied van gezondheid en beweging aan den lijve ervaren.

Het is vrijdagavond. Marianne Koop, centermanager van het Achmea health Center, staat bij te komen van alle voorbereidingen die ze de hele dag met haar collega’s heeft getroffen. Nog even geeft zij extra instructies aan het personeel omtrent de opening van a.s. maandag. Zij weet niet van stoppen, de energie straalt ervan af. Er staat nog een buffet voor alle medewerkers op de lange stijlvolle tafel in de warme lounge, vlak achter de balie en de gezellige bar. Lage relaxbanken in warme kleuren nodigen uit om even te zitten. Verderop in de zaal staan hoogwaardige fitness toestellen te lonken, van; "Probeer mij eens". Bij Achmea health Centers is het meebewegen en helpen bewegen. Daar zorgen de fitnessinstructeurs met hun begeleiding voor. Grote tv schermen dragen bij met bewegende beelden en niet te vergeten, de leden die in de grote groepszaal met hun groepstraining bezig zijn. Of het een Bodypump, een Yoga of een Zumba programma is, iedereen is straks bezig met de synergie van het sporten.

Om het zicht van buitenaf wat af te dekken staan er gigantische Indische houten vazen met groene bladtoppen. De muren zijn in trendykleuren geschilderd, waardoor het geheel een huiselijke warme sfeer krijgt.

Vanuit de sportzaal is direct toegang tot de spa, met het rustgevende geluid van bruisend water in een bubbelbad. Er bevindt zich daarnaast een stoomcabine, een sauna en uitnodigende Wellness ligstoelen.

Deze ruimte is in badkleding toegankelijk.

Over oppas voor ouders die hun kleine kinderen mee willen nemen, is ook nagedacht. Er is een speciale, dynamische ruimte voor verantwoorde kinderoppas met begeleiding.

Een verdieping hoger is er een gigantische ruimte voor verhuur, die o.a. voor fysiotherapie kan worden ingericht.

Bij Achmea health Center in Utrecht kan het publiek ook terecht voor lezingen over voeding en gezondheid.

Komende week van 14 november tot en met 18 november v.a. 09.00 tot 10.00 start Achmea health Center met gratis open dagen. Doe mee maandag ochtend van 09.00 tot 10.00 uur mee tijdens de start met een zinderende groepsfitnessprogramma.

Het Achmea health Center is gemakkelijk te bereiken. Vanuit Utrecht Noord, volg N230 Maarssen, volg knooppunt 7 richting Centrum, of vanuit Utrecht Zuid ga over op A2 volg Lageweideviaduct volg knooppunt 7 Centrum. Na 442 m rechts afslaan naar de Soestwetering. Op de Soestwetering Middenwetering na 367 m rechts afslaan naar de Middenwetering nummer 21.

 

 

 


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio