De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Klemborden Prixos

TILBURG - Grote keuze klemborden, alle scherp geprijsd, levering 1 werkdag: Prixos belooft het u!
Grote keuze klemborden, alle scherp geprijsd, levering 1 werkdag: Prixos belooft het u!

Klemborden: handig hulpmiddel voor op kantoor en elders

Klembordenen klemmappen zijn handige kantoorartikelen waarop u papieren kunt vastklemmen zodat ze mooi op hun plaats blijven tijdens het schrijven. Klassieke klemborden zijn gemaakt uit stevig karton met een polypropyleen omhulsel en bedoeld voor A4 vellen. Het assortiment is echter ruimer dan dat: ook voor klemborden in hout, aluminium of andere materialen en met andere afmetingen kunt u bij Prixos terecht.

Klemborden zijn onmisbaar voor wie wel eens staand moet schrijven. We denken hierbij in de eerste plaats aan enquêteurs die vaak op meerdere locaties en in verschillende omstandigheden werken. Zij beschikken meestal niet over een stabiele ondergrond waarop ze hun documenten kunnen leggen en maken dus vaak gebruik van klemborden. Professionals in de bouwsector werken vaak in dezelfde omstandigheden. Aan een balie of receptie, waar de bezoeker gevraagd wordt zijn gegevens in te vullen, zijn klemborden eveneens een handig hulpmiddel. Hierna heeft u dan hangmappen of dossiermappen om die documenten bij elkaar te houden.

Ook buiten de zakenwereld tonen klemborden regelmatig zijn nut. Een voorbeeld hiervan is een artiest die op verplaatsing schetst en tekent en voor wie het dus erg belangrijk is zijn schetsbladen stevig te kunnen vastklemmen. En dan zijn er nog leerlingen die op schoolreis gaan en onderweg een aantal vragen moeten beantwoorden. Klemborden komen altijd van pas.

Klemborden zijn overduidelijk een onmisbaar hulpmiddel in diverse contexten, haal er dus zeker een paar in huis! Goedkope klemborden in karton heeft u al vanaf 0.99, mooie houten of aluminium uitvoeringen zijn iets duurder, maar nog altijd scherp geprijsd!
Bekijk ook onze speciale shop voor ringbanden! 


Duizenden tevreden klanten gingen u voor: bestel uw klemborden nu bij Prixos en ontdek onze voorwaarden!


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »