De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

HCAW halverwege op derde plaats

HCAW halverwege op derde plaats
GOOISE MEREN - Ondanks dat de honkballers van HCAW zelf niet in actie hoefden te komen kan worden teruggekeken op een positief weekeinde. Mede dankzij twee zeges van hekkensluiter De Glaskoning Twins op Hoofddorp Pioniers staat HCAW precies halverwege nog altijd derde op de ranglijst.

23e Jeugdsurvival S.C. Muiderberg

23e Jeugdsurvival S.C. Muiderberg
GOOISE MEREN - Jeugdsurvival S.C. Muiderberg een groot succes!

Platform zet Ondernemers aan tot MVO 2.0

MUIDEN - MVO oftewel, ‘Maatschappelijk ondernemen’, wie is er niet mee bezig?

MUIDENAREN VOORTAAN GRATIS NAAR PAMPUS

MUIDENAREN VOORTAAN GRATIS NAAR PAMPUS
MUIDEN - Voor forteiland Pampus staat seizoen 2017 in het teken van vriendschap. Het eiland viert dit jaar dat het precies 130 jaar geleden is dat in de voormalige Zuiderzee begonnen werd aan de bouw van zijn fundament. Gedurende dit seizoen komt het eiland met speciale acties ter versterking van de vriendschapsband met zijn bezoekers. Een van de acties gaat tijdens Vlaggetjesdag van start en betekent goed nieuws voor Muidenaren! Zij kunnen een gratis Muiderpas via de website van Pampus aanvragen. Hiermee kan zonder extra kosten meegevaren worden op de Stern, de veerboot die vanaf de Muiden...

Vlaggetjesdag Muiden

Vlaggetjesdag Muiden
MUIDEN - Vlaggetjesdag Muiden, bezoek de oude zeilschepen, de pakjesboot van Sinterklaas, shantykoren, nautische markt of kom zeilen met een Huizer botter!

Nog steeds vrijwilligers gezocht! Hier een aantal:

MUIDEN - Gilde Samenspraak Bussum, Naarden, Muiden zoekt ‘taalmaatjes’ om anderstaligen de Nederlandse taal te leren spreken en hen wegwijs te maken in de Nederlandse samenleving en de cultuur.Stichting Forteiland Pampus zoekt een gids met zeebenen voor het rondleiden van gasten door het imposante fort op Pampus. Voor 12 uur per mnd. De werktijden zijn van 10.30 uur tot 17.30 uur.Bewegen is goed voor iedereen! Vivium Zorggroep Naarderheem zoekt een actieve vrijwilliger voor 2 uur p/w voor het halen en brengen van de bewoners, en die zelf ook meedoet aan de bewegingsgroep.Versa Vrijwillige T...

'Buitenwonen in Muiden' alleen voor de middelhoge en hoge inkomens

'Buitenwonen in Muiden' alleen voor de middelhoge en hoge inkomens
MUIDEN - In afwijking van de regionale woonvisie is er nog geen betaalbare, sociale woningbouw gepland voor de in ontwikkeling zijnde nieuwe woonwijk de Krijgsman bij Muiden. De vraag is of de gemeente Gooise Meren de afgesproken norm voor nieuwbouw van 1/3 betaalbaar, 1/3 duurdere en 1/3 dure woningen voor 2017/2018 wel gaat halen.

Jouw hulp aan mijn deelname aan [Expeditie Robinson 2017]

Jouw hulp aan mijn deelname aan [Expeditie Robinson 2017]
MUIDEN - Geef me alsjeblieft 2 minuten van je tijd om mij, voor aanstaande maandag 17:00 uur, je [Expeditie Robinson 2017]-stem toe te kennen via deze link: http://expeditierobinson.rtl.nl/profile/1441/

Groene golf overspoelt Muiden

Groene golf overspoelt Muiden
MUIDEN - Zaterdagmiddag trok een grote groep enthousiaste CDA'ers, waaronder Tweede Kamerlid Michel Rog en lijstduwer Marleen Sanderse, als een ware groene golf door Muiden. Met omstanders werd gesproken over de komende verkiezingen en er werd een bezoek gebracht aan het Muiderslot, één van de parels van Gooise Meren en onze vaderlandse geschiedenis.

140 inwoners Gooise Meren bezorgd over groei Schiphol en A1

MUIDEN - De Klankbordgroep Schiphol/A1 Gooise Meren heeft de gemeenteraad van Goose Meren gevraagd om meer merkbare aandacht te besteden aan de aanzienlijke groei van het luchtverkeer vanaf Schiphol en het fileprobleem op de A1 bij Gooise Meren. De Klankbordgroep is vorig jaar als burgerinitiatief opgericht om de gevolgen daarvan voor gezondheid, veiligheid, leefbaarheid en leefomgeving bespreekbaar te maken.

Versa Welzijn start Project P - preventief erop af

MUIDEN - Versa Welzijn start in Gooise Meren een nieuw vrijwilligers project “Project P” – preventief erop af.Vrijwilligers bieden preventief hulp aan mensen die dreigen in financiële problemen te komen.Heeft u, door omstandigheden, een achterstand opgelopen in het betalen van de huur, ziektekosten verzekering of energiekosten.Dan is project P er voor U !!

Valentijns en Vrijwilligersconcert Grote Kerk Muiden

Valentijns en Vrijwilligersconcert Grote Kerk Muiden
MUIDEN - Meezingconcert voor vrijwilligers op Valentijnsdag!

Kunstcollectief Muiden Muiderberg exposeert in `´Brasserie op de Herengracht`

Kunstcollectief Muiden Muiderberg exposeert in `´Brasserie op de Herengracht`
MUIDEN - Het Kunstcollectief Muiden Muiderberg (KCMM) raakte, toen de gemeente Muiden onderdeel werd van Gooise Meren, ook haar expositieruimte in het gemeentehuis kwijt. Hoewel in het gezondheidscentrum al een alternatief werd gevonden bleef de behoefte bestaan aan nog een locatiewaar bezoekers in een ontspannen omgeving van het werk van leden van het KCMM zouden kunnen genieten. Die wens is nu in vervulling gegaan. De Brasserie op de Herengracht 75 in Muiden heeft de wanden van één van haar mooiste ruimtes met uitzicht op de Vecht beschikbaar gesteld voor exposities van het KCMM. Vanaf va...

Wandelen door tuinen met orchideeën en vlinders

Wandelen door tuinen met orchideeën en vlinders
GOOISE MEREN - Zin in een busreis naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Ga dan mee op donderdag 25 februari met de reiscommissie van wijkontmoetingscentrum De Schakel.In de Orchideeënhoeve in Luttelgeest staat de koffie en thee met gebak klaar.

Verras je lief met Sinterklaas met een kaartje voor TEDxHilversum

Verras je lief met Sinterklaas met een kaartje voor TEDxHilversum
MUIDEN - De tweede editie van TEDxHilversum is op 7 december in Theater Gooiland. Open voor iedereen en dé plek om inspiratie op te doen. Het thema is ‘The art of engagement’ – na Brexit en Trump, een thema om bij stil te staan. Hoe staan we in verbinding met elkaar? Met onszelf? Met wat echt en niet echt is? Twaalf (inter)nationale sprekers geven hun interpretatie ervan in hun persoonlijke verhaal. Koop nu kaarten voordat het te laat is: https://goo.gl/xDWn0s

KOM NAAR TEDxHILVERSUM OP 7 DECEMBER

KOM NAAR TEDxHILVERSUM OP 7 DECEMBER
MUIDEN - De tweede editie van TEDxHilversum is op 7 december in Theater Gooiland. Open voor iedereen en dé plek om inspiratie op te doen. Het thema is ‘The art of engagement’ – na Brexit en Trump, een thema om bij stil te staan. Hoe staan we in verbinding met elkaar? Met onszelf? Met wat echt en niet echt is? Staan we nog open voor andere denkbeelden? Twaalf (inter)nationale sprekers geven hun interpretatie ervan in hun persoonlijke verhaal. Koop nu kaarten voordat het te laat is: https://goo.gl/kH7o9X

Laatste Vacatures voor vrijwilligerswerk!

MUIDEN - Persbericht van Versa Vrijwilligerscentrale voor week 47

Versa Thuisadministratie zoekt nieuwe vrijwilligers

MUIDEN - Bent u de vrijwilliger die weer rust en perspectief kan bieden door iemand te helpen de administratie weer op orde te krijgen?

Gastcolumn Kerem Gencer (PvdA Huizen): ’Veilig voelen, veilig zijn’

Gastcolumn Kerem Gencer (PvdA Huizen): ’Veilig voelen, veilig zijn’
HUIZEN - Huizen werd recent geconfronteerd met een golf aan autoinbraken, waarbij dure onderdelen zoals navigatiesystemen en airbags buit werden gemaakt.

Chauffeurs gezocht voor de eerste Hop-on- Hop-off "Lakes & Dutch Heritage" tour.

Chauffeurs gezocht voor de eerste Hop-on- Hop-off "Lakes & Dutch Heritage"  tour.
MUIDEN - Vanaf 9 augustus gaat de "Lakes & Dutch Heritage" hop-on/ hop-off tour van start. Er wordt klein gestart om vervolgens het aantal bussen dat rijdt uit te breiden. Voor de tour worden enthousiaste chauffeurs gezocht met een passie voor hun mooie omgeving.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio