De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Tweelingbroers van Erp herenigd in Bakkerij Kouwenberg

1 / 3
zoom out

Het is feest bij Bakkerij Kouwenberg, dé ambachtelijke bakker van Tilburg! Werd de bakkerij eerst nog gerund door alleen Mark van Erp, zijn tweelingbroer Richard sluit zich nu bij hem aan. Daarnaast zitten beide broers dit jaar 25 jaar in het bakkersvak. Dubbel feest dus en dit wordt goed gevierd met een aantal mooie acties!

Mark van Erp staat nu drie jaar aan het roer van Bakkerij Kouwenberg. Daarvoor heeft hij jarenlange ervaring opgedaan bij een andere bakkerij. Toen hij de kans kreeg om Bakkerij Kouwenberg over te nemen, greep hij deze kans met beide handen aan. Mark is zeer trots op de bakkerij en bakt elke dag vol passie het lekkerste brood en gebak. Maar Mark is niet de enige bakker in de familie. Zijn tweelingbroer Richard deelt zijn passie en zit net als Mark dit jaar al 25 jaar in het vak. Extra bijzonder is dat Richard sinds januari 2015 zijn broer versterkt bij Bakkerij Kouwenberg. Zo zijn de broers na 25 jaar herenigd!    

Jubileumactie
Om deze mijlpalen te vieren is het pand van Bakkerij Kouwenberg feestelijk versierd met een groot spandoek en hebben ze heel 2015 leuke acties. Zo betaal je het hele jaar voor vier broden naar keuze slechts € 8,25 en zijn elke vrijdag de worstenbroodjes in de aanbieding. Tien worstenbroodjes kosten dan maar € 11,-. 

Carnavalsaanbieding
Ook tijdens carnaval heeft de bakkerij een mooie aanbieding. Voor een progrestaart voor acht personen en tien worstenbroodjes betaal je slechts € 19,95! De dinsdag en woensdag tijdens carnaval is de bakker gesloten. 

Kouwenberg Brood & Banket
Hoevenseweg 55
5017 AD Tilburg
Tel. 013 – 5424177

-ADVERTORIAL- 
 


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »