De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Autobedrijf Van Altena blijft maar groeien

De professionele werkplaats van Garage van Altena. (Foto: Foto Miché)
1 / 1
zoom out

HILVERSUM - "Wat ik merk van de recessie? Het wordt alleen maar drukker", aldus Denis van Altena van het gelijknamige autobedrijf. Sinds twee maanden huisvest de zoon van mede-oprichter John van Altena en het dertien man tellend personeel zich aan de Nieuwe Havenweg 20d. Dankzij de mooie showroom en professionele werkplaats is de uitstraling van Van Altena flink toegenomen.

John van Altena startte zijn 'allround autobedrijf'samen met zijn vader ruim veertig jaar terug in het centrum van Hilversum. Vijf jaar geleden trokken hij en zijn zoon naar de Nieuwe Havenweg. Vlak voor de laatste jaarwisseling verhuisde Denis naar de overkant. "Maar mijn vader is nog zeer betrokken en komt regelmatig langs. We hebben in al die jaren goed samengewerkt en nu is hij beretrots."

Voor de geboren Hilversummer was het als klein kind al snel duidelijk dat hij zijn vader zou gaan opvolgen. "Dit heb ik altijd al willen doen. We zitten in een bewegende markt met veel technologie en ontwikkeling en je komt met zo veel verschillende mensen en auto's in aanraking."

Het succes verklaart Van Altena door de juiste prijs/kwaliteit-verhouding en het alles in het werk te willen stellen om de klant mobiel te houden. "Het lijkt erop dat het door de recessie alleen maar drukker wordt, ook omdat er in de toekomst minder autobedrijven zullen zijn. Mensen gaan op zoek naar alternatieven. De grootste leasemaatschappijen hebben ons via 123-autoservice voor service en onderhoud gecontracteerd, zodat we deze groep leaserijders ook van dienst kunnen zijn. kortom een all-round autoservicebedrijf, waar iedereen zich thuis hoort te voelen."

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 06 mei 2009


Plaats je eigen autonieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio