De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Basic-Fit opent deuren in Waalwijk

1 / 1
zoom out

WAALWIJK - Vanaf 1 mei zit Basic-Fit ook in Waalwijk. De sportschool komt in het voormalige Elegance Health Centre aan de Eerste Zeine 120a. Dat is goed nieuws voor iedereen in of rond Waalwijk die onbeperkt wil sporten, voor een vast laag maandbedrag vanaf €15,95. Met 80 vestigingen is Basic-Fit de grootste budgetsportschool van Nederland.

Ondanks de lage prijs zijn de voorzieningen in de sportscholen zeer goed. Bij Basic-Fit is namelijk alles aanwezig om goed te kunnen fitnessen. Zo is er een ruim opgezette trainingszaal met cardio- en krachttoestellen en een seperate krachtruimte met losse gewichten. Iedereen sport op de kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym of Matrix en de trainingsschema’s, virtuele groepslessen en virtuele indoorcycling zijn gratis beschikbaar. Bovendien is het gebruik van douches en lockers ook gratis. 

Multifunctionele sportpas
Onder de leden van Basic-Fit is de unieke gezinspas favoriet: één sportpas die overdraagbaar is binnen het hele gezin. Wanneer het ene gezinslid klaar is met sporten, kan het volgende gezinslid gebruikmaken van de pas. Deze sportpas is bovendien door heel Nederland te gebruiken in andere vestigingen van Basic-Fit. Handig voor iedereen die voor werk, studie of vakantie wel eens in een andere plaats komt. Je kunt dus overal terecht.

Bij Basic-Fit sporten mannen en vrouwen van alle leeftijden, beginners en gevorderden; iedereen voelt zich er thuis. Op basic-fit.nl kan direct online ingeschreven worden. Wie eerst wil zien of het wel wat is voor hem of haar kan altijd even binnenlopen bij Basic-Fit aan de Eerste Zeine 120a in Waalwijk.

-ADVERTORIAL- 


Reageer via Facebook
Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »