De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Werkgevers in het zonnetje op Dag van de Duizend Voorbeelden tijdens opening MVO Gooise Meren

Werkgevers in het zonnetje op Dag van de Duizend Voorbeelden tijdens opening MVO Gooise Meren (Foto: MVO Gooise Meren)
1 / 4
zoom out
BUSSUM - Twee werkgevers kregen bij de opening van het nieuwe pand van MVO Gooise Meren een attentie uitgereikt van wethouder Gerben Struik in het kader van de Dag van de Duizend Voorbeelden. SolarPartners en De Vestingh Verf & Glas zijn ondernemers die kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. De uitreiking was tijdens de opening van het pand van MVO Gooise Meren aan de Hooftlaan 44 in Bussum. Burgemeester Han ter Heegde: “Participatie is mijn stokpaardje. MVO Gooise Meren geeft het goede voorbeeld.” Op 16 februari kwamen veel bedrijven uit de omgeving, relaties en partners van harte netwerken bij de bruisende opening.

Bij MVO Gooise Meren samen werken aan werk
Sinds maandag 9 januari zijn de deuren aan de Hooftlaan 44 al open, maar nu is het dan officieel. Op de druk bezochte openingsborrel kon iedereen kennismaken met het publiekprivate platform MVO Gooise Meren. “Benut talent!” was de boodschap die wethouder Gerben Struik opschreef als openingshandeling van het pand. “We hebben hier nu een prachtige locatie waar we vanuit MVO Gooise Meren als team kunnen samenwerken om te zorgen dat meer mensen kunnen werken. Daarnaast wordt ingezet op het verbeteren van het ondernemersklimaat en de lokale economie als geheel.” Vanaf nu is de Hooftlaan 44 dé ontmoetingsplaats voor ondernemers en instellingen die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Ondernemers kunnen hier terecht als zij op zoek zijn naar personeel en voor alle vragen over werk en vacatures, regelingen en subsidies en ondersteuning. 

Dag van de Duizend Voorbeelden
In het kader van de landelijke Dag van de Duizend Voorbeelden gaven twee partners van MVO Gooise Meren het stokje door aan twee andere ondernemers. Zowel SolarPartners, De Vestingh Verf & Glas, MGM Services en de Pronkgroep geven kansen aan mensen met een arbeidsbeperking. Zij hebben diverse tips voor ondernemers. Herman van der Maarl: “Kijk wat mensen beweegt en laat je niet door belemmerende overtuigingen leiden.” En Bart Doornbos vult aan: “Probeer wat geduldiger te zijn als ondernemer. Geef mensen de ruimte.” Ook Hans Pronk van de Pronkgroep staat open om mensen kansen te bieden. “Iedereen heeft zijn kwaliteiten, alleen moet je ze soms even opzoeken.” Bij het landelijke evenement werden meer dan 500 ondernemers die inclusief ondernemen in het zonnetje gezet en gaven zij het stokje door om andere ondernemers te inspireren.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio