De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Jouw tuin tot bloei dankzij hoveniersbedrijf en tuincentrum Jan Abrahams

1 / 5
zoom out

BIEST-HOUTAKKER - Heb je altijd al de tuin van je dromen gewild, maar kun je wel wat professioneel advies gebruiken? Hoveniersbedrijf Jan Abrahams in regio Tilburg is al 27 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. De vakkundige hoveniersmedewerkers hebben veel kennis en kunde op het gebied van tuinen in huis.

Wil je je laten inspireren door de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg? Kom dan eens langs in het tuincentrum van Jan Abrahams. Je kunt er ideeën opdoen en je laten inspireren door de modeltuinen. Ben je verlegen om professioneel advies? Dan kun je terecht bij één van de vakkundige medewerkers voor vrijblijvend advies. 

Tuincentrum
In het tuincentrum vind je tevens een groot assortiment planten, potten, bestrating, verlichting en meststoffen. Je kunt er tevens een kijkje nemen in de cabriokas waar planten aan de buitentemperaturen kunnen wennen. Kortom: alles voor de complete inrichting van jouw tuin vind je bij Jan Abrahams!

Tuinontwerp
Heb je prachtige tuinplannen? Laat dan de specialisten van Jan Abrahams een offerte maken voor een tuinontwerp: of je nu van strak houdt, of van klassiek of landelijk. De tuinontwerper kan vrijblijvend bij je thuiskomen voor een kennismakingsgesprek. Laat je Jan Abrahams het ontwerp uitvoeren? De vakkundige hoveniers en stratenmakers zorgen voor beplanting, bestrating, timmer- en metselwerk voor de beregening en elektriciteit. In het ontwerp zijn jouw wensen uiteraard leidend. 

Tuinonderhoud
Het onderhoud aan je tuin en beplanting is erg belangrijk. Zo kun jij immers het hele jaar door onbezorgd genieten van je tuin. De hoveniers van Jan Abrahams behandelen elke tuin als eeuwenoud hof. Omdat zij kennis hebben van tuinen, geven zij een jaar garantie op de geleverde materialen. Dat scheelt jou zorgen, geld en tijd!

Wil je meer weten? Kom gerust eens langs, kijk op de website of neem contact op via onderstaande gegevens. 

Jan Abrahams
Hakvoortseweg 17
5084 HB Biest-Houtakker
Tel. 013 – 505 2489
www.janabrahams.nl

- ADVERTORIAL -


Reageer via Facebook
Meer artikelen
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda