De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Tilburgse Roel van Buggenum (Source Personal Training) behoort tot de 5 beste personal trainers van Nederland

Roel van Buggenum Source Personal Training (Foto: Thomas van Driel)
1 / 1
zoom out
TILBURG - De Tilburgse personal trainer Roel van Buggenum behoort tot de vijf beste personal trainers van Nederland. Daarnaast maakt hij kans op de titel ‘Beste Personal Trainer van Nederland’ tijdens de Dutch Fitness Award 2017 op 21 mei. Dit heeft de organisatie afgelopen weekend bekend gemaakt.
Een kroon op zijn werk
‘Je komt alleen in aanmerking voor een award als je wordt genomineerd door klanten of andere mensen met wie je samenwerkt. Dat ik tot de beste vijf trainers van Nederland behoor, is onwijs tof. Daar doe je het voor. Ik kijk nu al uit naar de uitreiking van de award show,’ aldus Van Buggenum over de bekendmaking tijdens de Dutch Fitness Awards op 21 mei. 

Sporten met een personal trainer
Sporten met een eigen trainer wordt steeds populairder in Nederland. Source Personal Training, de sportschool van Van Buggenum in de binnenstad van Tilburg, plukt de vruchten van die groeiende interesse in een personal trainer. Van Buggenum: ‘Het gaat inderdaad goed. Bij Source Personal Training leveren we uitsluitend maatwerk op de 4 pijlers van een leefstijlverandering: Training, Voeding, Mindset en Herstel. Als deze 4 pijlers in balans zijn met elkaar creeer je maximaal resultaat. Het lastige is echter dat de 4 pijlers er voor iedere klant anders uitzien. Ieder mens is immers anders. Daarom nemen we onze klanten mee op ontdekkingsreis naar de beste versie van zichzelf. Wij zorgen ervoor dat ze precies gaan doen wat ze moeten doen om hun doel te realiseren: een gezond en fit lichaam.’

Praktische informatie
Wilt u meer informatie ontvangen over Source Personal Training? Neem dan een kijkje op www.sourcept.nl en volg de ontwikkelingen via www.facebook.com/sourcepersonaltraining. 

Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »