De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

familievoorstelling ALADDIN

Aladdin (Foto: Peter Deen)
1 / 1
zoom out
OISTERWIJK - ALADDIN in het Oisterwijkse Natuurtheater.

Bij de theaterproducties van Theatergroep Trappaf weten elk jaar
duizenden mensen het Oisterwijkse Natuurtheater te vinden. Het theater in de openlucht, midden in het Oisterwijkse bossen- en vennengebied gelegen, ligt er altijd wonderschoon bij om weer vele gasten te ontvangen bij de jongste theatervoorstellingen. Het Oosterse sprookje “Aladdin” is wederom op papier gezet met verrijkte verhaallijn, boeiende nieuwe karakters, kersverse liedjes Het theaterseizoen van het Oisterwijkse Natuurtheater start opnieuw traditioneel met voorstellingen van Theatergroep Trappaf. Voor 2017 hebben zij “Aladdin” voor u in petto. 

’n Trappaf-theateravontuur behelst altijd ’n muzikale voorstelling dóór
jong en oud vóór jong en oud. Met recht familietheater waar elke leeftijd met
plezier naar kijkt! 

Maak de tocht ’n keer en de kans is groot dat u –net als vele anderen- er ’n jaarlijkse traditie van maakt: bezoek een van de voorstellingen van

Theatergroep Trappaf! Middagvullende familievoorstellingen, groots aangepakt en aangeboden voor een heel bescheiden prijs. In mei en juni 2017 spelen ze de muzikale voorstelling “Aladdin”. Voor en na de voorstelling is er voor de liefhebber het genot van de uitspanningen “De Rode Lelie”en “De Witte Lelie” én –niet te vergeten- de speeltuin op hetzelfde terrein!

Er wordt gespeeld op 25 en 28 mei én op 4, 5 en 11 juni om 14.30 uur. Op 10 juni is er een avondvoorstelling om 19.00 uur Voor eventueel reserveren en meer informatie kunt u terecht op websitewww.theatergroeptrappaf.nl.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 09 mei 2017


Reageer via Facebook
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »