De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Axi Vloer is verhuisd naar de Ringbaan Zuid

1 / 1
zoom out

TILBURG - Axi Vloer, een inmiddels vertrouwd gezicht aan de Piushaven in Tilburg is met ingang van vrijdag 22 mei verhuisd naar een andere locatie. Voor de grootste keuze in voordelige laminaatvloeren maar ook voor een wisselend assortiment in houten vloeren en PVC laminaat  kun je voortaan terecht aan de Ringbaan Zuid 372 (achter het pand van Hamers Binnengewoon Goed).

"Hiermee is het hele gamma mooi op één locatie ondergebracht", vertelt Leon Hamers. "Op de Ringbaan Zuid beschikken we reeds over een fraaie showroom in vloeren, kasten, deuren en plafonds en werken wij met een grotendeels eigen montage en ontzorgservice. Met het nieuwe Axi Vloer als aanvulling aan de achterkant van het pand hebben we tevens een unieke discountformule onder één dak toegevoegd."
 
Woningbouw
Een kleine tien jaar was Axi Vloer gevestigd aan de Piushaven maar gaat nu plaats maken voor woningbouw in een inmiddels zeer aantrekkelijke en geliefde leefomgeving. Axi Vloer stond altijd al bekend als het adres voor een voordelige laminaat- en houten vloer, en om de service te completeren konden klanten gratis gebruik maken van een aanhangwagen en handig professioneel leggereedschap dat te leen was bij aanschaf van de vloer. Eigenschappen die Axi Vloer geen windeieren hebben gelegd!

Laagste prijs garantie
"Op het nieuwe adres gaan we ons daarnaast nog meer profileren als goedkoopste discounter met het grootste voorraad assortiment in laminaat vloeren voor de zelf (laten) legger! Alles uit voorraad of het nu gaat om 20m² of 200m², compleet met alle toebehoren én een goed advies. Tevens krijg je bij Axivloer op het gehele assortiment vloeren een laagste prijsgarantie!"

Kortom, je slaagt altijd bij Axi Vloer aan de Ringbaan Zuid in Tilburg (achter Hamers, naast Gamma) Laat je verrassen door het enorme aanbod, de lage prijzen en de geweldige service. En gratis parkeren voor de deur.  

Axi Vloer
Ringbaan Zuid 372 Tilburg  
Tel. 013-5811633
www.axivloer.eu


-ADVERTORIAL-


Reageer via Facebook
Meer artikelen
Plaats je eigen zakelijk nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda