De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Kuddlezz maakt van jouw verjaardag een feestje!

1 / 1
zoom out

TILBURG - Tilburg – Kuddlezz is een bedrijf in het centrum van Tilburg dat workshops verzorgt voor o.a. kinderfeestjes en bedrijfsuitjes. Vanaf september 2016 bieden wij een aantal nieuwe kinderfeestjes aan!

Funny 33 Game.

Huilen van het lachen? Grappige en doldwaze game in het hartje van Tilburg.
Jullie gaan op pad in het centrum van Tilburg met camera (mobiele telefoon) en grappige, leuke gadgets en een heleboel opdrachten waar je de slappe lach van krijgt. Jullie gaan eerst 2 teams maken en vervolgens gaan jullie op pad. Van iedere opdracht maken jullie een foto of een filmpje. Is de opdracht goed? Dan krijgen jullie hier punten voor. Twee teams, een winnaar!De opdrachten zijn erg veelzijdig zoals het spotten van een Pokémon of een gevecht met waterpistolen.

Nieuwe Escape Room for kids!

Spionnen gezocht! Boeiende job, zwijgen verplicht....
Compleet vernieuwde Escape Room for kids met als thema: Mission Impossible. De Escape Room is een uitdagend teamspel en vergt doorzettingsvermogen, lef en samenwerking. Aan het begin van het spel krijgen de kids een uitleg over het spel en de kids krijgen ieder een koffer met gadgets mee. Het doel van het spel is om alle spannende opdrachten uit te voeren en te ontsnappen uit de geheime kamer. Je hebt 60 minuten en de klok tikt...

Schilderen in het donker (glow in de dark)

Een leuk feestje voor echte "hippe" meiden en jongens. Nieuw bij Kuddlezz het kinderfeestje Glow in the dark schilderen (schilderen in het donker). De kids gaan van een canvas doek een mooi schilderij maken. Na  de pauze gaan de lichten uit, de gordijnen dicht en de uv-verlichting aan! De kids gaan nu aan de slag met glow in the dark verf om bepaalde details in het kunstwerk te laten opvallen. Zo maken de kids een stoer kunstwerk dat oplicht in het donker.

MAD FOTO PAINTBALL

2 Teams gaan gewapend met een fotocamera in camouflage kleding op pad om zoveel mogelijk tegenstanders van het andere team neer te kieken. Tijdens het spel krijgen jullie via sms een aantal opdrachten. De 2 teams gaan samen deze te gekke opdrachten uitvoeren. Fun en samenwerken zijn belangrijk! Twee teams, een winnaar! Wie wint de Stads Trofee?

Altijd al een origineel en creatief kinderfeestje thuis willen geven, maar weet je niet hoe? Met de feestpakketten van Kuddlezz maak jij de blits bij al je vriendjes en vriendinnetjes, zonder hier al te veel werk aan te hebben. Aan keuze voor de inhoud van je kinderfeestje is bij Kuddlezz geen gebrek. Zo kun je kiezen uit het maken van:

>- een stoer tasje voor je mobiele telefoon
>- een kersenpit kussen in de vorm van een dier
>- een hip memo-bord met zakjes
>- een kleurrijk schilderij in de stijl van Keith Haring

Je kinderfeestje wordt gegarandeerd een feestelijk succes met de kinderfeestjes van Kuddlezz. Gaan jouw handen ook jeuken om lekker aan de slag te gaan? Neem dan gauw contact op met ons.

Kuddlezz
Lieve Vrouweplein 15,
5038 TS  Tilburg
Tel: 06-45375152
info@kuddlezz.nl


Reageer via Facebook
Schrijf mee
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »