De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Voetbalklasjes verhuist binnen de gemeente Gooise Meren. Van Bussum naar Naarden.

Voetbalklasjes verhuist binnen de gemeente Gooise Meren. Van Bussum naar Naarden.
NAARDEN - Sportpark Naarden, sv NVC, Amersfoortsestraatweg 14 1411 HC Naarden wordt de nieuwe locatie voor Jan de Jong Voetbalklasjes.M.i.v. het nieuwe seizoen 2017/2018 zal Jan de Jong op dinsdag en donderdag tussen 15.30 - 18.00 uur nieuwe klasjes kunnen trainen, terwijl hij op woensdagmiddag de jongste NVC jeugdspelers zal begeleiden.

Dry Plate Fotografie, demoworkshop Daphne Wageman

Dry Plate Fotografie, demoworkshop Daphne Wageman
NAARDEN - We gaan terug naar de ontdekking van de droge plaat fotografieuitgevonden door Dr. Richard Leach Maddox. In een twee uur durende demoworkshop maak je kennis met het vervaardigenen ontwikkelen van een uniek ambachtelijk glasnegatief.

Workshop bouw je eigen website 9 juni, docent Bas Verweij

Workshop bouw je eigen website 9 juni, docent Bas Verweij
NAARDEN - Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest, … je kunt tegenwoordig op een heleboel plekken binnen het digitale domein je werk onder de aandacht brengen bij je (potentiële) klanten en vrienden. Toch geeft alleen een eigen website je de vrijheid om dit op je eigen manier te doen. Je bepaalt zelf hoe je jouw werk laat zien, je hebt alle vrijheid over de vormgeving en je bepaalt uiteraard zelf de structuur.

Foto expositie Jenny Boot in Het Arsenaal

Foto expositie Jenny Boot in Het Arsenaal
NAARDEN - Jenny Boot toont tijdens 'Naarden Foto Festival Off' schoonheid van de jeugd. Het Arsenaal en Studio Jan des Bouvrie exposeren indrukwekkende fotografie van Jenny Boot. In samenwerking met Monique des Bouvrie heeft Jenny een collectie samengesteld die een perfect geheel vormt met de interieurontwerpen en visie van de Studio.

Platform zet Ondernemers aan tot MVO 2.0

NAARDEN - MVO oftewel, ‘Maatschappelijk ondernemen’, wie is er niet mee bezig?

Bootverhuur Naarden maakt vaart…

NAARDEN - Meer mensen laten genieten van het moois dat Naarden - Vesting te bieden heeft, vanaf het water. Dat was de insteek van Thijs Cobben en Aimée Vegter uit Naarden - Vesting om een boat-sharing initiatief te starten.

Naarden-Vesting en omstreken zoekt vrijwilligers. Hierbij een aantal:

NAARDEN - VVV-Naarden-Vesting zoekt een medewerker voor 3,5 uur per week. Het werk bestaat uit het geven van informatie aan toeristen, de verkoop van souvenirs en fiets- en wandelkaarten en dergelijke.VVV-Naarden-Vesting zoekt een torengids voor de Grote Kerk in Naarden. Het werk bestaat uit het beklimmen van de toren en uitleg geven over Naarden-vesting.Wereldwinkel Bussum zoekt met spoed voor ± 4 uur per week een enthousiaste verkoopmedewerker. De werktijden zijn zaterdags van 9.15-13.30 uur of zaterdags van 13.15-17.00 uur. Ervaring is gewenst.Stichting Rijksmuseum Muiderslot zoekt een w...

Vogelhospitaal onderscheiden met Smaakmaker

Vogelhospitaal onderscheiden met Smaakmaker
NAARDEN - Wethouder Gerben Struik heeft 13 april jl. de Smaakmaker uitgereikt aan het Vogelhospitaal in Naarden. De Smaakmaker is een keurmerk voor bedrijven die kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Het Vogelhospitaal bekommert zich niet alleen vol overgave om vogels maar ook om mensen die een duwtje in de rug nodig hebben om weer te kunnen meedoen in onze samenleving. Beheerder Erik Bruinning: "Hier halen de mensen echt voldoening uit het werk dat ze kunnen doen. Dat is prachtig om te zien."

Concert Viool & Piano - 21 april 2017

Concert Viool & Piano - 21 april 2017
NAARDEN - Gooische Muziekschool docente en uitvoerend musicus Judy Schomper geeft vrijdag 21 april samen met pianist Bram Rutten een concert in De Veste te Naarden

Van Kwikfit naar Quick-fit

Van Kwikfit naar Quick-fit
NAARDEN - Transformatie oude Kwikfit garage naar industriele sportaccommodatie. Open dag 22 april a.s. aan de Comeniuslaan 6 te Naarden.

Versa vrijwilligerscentrale zoek nog 429 vrijwillergers. Hier een paar vacatures;

NAARDEN - Versa Vrijwillige Thuishulp Bussum-Naarden zoekt een vrijwilliger voor 2 uur per week om mensen thuis te helpen bij hun administratie en om financiële problemen te voorkomen.Basisschool Rehoboth zoekt een overblijfkracht voor de maandag, dinsdag of donderdag van 12.00 tot 13.00 uur. De taken zijn: Eten met leerlingen en toezicht houden op het schoolplein in de lunchpauze.Vivium Zorggroep Naarderheem zoekt wandelaars voor het versterken van onze wandelgroep voor 2 uur per week. We maken een wandeling en daarna drinken we koffie. Bij slecht weer doen we iets binnen.Versa-Welzijn – K...

Eerste en derde plek bij NK HipHop voor Jelly Jam Dance

Eerste en derde plek bij NK HipHop voor Jelly Jam Dance
NAARDEN - Dit weekend vond het NK HipHop in Waalwijk plaats.Via een aantal voorrondes wist dansschool Jelly Jam Dance zich te plaatsen voor dit NK.

Heren 1 Keizer Otto - Trivolley pakt met de 3-2 overwinning het Kampioenschap

Heren 1 Keizer Otto - Trivolley pakt met de 3-2 overwinning het Kampioenschap
NAARDEN - Gedurende het gehele seizoen werd door het eerste mannenteam van de Gooise Meren volleybalclub 'Keizer Otto - Trivolley' met grote regelmaat voldoende punten verzameld om in de race te blijven naar de Kampioenstitel.Het hoogst haalbare werd ineens heel erg realistisch toen vorige week de 1-april-grap een feit bleek te zijn:"Ken je die van ODIS tegen Keistad?!"."Nee!?!"."4 - 0!!!!".Daardoor kwam de directe concurrent om het Kampioenschap (http://www.ko-trivolley.nl/news/113/18/030-Heren-1-pakt-de-punten/) ineens op 6 punten achterstand te staan, waardo...

Gezocht voor expositie over het Comenius Mausoleum:

Gezocht voor expositie over het Comenius Mausoleum:
NAARDEN - Gezocht voor expositie over het Comenius Mausoleum: bijzondere voorwerpen en herinneringen

Kinderen met een beperking vervullen belangrijke rol tijdens Nederland – Italië

Kinderen met een beperking vervullen belangrijke rol tijdens Nederland – Italië
NAARDEN - Tijdens de oefenwedstrijd Nederland – Italië was er voor het eerst in de geschiedenis een belangrijke rol weggelegd voor voetballiefhebbers met een beperking. De vlaggen werden gedragen door G-voetballers samen met hun broer(tje) of zus(je). De enthousiaste Bjorn de Jong uit Naarden (NVC) was een van de twintig gelukkigen.

Femmefit gaat verhuizen

Femmefit gaat verhuizen
NAARDEN - Sportstudio Femmefit verhuist naar uniek pand!

EMS training nu ook in het Gooi

EMS training nu ook in het Gooi
NAARDEN - EMS training, Optimaal resultaat in minimale tijd.

Voor werkgevers: ‘De Baan Op’

Voor werkgevers: ‘De Baan Op’
NAARDEN - Ontmoet u uw nieuwe werknemer dit voorjaar op de golfbaan? Het evenement ‘De Baan Op’ op 18 mei aanstaande is de manier om op een ontspannen en vrijblijvende manier kennis te maken met uw nieuwe werknemer: jongeren uit Gooise Meren die graag aan het werk willen.

Op zoek naar salamanders in het Naarderbos

NAARDEN - GroenLinks Gooise Meren organiseert op vrijdag 7 april de jaarlijkse salamanderexcursie. Die gaat dit jaar naar de poelen in het Naarderbos en staat onder leiding van Joop Post.

Groen Lintje voor Ton Kloosterman

Groen Lintje voor Ton Kloosterman
NAARDEN - Op 20 maart heeft Ton Kloosterman het jaarlijkse Groene Lintje van GroenLinks opgespeld gekregen. Dit gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Volkstuinvereniging Naarden. GroenLinks had het lintje al eind 2016 voor hem gereserveerd maar hij wilde liever wachten met de ontvangst tot het voorjaar, wanneer de eerste knoppen weer aan de bomen zitten. Zijn oorkonde heeft immers alles te maken met groei en bloei.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio