De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Angeliek Ververs met -Are you relevant?- in Arti et Amicitiae!

Angeliek Ververs, installatie -Are you relevant?- (Foto: met dank aan Angeliek Ververs)
1 / 1
zoom out
WAALWIJK - De uit Kaatsheuvel afkomstige Angeliek Ververs heeft schitterend werk-Are you relevant?- in... Amsterdam op de nieuwe ledententoonstelling van kunstenaarsvereniging Arti et Amicitiae oogst 2016; "Update" neergezet.
In het nieuwe werk -Are you relevant?- van beeldend kunstenaar en Arti-lid Angeliek Ververs is haar zoektocht in het leven, te zien. Na haar fotografisch werk uit de tachtiger en negentiger jaren met ensceneringen, na een geweldige galeriehouder te zijn geweest en zijnde, nu iets anders bijzonders te zien in Ververs eigen tentoongestelde werk .

Met de installatie -Are you relevant?- zoekt Angeliek Ververs naar ordening van de door de mens gecreëerde chaos. De compacte stapels bijeengebonden kranten zijn wit geschilderd en daarmee ontdaan van hun informatie; De informatieve inhoud van de krantenstapel lijkt gevangen in zichzelf. 

In het zoeken naar het ‘lege beeld’ bevraagt Ververs de ontaarding van het systeem en van de mens die uit politiek of persoonlijk belang de voorwaarden voor zijn eigen bestaan vernietigt en een bedreiging is voor de wereld en zichzelf.

Bijna elke dag (behalve maandag)te zien van 1200-1800uur in Arti et Amicitiae Rokin 114 Amsterdam, naast werk van andere nieuwe leden in Update t/m 9 juli 2017.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 19 juni 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda