De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met
Tough Ten Miles: Farmers Fun

Tough Ten Miles: Farmers Fun

Wanneer

zaterdag 24 juni 2017

Aanvang

08:30 uur

Waar

Streekpark Klein Oisterwijk, Oisterwijk

Kosten

€ 10 tot €45

Contact

via e-mailadres: info@toughtenmiles.nl

Wat

Op zaterdag 24 juni 2017 wordt de 5e en dus tevens jubileum editie van de Farmers Fun georganiseerd door de Tough Ten Miles! In Oisterwijk en (haar bosrijke) omgeving is de Farmers Fun inmiddels een grote sportieve traditie voor jong en oud geworden.

Het afgelopen jaar was de Farmers Fun een maand voor het evenement al uitverkocht en het enorme aantal voorinschrijvers van afgelopen zomer belooft ook het komende jaar weer een flinke run op de tickets voor 2017. Zorg dus dat je er op tijd bij bent zodat je voor je favoriete startgroep in kunt schrijven.

Al onze partners hebben weer toegezegd om met groot materieel uit te rukken en met toewijding en creativiteit mee te bouwen aan de Farmers Fun Obstakels. Zowel de boeren die er vanaf het eerste uur bij waren als de nieuwste boeren die zich vorig jaar bij ons hebben aangesloten kunnen nu al niet meer wachten om hun boerderijen open te stellen voor de Tough Runners. Reken maar op een flink aantal pittige boerenobstakels, want het wordt weer moddervet!

Overigens hebben we een nieuwtje bij het inschrijven:
De Farmers Fun zou de Farmers Fun niet zijn, als we niet volledig in het boerenthema van start gaan. Daarom hebben we onze boeren gevraagd een lijst te maken met hun tofste koeiennamen van het afgelopen jaar en die gekoppeld aan een startgroep. Je kunt je dus inschrijven voor je favoriete afstand, maar ook voor jouw favoriete koeiennaam!

Een impressie van dit moddervette evenement:
https://www.youtube.com/watch?v=GNBhSahptH8&t=1s

ingezonden door: Tough Ten Miles
Schrijf mee
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »