De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Eetprimeur voor Tilburg!

Eetprimeur voor Tilburg (Foto: kgrootenhuijs)
1 / 1
zoom out
TILBURG - Gister is het nieuwe verrassingsconcept SurprEAT gelanceerd. Volgens dit concept reserveer je bij een restaurant, maar je hebt geen idee welk restaurant dit gaat worden, tot één uur voor je reservering. Weet je dus niet waar je wilt gaan eten en wil je niet weer naar dezelfde sushitent? Dan is SurprEAT zeker de moeite waard om een keer te proberen. Je wordt zo uitgedaagd om naar nieuwe plekken te gaan waar je anders nooit zou komen.

Je geeft je gewenste datum en tijdstip aan bij SurprEAT en zij boeken dan een willekeurig restaurant voor jou en je gezelschap. Het restaurant wordt gekozen uit een poule van restaurants die passen bij jouw wensen. Er zijn al verschillende horecagelegenheden in Tilburg aangesloten bij SurprEAT. Welke dit precies zijn blijft geheim, zodat het echt een totale verrassing is waar je terecht kunt komen.

Reserveren via SurprEAT is helemaal gratis en kan via hun website http://www.surpreat.nl. Eenmaal in het restaurant bepaal je zelf wat je gaat eten en reken je net als gewoonlijk naderhand af. Vooralsnog is SurprEAT alleen in Tilburg beschikbaar maar ze zijn al druk bezig om het uit te breiden naar andere steden.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 17 mei 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »