De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Het klikgebit de oplossing voor een loszittend kunstgebit

1 / 1
zoom out

PURMEREND - Ruim 1 miljoen Nederlanders ondervindt dagelijks hinder van hun kunstgebit: eten,
bijten, lachen, spreken en zoenen zijn niet vanzelfsprekend en kunnen een groot gevoel van onzekerheid geven. Nu is daar een oplossing voor: het  klikgebit. Op 17 september heeft Tandartspraktijk Zegers in Purmerend hierover een informatiedag van 11.00 tot 14.00 uur.

Het klikgebit
Door het slinken van de kaak in de loop der jaren heeft het kunstgebit niet meer voldoende steun en blijft het niet op zijn plaats zitten. Met name in de onderkaak hebben dragers van een kunstgebit hiervan een hoop last. Er is een oplossing voor deze problemen: implantaten. De tandarts-implantoloog plaatst, onder plaatselijke verdoving, in de kaak een aantal kunstwortels welke een aantal weken moeten inhelen in het bot. Uw kunstgebit mag u blijven dragen. Op de implantaten wordt door de tandprotheticus een staafje of drukknop bevestigd. In het kunstgebit wordt tevens een houder bevestigd en hierdoor klikt het gebit op zijn plaats en blijft daar gedurende de hele dag stevig zitten.

Zelfverzekerd lachen en eten
In schaterlach uitbarsten, een appel of nootjes eten wordt weer mogelijk. Een vastzittend gebit geeft een hoop zekerheid. U hoeft niet meer bang te zijn dat deze er zomaar uit zal vallen. Indien de zorgverzekeraar van menig is dat de behandeling noodzakelijk is dan wordt het klikgebit vanuit de basisverzekering vergoed. Er is wel een eigen bijdrage van €250,- aan verbonden.

Voor alle leeftijden
Leeftijd speelt geen rol bij het plaatsen van een klikgebit op implantaten; of u nu 30 of 80 jaar bent, voor een ieder is het belangrijk om vrijuit te kunnen eten, spreken en lachen zonder dat er angst bestaat het kunstgebit te verliezen.

Reconstructie ook mogelijk
Naast de mogelijkheden van een klikgebit op implantaten, zijn er met implantaten tal van
mogelijkheden voor reconstructie van het gebit. Mist u bijvoorbeeld één of enkele tanden dan kunnen implantaten ook een mooie oplossing bieden! Hierover kunnen wij u hier vrijblijvend op de informatiedag vrijblijvend informeren.

Informatiedag 17 september
Op 17 september heeft Tandartspraktijk Zegers een informatiedag van 11.00 tot 14.00 uur.

Tandartspraktijk Zegers
Emmakade 2
1441 ET Purmerend
http://www.tandartspraktijkzegers.nl

-ADVERTORIAL-


Plaats je eigen zorgnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio