De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Vestingborrel op 3 maart

Vestingborrel op 3 maart
NAARDEN - Kom je ook EVEN netwerken op de gezelligste netwerkborrel van Naarden bij De Doelen?

Dertig jaar leren

Dertig jaar leren
HILVERSUM - Dertig jaar geleden startte Evert Bruinekool zijn bedrijf E. J. Bruinekool Fotografie & Tekst. De eerste foto, de Rio Grande op het strand bij Scheveningen, leverde 90 gulden op. Al snel volgde de ene foto na de andere in tijdschriften, periodieken en persbureaus. Na een jaar kwamen de kranten er rechtstreeks bij. De eerste foto over het sluipverkeer dat funest was voor vogels, stond in januari 1987 in de Gooi- en Eemlander, een regionale krant. Daarna volgden de vakbladen.

Doe Het Niet Zelf avond in Hilversum

Doe Het Niet Zelf avond in Hilversum
HILVERSUM - Iedereen is wel ergens goed in, maar niemand kan alles. Dat hoeft ook niet. Anderen helpen je graag en het is fijn om om iets voor een ander te kunnen betekenen.

Nieuwe start in Blaricum

Nieuwe start in Blaricum
BLARICUM - Vanaf 1 februari ben ik zelfstandig aan de slag gegaan als reisagent bij The Travel Club in Blaricum.

Computerhulp Hilversum breidt uit.

HILVERSUM - Computerhulp Hilversum gaat vanaf heden verder onder de naam Computerhulp het Gooi.

Nieuwjaarswens

Nieuwjaarswens
HILVERSUM - Wat is jouw doel voor 2016?

Ontbijten voor Stichting Opkikker

Ontbijten voor Stichting Opkikker
HUIZEN - Op vrijdag 12 februari 2016 wordt er voor Stichting Opkikker een Benefiet-Ontbijt georganiseerd. Tijdens dit evenement willen 5 studenten van Hogeschool Utrecht, te Amersfoort in samenwerking met Rob Reeuwijk (Opmaat Vergaderen) en Hans van den Brink (History Store) zoveel mogelijk geld ophalen voor de Stichting Opkikker.

Bedrijfsruimtes beschikbaar

Bedrijfsruimtes beschikbaar
HILVERSUM - Nette bedrijfsruimtes beschikbaar in Hilservum

Amsterdam-Noord in Hilversum-Oost

Amsterdam-Noord in Hilversum-Oost
HILVERSUM - Mooie woorden van wethouder Wimar Jaeger tijdens de officiële opening van MiX Creative Coworking en de oprichting van Hilversum Creative Campus, afgelopen vrijdag. ‘Het lijkt overdreven maar het doet allemaal echt denken aan Amsterdam-Noord hier.’

Uitvaartondernemers doen na vijftig jaar een stapje terug

HUIZEN - Jan en Ans Rebel, de drijvende krachten achter Rebel's Begrafenisonderneming, doen een stapje terug. Het echtpaar is maar liefst vijftig jaar werkzaam geweest voor de Huizer uitvaartonderneming. Als dank voor wat zij voor het bedrijf en voor Huizen hebben betekend, wordt op zaterdag 21 november van 16.00 tot 18.00 uur een afscheidsreceptie gehouden in restaurant CornelisZ aan de Vaarboom 1 in Huizen.

Benefietavond Gooische Business Club

HUIZEN - De Gooische Business Club viert dit jaar haar vijfjarig jubileum. Om dat luister bij te zetten organiseert de ondernemersclub een speciale benefietavond voor Stichting Track The Talent in Business Centrum Huizen

ButlerBuddy wil dmv crowdfunding nieuwe Uber/AirBnB voor diensten worden

ButlerBuddy wil dmv crowdfunding nieuwe Uber/AirBnB voor diensten worden
HILVERSUM - De Hilversumse startup ButlerBuddy wil het nieuwe Uber/AirBnB voor diensten worden. Butlerbuddy stelt zichzelf het doel duizenden mensen aan het werk te helpen en is daarvoor aan het crowdfunden op Doorgaan.nl.

Pieter Omtzigt ontmoet op 4 november Gooise ondernemers

Pieter Omtzigt ontmoet op 4 november Gooise ondernemers
BUSSUM - Het bekende Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt zal op woensdag 4 november aanstaande voor alle Gooise ondernemers naar 't Gooi komen. Hij zal te gast zijn in het innovatieve kantoorconcept ‘Synergism’. Op informele wijze zal hij zijn visie geven over de belastinghervormingen. Ondernemers en belangstellenden krijgen de kans om met hem het gesprek aan te gaan en zo indirect een bijdrage te leveren aan het debat in de Tweede Kamer.

Nieuwe start voor Golden City

Nieuwe start voor Golden City
HUIZEN - Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan bij Wim Yeh. Aanvankelijk keerde hij de horeca na 25 jaar de rug toe, maar toch begon het onlangs weer te kriebelen. Vlak voor de zomer nam hij chinees restaurant Golden City in winkelcentrum de Oostermeent over. Hij nam een paar weken de tijd om te bekijken wat er nodig is om het restaurant opnieuw op de kaart te zetten. Nu, na een grondige verbouwing en een nieuwe culinaire aanpak, is Golden City klaar voor een nieuwe start.

'Slecht kwartaal voor Hilversumse freelancers'

'Slecht kwartaal voor Hilversumse freelancers'
HILVERSUM - Hilversumse freelancers en flexwerkers hebben een slecht derde kwartaal achter de rug. De gemiddelde omzet daalde ten opzichte van het derde kwartaal van 2014 met bijna 11 procent, meldt Tentoo in de kwartaalmonitor. De Hilversumse freelancers deden het daarmee bovengemiddeld slecht. Onder alle Nederlandse freelancers was er gemiddeld gezien namelijk sprake van een omzetdaling van ruim 3 procent.

Computerhulp Hilversum start ICT Dienstverlening

HILVERSUM - Computerhulp Hilversum is op 10 oktober officieel gestart met hun dienstverlening in de automatisering.

Zesde Meet & Match diner sluit af met 76 matches en één winnaar van de Maatschappelijke Pitch

Zesde Meet & Match diner sluit af met 76 matches en één winnaar van de Maatschappelijke Pitch
BUSSUM - Naarden, 8 oktober 2015 - Het Meet & Match diner op 7 oktober 2015 in Fort Werk IV/Vernissage Bussum, was een groot succes. Bijna 100 gasten en de avond eindigde met 76 matches. Tussen de gangen door konden drie partijen hun maatschappelijke idee pitchen daarvan werd één winnaar gekozen door de aanwezigen; Zaineb Toama, met haar theaterproductie ‘Zina’s Reis’.

Producent Blue Circle ontgroeit Hilversum

Producent Blue Circle ontgroeit Hilversum
HILVERSUM - Blue Circle verlaat Hilversum voor Amsterdam. De producent van tv-programma's als Boer Zoekt Vrouw, Heel Holland Bakt en RTL Boulevard is uit haar pand aan de 's-Gravelandseweg gegroeid. Binnen de gemeentegrenzen kon geen geschikte nieuwe bedrijfslocatie worden gevonden.

Voor- en tegenstanders mega-McDonald's in balans

Voor- en tegenstanders mega-McDonald's in balans
HILVERSUM - De lezers van Dichtbij zijn verdeeld over de komst van een grote McDonald's naar Hilversum. Aan de Vreelandseweg kan volgend jaar een restaurant met McDrive haar deuren openen. De voor- en tegenstanders van onze stelling 'Komst mega-McDonald's een goed plan' houden elkaar ongeveer in evenwicht.

OpMaat biedt flexibele werk- en vergaderruimte

OpMaat biedt flexibele werk- en vergaderruimte
HUIZEN - Ondernemers uit het Gooi kunnen vanaf 1 oktober voor vergaderingen, workshops, brainstormsessies, conferenties, trainings- en netwerkbijeenkomsten terecht bij OpMaat vergaderen. Eigenaar Rob Reeuwijk heeft in Business Centrum Huizen een ruimte van 110 m2 gerealiseerd die volledig multifunctioneel kan worden ingericht.
Plaats je eigen zakelijk nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio