De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Kinderen met een beperking vervullen belangrijke rol tijdens Nederland – Italië

Kinderen met een beperking vervullen belangrijke rol tijdens Nederland – Italië
NAARDEN - Tijdens de oefenwedstrijd Nederland – Italië was er voor het eerst in de geschiedenis een belangrijke rol weggelegd voor voetballiefhebbers met een beperking. De vlaggen werden gedragen door G-voetballers samen met hun broer(tje) of zus(je). De enthousiaste Bjorn de Jong uit Naarden (NVC) was een van de twintig gelukkigen.

Femmefit gaat verhuizen

Femmefit gaat verhuizen
NAARDEN - Sportstudio Femmefit verhuist naar uniek pand!

EMS training nu ook in het Gooi

EMS training nu ook in het Gooi
NAARDEN - EMS training, Optimaal resultaat in minimale tijd.

Voor werkgevers: ‘De Baan Op’

Voor werkgevers: ‘De Baan Op’
NAARDEN - Ontmoet u uw nieuwe werknemer dit voorjaar op de golfbaan? Het evenement ‘De Baan Op’ op 18 mei aanstaande is de manier om op een ontspannen en vrijblijvende manier kennis te maken met uw nieuwe werknemer: jongeren uit Gooise Meren die graag aan het werk willen.

Op zoek naar salamanders in het Naarderbos

NAARDEN - GroenLinks Gooise Meren organiseert op vrijdag 7 april de jaarlijkse salamanderexcursie. Die gaat dit jaar naar de poelen in het Naarderbos en staat onder leiding van Joop Post.

Groen Lintje voor Ton Kloosterman

Groen Lintje voor Ton Kloosterman
NAARDEN - Op 20 maart heeft Ton Kloosterman het jaarlijkse Groene Lintje van GroenLinks opgespeld gekregen. Dit gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Volkstuinvereniging Naarden. GroenLinks had het lintje al eind 2016 voor hem gereserveerd maar hij wilde liever wachten met de ontvangst tot het voorjaar, wanneer de eerste knoppen weer aan de bomen zitten. Zijn oorkonde heeft immers alles te maken met groei en bloei.

Jouw hulp aan mijn deelname aan [Expeditie Robinson 2017]

Jouw hulp aan mijn deelname aan [Expeditie Robinson 2017]
NAARDEN - Geef me alsjeblieft 2 minuten van je tijd om mij, voor aanstaande maandag 17:00 uur, je [Expeditie Robinson 2017]-stem toe te kennen via deze link: http://expeditierobinson.rtl.nl/profile/1441/

Open dag bij NVC G voetbal

Open dag bij NVC G voetbal
NAARDEN - Op 18 maart heeft NVC G een open dag voor mogelijk nieuwe leden van het G voetbal. Tussen 13:00 en 16:00 mag iedereen van de doelgroep komen kijken en meedoen.

Wil je ook iets voor een ander of voor de natuur betekenen?

NAARDEN - Amaris, Woonzorgcentrum De Veste zoekt een begeleider ‘digifiets’ voor 2 uur p/w om een groep van 8 bewoners op de digifiets te begeleiden en die het leuk vindt om sportief bezig te zijn te stimuleren.Versa Vrijwillige Thuishulp Bussum-Naarden zoekt een vrijwillige vervoerder voor 4 uur per maand om mensen naar bv. ziekenhuis, huisarts etc. te vervoeren en te begeleiden. De werktijden zijn in overleg.Vivium Zorggroep De Antoniushof en De Vesting zoeken mensen voor 2 uur per week, die de bewoners naar de gymvereniging en weer naar hun woning te brengen. Tevens begeleidt u ze mede b...

Smaakmaker uitgereikt aan Pronk Twee BV

Smaakmaker uitgereikt aan Pronk Twee BV
NAARDEN - Wethouder Gerben Struik heeft vandaag de Smaakmaker uitgereikt aan Pronk Twee BV. De Smaakmaker is een keurmerk voor bedrijven die kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Pronk Twee BV zet zich al jaren met volle overtuiging in om juist die mensen te helpen (weer) aan het werk te komen. Zij mogen zich nu een 'Erkend bedrijf met Smaak' noemen. Ondernemer Hans Pronk: "Iedereen heeft beperkingen en iedereen heeft kwaliteiten. Ik geef mensen graag een kans."

Gratis toegangskaarten voor de Comeniusdag 2017 in de Grote Kerk

Gratis toegangskaarten voor de Comeniusdag 2017 in de Grote Kerk
NAARDEN - Gratis toegangskaarten voor de Comeniusdag 2017 in de Grote Kerk te Naarden met onder andere: de Comenius lezing, uitreiking van de Comeniusprijs en lichte muziek.

Versa Welzijn start Project P - preventief erop af;

NAARDEN - Versa Welzijn start in Gooise Meren een nieuw vrijwilligers project “Project P” – preventief erop af.Vrijwilligers bieden in Gooise Meren preventief hulp aan mensen die dreigen in financiële problemen te komen.Heeft u, door omstandigheden, een achterstand opgelopen in het betalen van de huur, ziektekosten verzekering of energiekosten?Dan is project P er voor U !!

Expositie "Chaos" in Galerie Pouloeuff

Expositie "Chaos" in Galerie Pouloeuff
NAARDEN - Is het chaos of is dat wat wij in eerste oogopslag zien? De werken van de vier exposerende kunstenaars lijken ongrijpbare voorstellingen en hebben iets willekeurigs. Toch is er een spel tussen vorm, kleur en ruimte en is er een balans te voelen tussen orde en chaos.

Eerste bijeenkomst Sociaal Economisch Platform leidt tot nieuwe initiatieven

Eerste bijeenkomst Sociaal Economisch Platform leidt tot nieuwe initiatieven
NAARDEN - Donderdag 26 januari 2017 kwam het Sociaal Economisch Platform (SEP) Gooise Meren voor het eerst bijeen bij Golfclub Naarderbos. Deze denktank voor maatschappelijk verantwoord ondernemen komt voort uit het intensiveringsprogramma van het publiekprivate platform MVO Gooise Meren.

Charity Golf Toernooi voor War Child

Charity Golf Toernooi voor War Child
NAARDEN - Golfen voor War Child op Golfbaan Naarderbos

Ligconcert onder 16e -eeuwse plafondschilderingen

Ligconcert onder 16e -eeuwse plafondschilderingen
NAARDEN - Liggend luisteren naar pianoconcert Canto Ostinato in de Grote Kerk van NaardenOp zaterdag 11 februari 2017 voert het beroemde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen, om 20.30 uur – voor het derde jaar op rij – een ligconcert uit in de Grote Kerk van Naarden. Gasten liggen met hun geliefde tijdens dit speciale Valentijnsconcert op een matje en onder een dekentje op de deels verwarmde kerkvloer. Het uitzicht is op de 16e-eeuwse plafondschilderingen met Bijbelse voorstellingen. De Grote Kerk van Naarden is een laatgotische kruisbasiliek met kooromgang. De kerk dateert van de 15e eeuw en...

Geslaagde 1e editie [Nieuw Jaars Familie Toernooi]

Geslaagde 1e editie [Nieuw Jaars Familie Toernooi]
NAARDEN - Voor iedereen was het afgelopen zondag de 1e keer dat er meegedaan kon worden aan het [Nieuw Jaars Familie Toernooi] dat door de Gooise Meren Volleybalclub ‘Keizer Otto – Trivolley’ voor de eigen leden werd georganiseerd. Met Erwin Boot van Sportcafé ‘De Lunet’ als sponsor waren twee velden klaargemaakt en konden 6 teams tegen elkaar de strijd aangaan.

Indiase Mumta, Gunja en Banita aan de studie, dankzij Soroptimistclub Bussum e.o.

Indiase Mumta, Gunja en Banita aan de studie, dankzij Soroptimistclub Bussum e.o.
NAARDEN - Twee jaar organiseerde Soroptimistclub Bussum e.o. haar fondsenwervingsactiviteiten voor één zeer dankbaar doel: de Marni Foundation, die tot doel heeft uitbuiting en uithuwelijking van vrouwen in India tegen te gaan.Doel van de club: drie concrete meisjes uit Bodhgaya in de staat Bihar, een zeer arm deel van Noord Oost India, in staat stellen om te gaan studeren, na de toezegging van hun ouders om hen niet uit te huwelijken.Op 8 januari overhandigde de serviceclub het bedrag van 34.000 euro aan (de Naarder) ‘founder en vader’ van de Stichting Marni Foundation Frank Zweerts.

Nieuw jaar - nieuwe leden

Nieuw jaar - nieuwe leden
NAARDEN - Denk je nu al aan een goed voornemen voor 2017?Ben je sportief en vind je dat je past in de doelgroep van actieve dertigers, herintredende veertigers of strakke vijftigers?En heb je weer zin om te volleyballen? Overweeg RVV SPETTERS te Bussum!

Keizer Otto - Trivolley pakt de punten

Keizer Otto - Trivolley pakt de punten
NAARDEN - Gisteren was de ‘Daverende Donderdag’ van de Gooise Meren volleybalvereniging ‘Keizer Otto - Trivolley’.Met 6 wedstrijden in ‘De Lunet’ in Naarden was er meer dan voldoende volleybal te zien.De absolute kraker was de 1e-klasse-wedstrijd van Heren 1 tegen AVV Keistad 4.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio