De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Run to The Start

(Foto: avtempo)
1 / 1
zoom out
BUSSUM - WIL JIJ TRAINEN VOOR DE MARIKENLOOP OF WALLENLOOP? RUN TO THE START!

AV Tempo start met een nieuw initiatief: Run to The Start Marikenloop / Wallenloop. Run to The Start is een speciale voorbereidingscursus op de Marikenloop in Nijmegen op 26 mei 2013 of de Wallenloop in Naarden op 19 mei 2013. Ook binnen AV Tempo gaat deze 12-weekse cursus van start. Vanaf woensdag 27 en donderdag 28 februari 2013 trainen we elke week om 19:30 uur vanaf de club. De trainingen zijn uiteraard niet net als de Marikenloop voorladies only! Dus mannen, jullie zijn uitgenodigd!

Behaal je persoonlijke doelstelling

De cursus is opgesplitst in twee programma’s, eentje voor de beginnende (op woensdagavond) en een programma voor de (half)gevorderde loper (op donderdagavond). Als (half)gevorderde loper zul je trainen om jouw persoonlijke doelstelling te halen. Dat kan het uitlopen van de 10 km zijn, maar mag ook een snellere tijd op de 5 of 10 km zijn. Hiervoor dien je minstens een half uur onafgebroken te kunnen lopen. Beginnende lopers trainen naar het uitlopen van de 4 km (Wallenloop) of 5 km (Marikenloop). Je gaat verantwoord en gezond de finish halen.

 

Je traint onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers. De les bestaat uit een stukje theorie en minimaal een uur praktijk. De trainers behandelen per training een belangrijk onderwerp, zoals warming-up, blessurepreventie, voedingstips en looptechniek. Na afloop krijg je een schema mee voor je huiswerktraining(en).

 

De Marikenloop

De Marikenloop is de grootste ladies Run van Nederland. De Marikenloop 2013 is naast 5 of 10 km hardlopen een compleet dagje uit met een uitgebreide sportmarkt, een gezamenlijke warming-up en een pastaparty.

 

De Wallenloop

De Wallenloop is een recreatieve familieloop. Het parcours loopt over de wallen van de vesting Naarden en één ronde is ongeveer 3,5 km. De afstanden zijn 4-7,5-11-14,5 km.

 

Aanmelden
Deelname aan Run to The Start Marikenloop kost € 20,- voor leden van AV Tempo. Daarvoor ontvang je het uitgebreide deelnemerspakket, speciale ontvangst bij de Marikenloop en twaalf weken lang evenementgerichte training. De inschrijving voor Run to The Start Marikenloop is nu mogelijk via de website van de Marikenloop www.marikenloop.nl. Wees er snel bij, want vol = vol.

Deelname aan Run to The Start Wallenloop is voor leden van AV Tempo gratis. Niet-leden betalen € 70,- aan AV Tempo. Geef je op voor Run to The Start Wallenloop door een e-mail te sturen aanstarttorun@avtempo.nl.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 17 februari 2013


Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio