De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Engelse muziek

Engelse muziek
HUIZEN - Op vrijdagavond 30 juni om 20.00 uur gaat Kamerkoor Vocaliber een prachtig concert met Engelse muziek zingen in de Nieuwe Kerk in Huizen, Brede Englaan 28.

Concrete resultaten tijdens evenementenweek ‘Doe mee in Gooise Meren’

Concrete resultaten tijdens evenementenweek ‘Doe mee in Gooise Meren’
NAARDEN - De evenementenweek ‘Doe mee in Gooise Meren: maak werk van je talent’ heeft veel belangstelling getrokken. Van 19 tot en met 22 juni waren er uiteenlopende activiteiten met als thema werk. Werkzoekenden konden onder meer meedoen aan workshops en werkgevers ontmoeten. Dat heeft geleid tot verschillende ‘matches’, veelbelovende contacten en inspiratie. De evenementenweek werd afgesloten met een grote Talentenmarkt waar werkgevers en potentiële werknemers elkaar kunnen ontmoeten.

2 juli a.s.: Rondleiding in en over het Mausoleum van Comenius

2 juli a.s.: Rondleiding in en over het Mausoleum van Comenius
NAARDEN - Veel mensen kennen het Comenius Museum in Naarden wel van naam, maar zijn er nog nooit binnen geweest. Om u te helpen deze stap te zetten, organiseert het Comenius Museum voor bezoekers een rondleiding in het Mausoleum.

Spectaculaire open dag Reddingsbrigade Naarden

Spectaculaire open dag Reddingsbrigade Naarden
NAARDEN - Naarden – Op zaterdag 1 juli houdt de Reddingsbrigade Naarden open dag. Tijdens de open dag is er genoeg te zien, te leren en te beleven. Vaar mee met de reddingsboot, red mensen uit het water, help de brandweer met blussen, bekijk een ambulance en politieauto van binnen en van buiten of stap op een echte politiemotor!

Expositie "Beweging"

Expositie "Beweging"
NAARDEN - Trillingen in het water, machines die ratelen, snelle verfstreken en een slak die traag vooruit komt. Het zijn allemaal bewegingen. Bewegingen die door het handelen van de kunstenaars zijn ontstaan en onderzocht. Als toeschouwer kunnen we de bewegingen volgen en zelf objecten in beweging brengen.Van 2 juli tot en met 27 augustus is deze intrigerende expositie te zien bij Galerie Pouloeuff in Naarden Vesting.

Weg met de Wesp uit de tuin!

Weg met de Wesp uit de tuin!
NAARDEN - Er zijn maar liefst 6 tips om de wespen uit de tuin te verjagen.

Met dit mooie weer zin om vrijwilligerswerk te doen? Een greep van ons aanbod:

NAARDEN - VVV-Naarden-Vesting zoekt een torengids voor de Grote Kerk in Naarden voor 1 keer per week. Een torenbeklimming duurt 45 minuten en gaat vooral om uitleg geven aan bezoekers.Forteiland Pampus zoekt een tuinman of -vrouw met zeebenen voor 12 uur p/m die zorg kan dragen voor de groenvoorziening op het forteiland, kan maaien, de borders en de moestuin onderhouden.Vivium Zorggroep, De Antonius Hof en De Vesting zoeken een medewerker restaurant voor 4 uur per week, die de mensen bedient en een gezellig praatje mee maakt.Versa Vrijwillige Thuishulp Bussum/Naarden zoekt voor 2-3 uur per ...

23e Jeugdsurvival S.C. Muiderberg

23e Jeugdsurvival S.C. Muiderberg
GOOISE MEREN - Jeugdsurvival S.C. Muiderberg een groot succes!

Voetbalklasjes verhuist binnen de gemeente Gooise Meren. Van Bussum naar Naarden.

Voetbalklasjes verhuist binnen de gemeente Gooise Meren. Van Bussum naar Naarden.
NAARDEN - Sportpark Naarden, sv NVC, Amersfoortsestraatweg 14 1411 HC Naarden wordt de nieuwe locatie voor Jan de Jong Voetbalklasjes.M.i.v. het nieuwe seizoen 2017/2018 zal Jan de Jong op dinsdag en donderdag tussen 15.30 - 18.00 uur nieuwe klasjes kunnen trainen, terwijl hij op woensdagmiddag de jongste NVC jeugdspelers zal begeleiden.

Zorgen om toekomst KWF-afdeling Muiderberg

Zorgen om toekomst KWF-afdeling Muiderberg
GOOISE MEREN - De vrijwilligersafdeling van KWF in Muiderberg staat zwaar onder druk. Het aantal vrijwilligers is de laatste jaren flink teruggelopen. Daarom zijn er dringend nieuwe bestuursleden nodig die samen met KWF de vrijwilligersafdeling willen opbouwen.

Dry Plate Fotografie, demoworkshop Daphne Wageman

Dry Plate Fotografie, demoworkshop Daphne Wageman
NAARDEN - We gaan terug naar de ontdekking van de droge plaat fotografieuitgevonden door Dr. Richard Leach Maddox. In een twee uur durende demoworkshop maak je kennis met het vervaardigenen ontwikkelen van een uniek ambachtelijk glasnegatief.

Workshop bouw je eigen website 9 juni, docent Bas Verweij

Workshop bouw je eigen website 9 juni, docent Bas Verweij
NAARDEN - Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest, … je kunt tegenwoordig op een heleboel plekken binnen het digitale domein je werk onder de aandacht brengen bij je (potentiële) klanten en vrienden. Toch geeft alleen een eigen website je de vrijheid om dit op je eigen manier te doen. Je bepaalt zelf hoe je jouw werk laat zien, je hebt alle vrijheid over de vormgeving en je bepaalt uiteraard zelf de structuur.

23e Jeugdsurvival S.C. Muiderberg

23e Jeugdsurvival S.C. Muiderberg
GOOISE MEREN - De S.C. Muiderberg organiseert op 25 en 26 mei 2017 voor de 23e keer een Hemelvaartjeugdsurvival op en rond het complex van de S.C. Muiderberg.Om het geheel wat op te fleuren willen wij via deze weg wat ruchtbaarheid geven aan het gebeuren, opdat op beide dagen vele belangstellenden de jongeren kunnen bewonderen gedurende hun inspanningen.

Foto expositie Jenny Boot in Het Arsenaal

Foto expositie Jenny Boot in Het Arsenaal
NAARDEN - Jenny Boot toont tijdens 'Naarden Foto Festival Off' schoonheid van de jeugd. Het Arsenaal en Studio Jan des Bouvrie exposeren indrukwekkende fotografie van Jenny Boot. In samenwerking met Monique des Bouvrie heeft Jenny een collectie samengesteld die een perfect geheel vormt met de interieurontwerpen en visie van de Studio.

Platform zet Ondernemers aan tot MVO 2.0

NAARDEN - MVO oftewel, ‘Maatschappelijk ondernemen’, wie is er niet mee bezig?

Bootverhuur Naarden maakt vaart…

NAARDEN - Meer mensen laten genieten van het moois dat Naarden - Vesting te bieden heeft, vanaf het water. Dat was de insteek van Thijs Cobben en Aimée Vegter uit Naarden - Vesting om een boat-sharing initiatief te starten.

Naarden-Vesting en omstreken zoekt vrijwilligers. Hierbij een aantal:

NAARDEN - VVV-Naarden-Vesting zoekt een medewerker voor 3,5 uur per week. Het werk bestaat uit het geven van informatie aan toeristen, de verkoop van souvenirs en fiets- en wandelkaarten en dergelijke.VVV-Naarden-Vesting zoekt een torengids voor de Grote Kerk in Naarden. Het werk bestaat uit het beklimmen van de toren en uitleg geven over Naarden-vesting.Wereldwinkel Bussum zoekt met spoed voor ± 4 uur per week een enthousiaste verkoopmedewerker. De werktijden zijn zaterdags van 9.15-13.30 uur of zaterdags van 13.15-17.00 uur. Ervaring is gewenst.Stichting Rijksmuseum Muiderslot zoekt een w...

Vogelhospitaal onderscheiden met Smaakmaker

Vogelhospitaal onderscheiden met Smaakmaker
NAARDEN - Wethouder Gerben Struik heeft 13 april jl. de Smaakmaker uitgereikt aan het Vogelhospitaal in Naarden. De Smaakmaker is een keurmerk voor bedrijven die kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Het Vogelhospitaal bekommert zich niet alleen vol overgave om vogels maar ook om mensen die een duwtje in de rug nodig hebben om weer te kunnen meedoen in onze samenleving. Beheerder Erik Bruinning: "Hier halen de mensen echt voldoening uit het werk dat ze kunnen doen. Dat is prachtig om te zien."

Concert Viool & Piano - 21 april 2017

Concert Viool & Piano - 21 april 2017
NAARDEN - Gooische Muziekschool docente en uitvoerend musicus Judy Schomper geeft vrijdag 21 april samen met pianist Bram Rutten een concert in De Veste te Naarden

Van Kwikfit naar Quick-fit

Van Kwikfit naar Quick-fit
NAARDEN - Transformatie oude Kwikfit garage naar industriele sportaccommodatie. Open dag 22 april a.s. aan de Comeniuslaan 6 te Naarden.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio