De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Best Life Churh 'Fresh' Event'

Best Life Churh 'Fresh' Event'
UTRECHT - Zaterdag 27 mei 2017 is er een conferentie voor alle vrouwen! Confident Exuberant

Genezingsdienst op 30 april in Best Life Church

Genezingsdienst op 30 april in Best Life Church
UTRECHT - “Ik ben genezen van terminale kanker tijdens een genezingsavond. De dokter gaf mij nog 3 maanden te leven..” Zo luidt het getuigenis van Ben, die inmiddels 12 jaar geleden naar een Genezingsavond van Best Life Church kwam. Aanleiding was een poster in Leidsche Rijn. Ben (nu 82 jaar) is blij dat hij gegaan is: “Anders was ik er nu niet meer geweest..” Ben is God dankbaar en heeft ervaren dat het bidden in de naam van Jezus veel kracht heeft. Hij nodig daarom iedereen uit te komen naar de eerstvolgende Genezingsavond.

Kindervrijmarkt Koningsdag Veldhuizen

DE MEERN - Het terrein bij Winkelcentrum De Veldhof (Veldhuizen) wordt op Koningsdag weer gesierd met kleedjes vol spulletjes die de kinderen graag willen verkopen. Donderdag 27 april van 12.00-14.00 uur kan er weer gesnuffeld, gekocht en natuurlijk verkocht worden!

Stap in een magische wereld en vier de 25e editie van Elfia met ons!

Stap in een magische wereld en vier de 25e editie van Elfia met ons!
UTRECHT - Elfia is het grootste fantasy- en kostuumevenement van Europa en trekt per weekend 25.000 bezoekers. Dit jaar wordt de 25e editie van het evenement gevierd met het thema “Good Faeries, Bad Faeries”. Tijdens dit evenement kun je alles los laten en je onderdompelen in de wereld van de fantasie. In 2001 vond de eerste editie van het fantasy evenement Elfia onder de naam Elf Fantasy Fair voor het eerst plaats. Ondertussen kunnen wij met trots onze 25e editie aankondigen op 29 en 30 april het terrein van Kasteel de Haar in Haarzuilens.

Business race Triathlon Utrecht

Business race Triathlon Utrecht
DE MEERN - Voor de rest van het jaar een gespreksonderwerp hebben bij het koffieapparaat? Kom dan met je collega's een sportieve dag beleven bij de Triathlon Utrecht!

Maak kennis met tennis bij PVDV op zondag 26 maart!

Maak kennis met tennis bij PVDV op zondag 26 maart!
DE MEERN - Op Zondag 26 maart organiseert tennisvereniging PVDV een kennismakingsmiddag voor nieuwe leden.

Junior Clinic Rolstoeltennis

Junior Clinic Rolstoeltennis
UTRECHT - Junior clinic rolstoeltennis Zondag 12 maart in Tenniscenter Heuvelrug Doorn. Voor iedereen die gelooft in mogelijkheden!

Junior Clinic Rolstoeltennis

Junior Clinic Rolstoeltennis
DE MEERN - Junior clinic rolstoeltennis Zondag 12 maart in Tenniscenter Heuvelrug Doorn. Voor iedereen die gelooft in mogelijkheden!

SterAllures presenteert nieuwe musical: De Klokkenluider van de Notre Dame

SterAllures presenteert nieuwe musical: De Klokkenluider van de Notre Dame
DE MEERN - De stad van de liefde Parijs vormt het romantische decor voor de musical De Klokkenluider van de Notre Dame. Deze familievoorstelling van de Woerdense amateur-musicalvereniging SterAllures zal vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 maart te zien zijn in Theater Het Klooster in Woerden. Kaarten voor een van de vijf voorstellingen zijn verkrijgbaar via de website van Het Klooster, www.kloosterwoerden.nl.

Informatiebijeenkomst Voor Elkaar

Informatiebijeenkomst Voor Elkaar
DE MEERN - Hoe tevreden bent u over uw sociale leven? Kunt u misschien ook ook een duwtje in de rug van Voor Elkaar gebruiken? Kom geheel vrijblijvend naar de informatiebijeenkomst van Voor Elkaar op woensdag 22 februari a.s. om 15.00 uur in Buurtcentrum De Pijler.

Benefietfeest Sensational Bubbels in Azotod

Benefietfeest Sensational Bubbels in Azotod
DE MEERN - Nog even en het is weer tijd voor een nieuwe editie van Sensational! Op 18 maart 2017 barst het dansfeest voor het eerst los in het vernieuwde Azotod in De Meern. Dit betekent dat er nog meer Sensational-gangers dan voorheen kunnen genieten van het jaarlijkse benefietfeest georganiseerd door Ladies’ Circle 60 De Haar. Verwacht goede muziek, enthousiaste bezoekers en een prachtige setting op een nieuwe locatie. De opbrengsten zijn zoals altijd volledig voor het goede doel. Dit jaar is dat de KanjerKetting van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK). De kaartverkoop is gest...

Gezocht : Leuke luitjes uit de Meern

Gezocht : Leuke luitjes uit de Meern
DE MEERN - Wie wil er mee? Iedereen heeft zijn eigen hobby's, maar het is gezelliger om dat met een leeftijdsgenoot te doen. En die zijn vaak dichterbij dan je denkt. Op www.leukeluitjes.nl vind je leuke luitjes die ook willen wandelen, fietsen, handwerken, naar het museum of samen eten. Begin het nieuwe jaar goed, meld je aan en ga mee!

Kom naar de kerk verkleed als koning of koningin en breng een cadeautje mee!

Kom naar de kerk verkleed als koning of koningin en breng een cadeautje mee!
DE MEERN - Het feest van Driekoningen Zondag 8 januari om 9.30u in de Mariakerk De Meern vieren wij het feest van de 3 koningen die Jezus kwamen bezoeken.Jij mag, net als de drie koningen een cadeautje bij Jezus brengen. De pastoor zal deze cadeautjes zegenen. De werkgroep zorgt dat alle cadeautjes bij kinderen terecht komen die normaal geen cadeautjes krijgen omdat daar geen geld voor is.

Muzikanten opgelet! Wie verrast onze dirigent?

Muzikanten opgelet! Wie verrast onze dirigent?
DE MEERN - Alle muzikanten zijn op maandagavond van harte welkom bij het gezelligste harmonieorkest van Leidsche Rijn in De Meern! Wat zal onze dirigent Frank Bollebakker opkijken als er ineens een heleboel blazers en slagwerkers bij komen!

Huub Buijssen gastspreker tijdens ZZP Zorg Café op 25 november aanstaande

DE MEERN - Op 25 november 2016 is Huub Buijssen (1953) gastspreker in het ZZP Zorg Café, dat door King Arthur Groep wordt georganiseerd in de ontmoetingsruimte aan de Prinses Irenelaan 14 te Utrecht.

KATJA STAARTJES gastspreker tijdens ZZP Zorg Café op 18 november aanstaande

UTRECHT - Op 18 november 2016 is Katja Staartjes gastspreker in het ZZP Zorg Café, dat door King Arthur Groep wordt georganiseerd in het Servicecentrum De Bilt aan de Prof. Dr. PJW Debijeweg 1, De Bilt

ZZP- Zorgcafés in de regio met boeiende sprekers

UTRECHT - Op vrijdagavond 18 november 2016 zal Katja Staartjes, een van Nederlands meest succesvolle bergbeklimmers en schrijfster van de boeken Lopen over de grens, en Top-inspiratie om 19:30 uur de aftrap geven (ontvangst vanaf 19:00 uur). Locatie: Servicecentrum De Bilt aan de Prof. Dr. PJW Debijeweg 1, De Bilt.

Internationaal lovende recensies voor dansconcert The Basement

Internationaal lovende recensies voor dansconcert The Basement
DE MEERN - Het Utrechtse gezelschap De Dansers maakt internationaal futore met meeslepende dansconcerten. Op 11 november om 20:15 staan ze met de voorstelling The Basement in Podium Hoge Woerd.

Kinderkerstviering Maria en Willibrordkerk

Kinderkerstviering Maria en Willibrordkerk
DE MEERN - Op kerstavond, zaterdag 24 december, om 18.30 uur zal er voor de kinderen weer een kinderkerstviering zijn. In de Willibrordkerk is om 17.30uIeder jaar is het weer een grote gebeurtenis voor de spelertjes en de mensen die kerstavond komen vieren. Ook dit jaar kunnen kinderen vanaf groep 2 meedoen met het kinderkerstspel.

Mariakerk viert 75 jaar bestaan

Mariakerk viert 75 jaar bestaan
DE MEERN - 30 oktober 2016 om 10.uur zal de in de Mariakerk een feestelijke Eucharistieviering plaats vinden ter gelegenheid van de afsluiting van dit jubileumjaar. Hierin zal o.a. Mgr. Woorts (hulpbisschop aartsbisdom Utrecht) voorgaan.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio