De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Twee mensen aan het werk bij gemeente Gooise Meren na Prettig Gesprek

Twee mensen aan het werk bij gemeente Gooise Meren na Prettig Gesprek
GOOISE MEREN - Op het stadskantoor in Naarden vond op 20 februari 2017 een Prettig Gesprek plaats. Zeven kandidaten op zoek naar werk bij de gemeente Gooise Meren konden zich hier profileren en hun ervaring en talenten laten zien. Namens de gemeente was Agnes van Dooijeweerd aanwezig: “Het was een verrassing te zien hoe goed zo’n prettig gesprek werkt”. Dat verliep zo positief dat twee kandidaten een contract krijgen aangeboden. De gemeente Gooise Meren geeft zo ook zelf het goede voorbeeld in maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Landelijke Storing Ziggo te verhelpen.

Landelijke Storing Ziggo te verhelpen.
WEESP - Ik hoorde bij het landelijke nieuws dat in de nacht van zaterdag 25 februari op zondag 26 februari weer een storing bij Ziggo is. Vanaf 23:00 u kon je zeker niet internetten. Ik heb kort geleden bij Ziggo gechat en ze schreven als volgende:

Directeur Paul Blonk van Casparus College op non-actief

Directeur Paul Blonk van Casparus College op non-actief
WEESP - Paul Blonk, directeur van het Casparus College, is op non-actief gesteld omdat de instroomgegevens in de leerlingadministratie onjuist zijn ingevoerd. Het bestuur van de Gooise Scholen Federatie heeft dit besloten en er is inmiddels een interim-directeur benoemd.

Sara Kroos komt met nieuwe Spelletjesshowwws!

Sara Kroos komt met nieuwe Spelletjesshowwws!
WEESP - Zes uitverkochte zalen, zeer enthousiaste toeschouwers, hilarische middagen en avonden met publiek uit heel Nederland én mooie prijzen die werden gewonnen. Dat vraagt om meer!

Nieuwe introductieavond Duikteam Almere

Nieuwe introductieavond Duikteam Almere
WEESP - Duikteam Almere nodigt geïnteresseerde mensen en gebrevetteerde sportduikers uit om kennis te maken met onze veelzijdige vereniging. De introductieavond vindt plaats op 3 maart 2017 om 21:15 in het zwembad van Almere-Stad. Want we willen dit voorjaar weer een 1* duikopleiding organiseren. De reeds gebrevetteerde duikers vinden bij ons een gezellige club die iedere vrijdagavond vanaf 21:15 anderhalf uur in het zwembad traint om de duiktechnieken bij te houden.

Beginnersgroep krav Maga Weesp

Beginnersgroep krav Maga Weesp
WEESP - Heb je altijd al Krav Maga willen leren? Dan hebben we goed nieuws voor je! Per 7 maart 2017 start Inside Defence met een beginnersgroep in Weesp.

Bewaar melktandjes dit kan levens redden

Bewaar melktandjes dit kan levens redden
WEESP - Elk kind overkomt het: Het verliezen van zijn of haar melktandjes! Vroeger legde we deze tandjes onder zijn of haar kussen en dan kwam vroeger de tandenfee langs om de tandjes te verwisselen met wat geld. Dit kan je nog steeds doen! Maar zorg ervoor dat je de melktandjes van je kindje niet meer weg gooit.

Weesper Kindertriatlon inschrijving geopend

Weesper Kindertriatlon inschrijving geopend
WEESP - Aan het eind van de zomervakantie is er in Weesp elk jaar een kindertriatlon: 100m zwemmen, 800m fietsen, 800m hardlopen. De datum voor dit jaar is vastgesteld op zondag 27 augustus 2017. De zomervakantie achter de rug, nog net niet naar school, en dan nog één toetje. En niet vergeten: hardloopschoenen en zwemspullen mee in de caravan naar Frankrijk en zorgen dat je in het laatste weekend van augustus weer terug bent.

Korfballers van Argus komt een goal tekort

WEESP - Na een gelijkopgaande strijd en een spannend einde komen de korfballers van Weesper korfbalvereniging een goal te kort voor een welverdiend punt

A2 melk geen effect voor mensen met autisme

A2 melk geen effect voor mensen met autisme
WEESP - Een tijdje geleden adviseert mijn moeder door wetenschap artikel in De Gooi-en Eemlander dat ik beter A2 melk moet drinken. Ze zeiden dat het goed kan zijn voor mensen met autisme omdat er ander moleculen in zou zitten. Ik heb gemiddeld een halfjaar deze melk gedronken maar of ik nou autisme heb of niet, het geeft bij mij helemaal geen effect voor dat ik minder autistisch zal worden, in tegendeel zelfs. Het lijkt mij ook overbodig en vooral overdreven. Hoe kan je wetenschappelijk bepalen dat A2 melk goed kan zijn voor mensen met autisme? Qua voeding ligt het ook niet aan.

Met een goed en ontspannen gevoel de deur uit gaan... Nanny Home regio Gooi en Vechtstreek zorgt voor kinderopvang aan huis!

Met een goed en ontspannen gevoel de deur uit gaan... Nanny Home regio Gooi en Vechtstreek zorgt voor kinderopvang aan huis!
WEESP - Is het voor u ook belangrijk met een gerust hart de kinderen thuis te laten en relaxed naar uw werk te gaan? Wetende dat de kinderen in hun eigen omgeving liefdevol en professioneel opgevangen worden.

Voor iedere nieuwe wet schrapt Trump twee oude wetten

Voor iedere nieuwe wet schrapt Trump twee oude wetten
WEESP - In een poging de economische groei in de Verenigde Staten te versnellen heeft de Amerikaanse president Donald Trump het bedrijfsleven drastische belastingverlagingen en zware deregulering beloofd. Van de campagnebelofte om flink in regels te snoeien maakt Trump aan het begin van zijn tweede week nu werk. Maandag tekende Trump een presidentieel decreet waarmee hij de intentie uitsprak om twee regels te schrappen voor elke nieuwe regel die wordt ingevoerd.

Brussel schiet tekort in aanpak corruptie

Brussel schiet tekort in aanpak corruptie
WEESP - Corruptie is in Europa een groeiend probleem en Brussel doet er te weinig aan om het te bestrijden. Bijna alle landen zijn er de afgelopen jaren op achteruitgegaan, vooral in Oost- en Zuid-Europa. Dat is de conclusie van Alina Mungiu-Pippidi na vijf jaar voorzitterschap van Anticorrp, een door de EU gesteund samenwerkingsverband van 20 wetenschappelijke instituten, met als Nederlandse deelnemer de Universiteit van Amsterdam.

Trump kan Griekse crisis weer doen oplaaien

Trump kan Griekse crisis weer doen oplaaien
WEESP - As salaam aleykum, Als Donald Trump de EU wil schaden en de ondergang van de euro wil uitlokken, ligt de oplossing dicht bij huis. Op drie blokken van het Witte Huis zetelt het Internationaal Monetair Fonds. Die internationale instelling waarin de VS een hele grote stem heeft en waarvan het een groot contribuant is, is een prima instrument om Europa te raken.

Mogelijk steeds geschreeuw van een iemand

Mogelijk steeds geschreeuw van een iemand
WEESP - As salaam aleykum, Wat mij de laatste tijd opvalt is als ik ergens op straat loop dat er door een iemand gaat schreeuwen naar mij. Waarom weet ik niet maar volgens mij moet die desbetreffende persoon zelf eens een keer naar de GGZ gaan.

CDA Weesp vindt "geen geleur aan de deur" belangrijk.

WEESP - In het gezamenlijk streven van raad en college naar minder regels is er een voorstel gekomen om de APV aan te passen. Ook de spelregels rondom het venten aan de deur in Weesp stonden in het voorstel om te verdwijnen. De CDA fractie heeft argumenten aangevoerd om de verordening rondom het geleur en gezeur aan de deur juist wel in de APV te laten staan.

Nieuw:"Pareltjes in de Stad" op Salto 1 Kunstkanaal!

Nieuw:"Pareltjes in de Stad" op Salto 1 Kunstkanaal!
WEESP - "Pareltjes in de Stad", een programma over dragers en makers van sieraden start eind deze maand op de Amsterdamse televisie, idee en presentatie Myra Winter en Gonny van Oudenallen!

Inreisverbod VS geldt ook voor mensen met een verblijfsvergunning

Inreisverbod VS geldt ook voor mensen met een verblijfsvergunning
WEESP - As salaam aleykum, Het tijdelijke inreisverbod voor de Verenigde Staten, voor inwoners van zeven landen uit het Midden-Oosten, geldt ook voor mensen met een verblijfsvergunning, de zogenoemde green card. Dat bevestigt een woordvoerder van de Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid zaterdag. Eerder op de dag bestond daarover onduidelijkheid. Een aantal vliegmaatschappijen was in de veronderstelling dat het inreisverbod alleen gold voor mensen zonder visum.

Gokverslaving kan kwader en erger zijn.......

Gokverslaving kan kwader en erger zijn.......
WEESP - Dit is een waar gebeurd verhaal. Iemand is waarschijnlijk gokverslaafd en doordat de 58-jarige Frank hem erop aanspreekt werd hij bijna doodgeslagen. Ik ken Frank niet persoonlijk maar volgens mij is dit een van de belangrijkste aspecten als je gokverslaafd bent. Namelijk agressie. Ik schrik me echt een ongeluk als ik dit zoiets lees. Dit had mij misschien ook wel over kunnen komen, als ik helemaal gokverslaafd was geweest. Gelukkig was het bij mij niet zo, maar het had wel die verkeerde richting op gekund. Arme Frank! Hoe ga je met dat soort incidenten mee om?

Leerlingen Vechtstede College leren reanimeren

Leerlingen Vechtstede College leren reanimeren
WEESP - AED/BHV Professionals helpt leerlingen levens redden. Mede in het kader van de verplichte BHV trainingen worden doorgaans alleen leraren getraind, maar nieuw is het trainen van leerlingen. Jong geleerd is oud gedaan. Daarom heeft AED/BHV Professionals afgelopen week aan de eerste- en tweedeklassers van het Vechtstede College in Weesp les gegeven in EHBO en reanimatie. De eersteklassers kregen de EHBO cursus, de tweede klas volgde de reanimatietraining. Voor een kind is het misschien moeilijk om een volwassenen te reanimeren, maar het kan wel 112 bellen, een leerkracht inschakelen en...
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio