De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Te veel onnodige discussies

Te veel onnodige discussies
WEESP - As salaam aleykum,Mijn website RHIDO.NET heb ik helaas moeten opheffen. Er waren te veel discussies op internet. Mogelijk waren er ook teveel SPAM mails of soort van dreigmails binnen gekomen. Achteraf zat ik me ook af te vragen waarom ik een website had en er waren de laatste weken te weinig bezoekersaantallen. Ik zat mij idd af te vragen wat ik voor dat soort schermpjes ik eigenlijk voor doe??!!

Collegedag over het Oud Egypte

Collegedag over het Oud Egypte
WEESP - In samenwerking met het Historisch Nieuwsblad organiseren we op maandag 16 januari a.s. een inspirerende collegedag over het oude Egypte. Deskundige sprekers als Maarten Raven (conservator Rijksmuseum van Oudheden), Ben Haring (egyptoloog Universiteit Leiden) en Huub Pragt (egyptoloog) vertellen u alles over de farao's, de betekenis van het hiërogliefenschrift en de geheimen van het graf van Toetanchamon.

10 december Disco on Ice

10 december Disco on Ice
WEESP - Nederhorst on IceNederhorst den Berg

Politiek van tegenwoordig.......

Politiek van tegenwoordig.......
WEESP - Sinds ik vooral steeds de eigen risico moet gaan betalen vertrouw ik eerlijk gezegd de Nederlandse politiek niet zo. Stom gezegd: het geld wat ik zelf een beetje mee heb verdiend moet ik steeds opzij leggen voor die stomme eigen risico.

Rijden in Italiaanse Supercar binnen handbereik

Rijden in Italiaanse Supercar binnen handbereik
WEESP - De sensatie van het rijden in een onvervalste supercar, is niet langer alleen voor de rijken der aarde weg gelegd, maar ligt nu door Super Experience voor iedereen binnen handbereik. Of je nu even indruk wilt maken langs het strand, een bedrijfsuitje wilt organiseren of gaat trouwen, de ervaring is onvergetelijk.

Storing online ABN AMRO

Storing online ABN AMRO
WEESP - Ik wou gaan inloggen op de website van ABN AMRO, maar helaas door een storing op hun website is de bank even offline. Even leek het erop of de storing was verholpen, maar het probleem is nog niet opgelost. Ook Mobiel internetbankieren is niet mogelijk. Tot wanneer de storing duurt, is nog niet bekend. Update 20:05 Storing is gelukkig al verholpen. U kunt weer internetbankieren zowel op PC als mobiel.

Traject Vrij WP - HVSP en prijswijzigingen 2017

Traject Vrij WP - HVSP en prijswijzigingen 2017
WEESP - Ik reis elke dag van Weesp naar Hilversum Sportpark. Ik was eerst bang dat mijn Traject Vrij voor de 2e klasse zou gaan stijgen. Blijkbaar is het niet het geval. Alhoewel het niet goedkoop is blijf ik per maand € 90,00 betalen. Ook was eerst de juiste prijs van een Weekend vrij niet bekend. Maar als je nog een weekend vrij wilt kopen kun je nog tot en met 31 december 2016 voor de actieprijs 1e klasse gaan reizen. Of een Dal Vrij abonnement ook tot en met 31 december 2016 kun je nog voor die actieprijs 1e klasse gaan reizen. Meer informatie over prijswijzigingen 2017 surf dan op:

Nationale Tuinvogeltelling

Nationale Tuinvogeltelling
WEESP - Op 28 en 29 januari 2017 is er de nationale tuinvogeltelling. Iedereen kan meedoen. Tel op 28 of 29 januari 2017 een half uurtje de vogels in uw tuin of op uw balkon. Noteer de soorten en aantallen die u ziet. Geef de telling door op www.tuinvogeltelling.nl vindt u ook meer info over het tellen, zoals het voorkomen van dubbeltellingen

Dienstregeling NS vanaf 11 december 2016 Weesp

Dienstregeling NS vanaf 11 december 2016 Weesp
WEESP - Vanaf 11 december 2016 gaat de nieuwe NS dienstregeling drastisch veranderen. Ook vanaf station Weesp hebben de treinen een andere frequentie.

Verras je lief met Sinterklaas met een kaartje voor TEDxHilversum

Verras je lief met Sinterklaas met een kaartje voor TEDxHilversum
WEESP - De tweede editie van TEDxHilversum is op 7 december in Theater Gooiland. Open voor iedereen en dé plek om inspiratie op te doen. Het thema is ‘The art of engagement’ – na Brexit en Trump, een thema om bij stil te staan. Hoe staan we in verbinding met elkaar? Met onszelf? Met wat echt en niet echt is? Twaalf (inter)nationale sprekers geven hun interpretatie ervan in hun persoonlijke verhaal. Koop nu kaarten voordat het te laat is: https://goo.gl/xDWn0s

Reactie op: Geschreeuw / Geroep

Reactie op: Geschreeuw / Geroep
WEESP - Ik las van Dichtbij schrijver: Petarukan dat hij geschreeuw of geroep hoorde. Het lijkt als of hij of zij een beetje in de war is. Maar nog is geen enkel reden om te gaan schreeuwen. Ik ga er vanuit dat diegene die het zo lef heeft om te gaan schreeuwen juist enorm gek is verklaard.

Geschreeuw / Geroep

Geschreeuw / Geroep
WEESP - Ik was woensdagavond lekker gezellig aan telefoneren met mijn ouders en toen hoorde ik geschreeuw buiten. Waar ze het over hebben kon ik niet zo goed volgen. Ik heb zo'n zwaar vermoeden dat het niet vriendelijk klonk. Ik heb een gehoor beschadiging opgelopen sinds ik vroeger in Amsterdam Balinese gamelan heb gespeeld.

Wat is de overeenkomst met volkorencrackers en De Toppers?

Wat is de overeenkomst met volkorencrackers en De Toppers?
WEESP - Komisch volgens de consumentenbond zit er in volkorencrackers weinig volkoren. Schijnt dat er in de Toppers ook weinig toppers zitten...........

Stad-Huisconcert: La Corella 9 december 2016

Stad-Huisconcert: La Corella 9 december 2016
WEESP - Ensemble La Corella bestaat uit Femke Huizinga (barokviool) en Liga Vilmane (klavecimbel). Twee jonge, enthousiaste musiciennes die al in veel ensembles ervaring hebben opgedaan.

Is het vuurwerk of toch keiharde gebonk op mijn ramen?

Is het vuurwerk of toch keiharde gebonk op mijn ramen?
WEESP - In de nacht van zaterdag 26 nov op zondag 27 nov 2016 hoorde ik een keiharde knal in Weesp. Onduidelijk is of het vuurwerk was of dat er toch weer van die malloten zijn geweest die op mijn ramen gingen bonken. "Ik lag te slapen en ik was daardoor wakker van geworden", aldus de bewoner die zijn naam niet wil bekent maken. Het incident vond plaats rond 2:30 u - 3:00 u. Wat de oorzaak is en waarom het was is nog onduidelijk.

Utrecht Centraal

Utrecht Centraal
WEESP - Aankomend weekend zijn er weer opnieuw werkzaamheden rondom Utrecht. Surf naar: https://www.prorail.nl/projecten/utrecht/nieuws/aanstaand-weekend-werken-op-een-postzegel en plan uw reis op www.ns.nl

Bij mij thuis is nu al kerst!

Bij mij thuis is nu al kerst!
WEESP - Sinds het onderwerp over die zwarte pieten discussie steeds maar dieper gezocht wordt, vind ik helemaal geen leuk sinterklaasfeest meer! Wie gelooft sowieso in die onzin. Ik heb besloten om definitief de rug toe te keren. En aangezien ik geen kinderen heb, voegt het voor mij ook niets meer toe.

Wie herinnert deze postzegels van Weesp nog?

Wie herinnert deze postzegels van Weesp nog?
WEESP - In 2005 had ik postzegels van Weesp bij een postzegel collect club gekocht. Destijds was het toen nog van de TPG Post en toen kostte de postzegels € 0,39 per stuk. Toen waren de postzegels in verhouding veel goedkoper.

KOM NAAR TEDxHILVERSUM OP 7 DECEMBER

KOM NAAR TEDxHILVERSUM OP 7 DECEMBER
WEESP - De tweede editie van TEDxHilversum is op 7 december in Theater Gooiland. Open voor iedereen en dé plek om inspiratie op te doen. Het thema is ‘The art of engagement’ – na Brexit en Trump, een thema om bij stil te staan. Hoe staan we in verbinding met elkaar? Met onszelf? Met wat echt en niet echt is? Staan we nog open voor andere denkbeelden? Twaalf (inter)nationale sprekers geven hun interpretatie ervan in hun persoonlijke verhaal. Koop nu kaarten voordat het te laat is: https://goo.gl/kH7o9X

Vogelgriep aangescherpt

Vogelgriep aangescherpt
WEESP - Maatregelen tegen vogelgriep vanaf maandag aangescherptZo mogen stallen niet door buitenstaanders worden bezocht en moeten kinderboerderijen bezoekers beschermen.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio