De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Startup Gooi & Vechtstreek Kwartfinale 23 juni 2016

Indruk Prepare your Startup Academy (Foto: Valerie Vallenduuk)
1 / 3
zoom out
HILVERSUM - Donderdag 23 juni vond de Pitch Day van Startup Gooi & Vechtstreek plaats tijdens het Mediapark Jaarcongres. 10 geselecteerde startups hebben zich gepresenteerd aan een groep van ruim 50 investeerders en partners.
Startup Gooi & Vechtstreek, een onderdeel van Present Your Startup, biedt een platform voor innovatieve startups met behoefte aan een relatief kleine investering om de nationale en internationale markt te veroveren. 

De startups, die geselecteerd werden uit 66 aanmeldingen, werden via het accelerator programma ‘Prepare Your Startup’ in 2 weken begeleid op het gebied van Branding, Business Modeling, Finance, Tax/Legal en kregen als afsluiter van de Academy een intensieve pitch training. De Academy Days werden verzorgd door de partners Rabobank Gooi & Vechtstreek, Startup Insight, De Merkplaats, BDO en The Law Factor. Ook de overheid is aan het initiatief gelieerd via onder andere de Metropool Regio Amsterdam en diverse gemeenten en Economic Boards, zoals de Economic Board Gooi & Vechtstreek.

De beoordelaars verkozen uiteindelijk het kunstplatform AccessART, medische nieuwsapp Medzine, NIGW (ontwikkelt oplossingen gericht op ouderenzorg) en Waterly (een sociale onderneming dat een nieuw gezond waterdrankje op de markt brengt) tot de halve finalisten. Deze zullen op 27 oktober samen met de andere halve finalisten strijden om een plek in de grote finale op 23 november. 

De Pitch Day van Startup Gooi & Vechtstreek was alweer de 4e regionale Pitch Day van Present Your Startup 2016. De edities van de regio’s Haarlemmermeer / Schiphol, Flevoland en Zaanstreek hebben reeds plaatsgevonden en de vijfde (en laatste) regionale Pitch Day van dit jaar zal in oktober plaatsvinden in Haarlem. Tijdens elke regionale Pitch Day gaan er 4 startups door naar de halve finale op 27 oktober in Amsterdam en zij krijgen daar de kans om zich te plaatsen voor de grote finale-avond op 23 november, die zal plaatsvinden in de karakteristieke Lichtfabriek te Haarlem.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio