De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

HCAW met goed gevoel de zomerstop in

HCAW met goed gevoel de zomerstop in
BUSSUM - De honkballers van HCAW zijn met een goed gevoel de zomerstop ingegaan. Gistermiddag werd Vaessen Pioniers met ruime cijfers verslagen: 9-17. Met deze klinkende overwinning namen de Bussumers revanche voor de donderdagavond (3-6) en zaterdag (0-3) geleden nederlagen.

Softbalsters Hilversum kunnen geen vuist maken tegen Caribe

Softbalsters Hilversum kunnen geen vuist maken tegen Caribe
HILVERSUM - Leverden de uitwedstrijden eerder dit seizoen in Groningen nog een paar spannende wedstrijden op, waarbij de Hurricanes eigenlijk een beetje tekort gedaan werden met slechts één punt, afgelopen weekend hadden de dames uit Hilversum niets in te brengen. Met name aan slag hadden de Hurricanes veel moeite met de Nieuw Zeelandse pitcher van Caribe en konden met een paar verdwaalde hits geen potten breken.

Overtuigende zege voor Hilversum Hurricanes

HILVERSUM - In de laatste wedstrijd voor de zomerstop heeft Hilversum Hurricanes haar koppositie verstevigd door een overtuigende zege op het als tweede geplaatste Domstad Dodgers. In zeven innings werd Utrechtse ploeg met 15 – 4 verslagen.

De top bereikt!

De top bereikt!
HILVERSUM - Samen met twee cliënten heeft Marco Spaan op 2 juli 2016 onder loodzware omstandigheden de top van de Gran Paradiso bereikt. Marco: “Deze expeditie was een grote uitdaging voor het gehele team. De mentale en fysieke overwinning is grotendeels op wilskracht bereikt. We hebben elkaar er letterlijk en figuurlijk doorheen gesleept door als team super te functioneren. Daardoor hebben we grenzen kunnen verleggen.”

HCAW verliest inhaalduels

HCAW verliest inhaalduels
BUSSUM - Aan de twee inhaalduels met L&D Amsterdam Pirates hebben de honkballers van HCAW geen punten over weten te houden. Maandagavond waren de Amsterdammers met 4-2 te sterk, gisteravond werd er met 4-0 verloren.

Taekwondo Open Duitse Stijl - Marion scoort brons in synchroon

Taekwondo Open Duitse Stijl - Marion scoort brons in synchroon
HILVERSUM - De laatste grote taekwondo wedstrijden van dit seizoen waren de Open Duitse Kampioenschappen. Na weken van wedstrijden, voorbereiden, aanscherpen en opladen was dit het laatste moment om te pieken. Ook tevens de laatste wedstrijd waar kwalificatiepunten voor het WK in Peru gescoord kunnen worden door de leden van de nationale selectie Taekwondo.

Weergoden zitten HCAW dwars

Weergoden zitten HCAW dwars
BUSSUM - De weergoden hebben de honkballers van HCAW de laatste dagen flink dwars gezeten. Vanwege het slechte weer kon donderdagavond de uitwedstrijd bij L&D Amsterdam Pirates geen doorgang vinden. Ook de poging om het duel een dag later in te halen viel in het water. Of dat al niet genoeg was voorkwam het slechte weer ook de ontmoeting van zaterdagmiddag. Even leek het er zondagmorgen op dat ook het duel in Bussum zou worden afgelast, maar goed werk door de fieldcrew zorgde ervoor dat er ’s middags toch nog gespeeld kon worden.HCAW verloor het duel, uiteindelijk in de tiebreak, met 3-5.

Hilversum Hurricanes van slag tegen Blue Socks

HILVERSUM - In deze wedstrijd tegen het als laatste geklasseerde Blue Socks probeerde Hilversum met minimale inspanning zijn doel te bereiken. Deze opzet lukte, echter niet dank zij gaaf hitwerk maar dankzij de zwakke verdediging van Blue Socks. De slagploeg van Hilversum had een off day en kon in deze wedstrijd niet overtuigen. Ondanks minimaal slagwerk wist Hilversum toch nog een ruime overwinning te behalen.

Hurricanes net voor de bui binnen

Hurricanes net voor de bui binnen
HILVERSUM - In de tweede ronde van de promotie competitie moesten de dames van Hilversum Hurricanes afgelopen weekend aantreden tegen BA Gophers uit Maassluis. Ondanks een paar zeer heftige buien, kon er toch nog één softbalwedstrijd worden gespeeld. De Hilversumsen waren op dreef en wonnen met 7-3. Het inhaalduel staat ingepland voor 23 augustus.

HCAW komt net iets te kort

HCAW komt net iets te kort
BUSSUM - Tegen regerend landskampioen Curaçao Neptunus kwamen de honkballers van HCAW dit weekeinde telkens net iets te kort voor de zege. Donderdagavond verloren de Bussumers, enigszins geflatteerd, met 1-10. Zowel zaterdag als zondag werd er met 2-0 verloren.

Puntenhonger Hilversum Hurricanes niet te stillen

HILVERSUM - Hilversum Hurricanes heeft in de competitiewedstrijd tegen Wombats nog eens laten zien waarom ze ongeslagen bovenaan staan in de derde klasse. Met veel enthousiasme werd Wombats naar een kansloze nederlaag gespeeld.

Sponsors sv Huizen kijken tijdens haringhappen naar volgend seizoen

Sponsors sv Huizen kijken tijdens haringhappen naar volgend seizoen
HUIZEN - Dinsdag 21 juni sloten de sponsors van sv Huizen en de leden van netwerkclub BC Zuyderzee het seizoen af met het traditionele haringhappen. Een mooie gelegenheid om hen te vragen hoe ze de kansen inschatten van sv Huizen in de derde divisie volgend seizoen.

Hilversum's wedstrijdteam D*versity bekrachtigt WK kwalificatie!

Hilversum's wedstrijdteam D*versity bekrachtigt WK kwalificatie!
HILVERSUM - Afgelopen weekend heeft wedstrijdteam D*versity speciaal voor de UDO Masters de krachten gebundeld met wedstrijdteam Selected en samen hebben zij als ‘megacrew’ de 2de plaats behaald in Slagharen.

Hilversum Hurricanes verstevigt koppositie

HILVERSUM - Afgelopen zondag was Nieuwegein Diamonds de tegenstander op sportpark Loosdrecht aan het Jagerspaadje. En dat bleek lastiger dan de positie op de ranglijst zou doen vermoeden. De werper van Nieuwegein beschikte over een goede curvebal waar de Hilversumse slagploeg geen vat opkreeg. Door goed en gedurfd honklopen en een solide verdediging wist Hilversum de overwinning toch binnen te slepen. Door deze winst en het verlies van Robur is er nu een gat van vier punten ontstaan met de concurrenten.

Open Oostenrijk succesvol voor Taekwondoka Marion Hartlieb

Open Oostenrijk succesvol voor Taekwondoka Marion Hartlieb
HILVERSUM - In Wenen zijn op 18 en 19 juni de Open Oostenrijkse Taekwondo Poomsae kampioenschappen georganiseerd. Met ruim 700 deelnemers van vooral nationale selectieteams uit heel Europa was dit het grootste toernooi dit jaar in aantal en niveau. Veel landenteams -alsook Nederland- hebben de Open Oostenrijk als kwalificatiewedstrijd voor de eigen selectieleden gekozen.

HCAW doet opnieuw goede zaken

HCAW doet opnieuw goede zaken
BUSSUM - Na de tweede zeges op Kinheim vorige week hebben de honkballers van HCAW dit weekeinde opnieuw goede zaken gedaan. Ditmaal werd Pickles UVV driemaal verslagen. Donderdagavond wonnen de Bussumers met 0-11, zaterdag met 2-5 en zondag had de ploeg van hoofdcoach Roy Berrevoets de tiebreak nodig om de Utrechters opnieuw te verslaan: 4-3 (10 innings).

Acht Hilversumse atleten in actie op NK Atletiek

HILVERSUM - Van donderdag 16 t/m zondag 19 juni vinden in het Olympisch Stadion in Amsterdam de ASICS NK Atletiek plaats. Namens de Gooise Atletiek Club uit Hilversum (GAC) komen acht atleten in actie.

Ingecalculeerd verlies voor Hilversum niet echt nodig

Ingecalculeerd verlies voor Hilversum niet echt nodig
HILVERSUM - De softbalsters van Hilversum reisden afgelopen zondag af naar Rotterdam om het in de eerste double header van de promotiepoule op te nemen tegen Neptunus, de ongeslagen nummer één uit de 1e klasse A. Het krachtsverschil was echter niet zo groot als van tevoren gedacht en Hilversum deed zichzelf daardoor een beetje tekort.

Team TTV Huizen bekert door naar kwartfinale

HUIZEN - Team 2 van Tafeltennisvereniging Huizen heeft vrijdagavond de achtste finales van de bekercompetitie gewonnen. Met 11-7 boekte het team thuis de winst op SVE uit Utrecht.

Toernooien bij TTV Huizen

Toernooien bij TTV Huizen
HUIZEN - Afgelopen zaterdag hield Tafeltennisvereniging Huizen het Vriendentoernooi en het Bedrijventoernooi komt eraan.
Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio