kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met
ska-band The Toasters

ska-band The Toasters

Wanneer

vrijdag 13 april 2012

Aanvang

20:30 uur

Waar

Atak, Enschede

Kosten

€ 10 - 12,50 euro

Wat

Toasters fans van over de hele wereld weten al heel lang dat The Toasters de ska-band is waar je je bed voor uit komt. Een absolute klassieker en een must-see voor liefhebbers van ska, reggea en feestjes… Want nog nimmer ontaardde een show, niet in een kolkend en swingend ska-feest.

Het New Yorkse ska-orkest, werd dertig jaar geleden opgericht en heeft in zijn imposante loopbaan de weg geplaveid voor hedendaagse grootheden als The Mighty Bosstones, The Slackers en The Aggrolites. In 1985 werd de band opgepikt door niemand minder dan Joe Jackson, die diverse platen met ze maakte. The Toasters riepen het Moon Records-label in het leven, dat artiesten als No Doubt en Hepcat voortbracht. Ze maakten muziek voor film, tv en zelfs voor Coca Cola en waren - toen die zender nog iets met die M deed - ook te zien op MTV.

ingezonden door: LisetteVB
Schrijf mee
Dichtbij rolt langzaam maar zeker over heel Nederland uit. In Twente Zuid zijn we op dit moment slechts beperkt aanwezig. Woon je hier en wil je meewerken aan het verbeteren van dichtbij? Klik dan HIER voor meer informatie.

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio