De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Interview mislukt

Interview mislukt
HILVERSUM - Zojuist heb ik geprobeerd Rhido te interviewen over de Bijenkorf. We hebben gemiddeld anderhalf uur aan tafel gezeten. Helaas op weg naar de redactie toe heb ik mijn spullen in de trein laten liggen. Ik baal er enorm van. Vandaar dat ik zijn tekst op toestemming van hem heb mogen gebruiken. Sorry het was ook mijn fout. Rhido heeft ook eerder via deze website op Dichtbij vermeldt zie ik nu. Bij voorbaat dank, Rhido. MvG, Garum

De Bijenkorf

De Bijenkorf
HILVERSUM - Iedereen vind het best wel ontzettend jammer dat er in paar steden geen V&D meer is. Nou is mijn vraag: Zou de Bijenkorf eventueel misschien geïnteresseerd in zijn in de V&D filialen? Dan hoeft natuurlijk ook niet alle filialen door de Bijenkorf worden overgenomen. Ik dacht aan paar steden zoals bijvoorbeeld in Hilversum, Haarlem en Almere.Ik kreeg al snel een antwoord van ze: " Hi Rhido, Hartelijk dank voor je bericht. Wat leuk dat je ons graag in deze steden zou willen verwelkomen. Wij zullen het voorleggen aan management. Mochten zij geïnteresseerd zijn dan hoor ...

Petra Krijgsman - Praktijk voor Gezond gewicht en Voeding

Petra Krijgsman - Praktijk voor Gezond gewicht en Voeding
HILVERSUM - Weg met de weegschaal‘Laten we weer eens gewoon gaan eten!”

Speciale filmvoorstelling 'Manchester by the Sea'

HILVERSUM - Soroptimistclub Hilversum organiseert op zondag 22 januari in Filmtheater Hilversum een benefietfilmvoorstelling voor Hospice Kajan. De opbrengst van deze bijzondere fimvoorstelling gaat naar de herinrichting van de tuin van het hospice.

Open maand bij Balletschool Elena

Open maand bij Balletschool Elena
HILVERSUM - Doe mee aan onze open lesmaand! Deze maand mogen alle lessen uitgeprobeerd worden GRATIS!

24 januari: staatsecretaris Martin Van Rijn (PvdA) debateert in Hilversum over de toekomst van de zorg.

HILVERSUM - Staatssecretaris Martin van Rijn en huisarts en bestuurder Lucas Fraza kruisen de degens over de toekomst van onze zorg. Is ons zorgsysteem gered, maar is de patiënt nu de klos? Afgelopen periode was kostenbeheersing het centrale politieke thema in de zorg, maar het patiëntenbelang dreigt inmiddels onder te sneeuwen. Meer informatie: www.toekomstdebat.nl.

ZZP Zorg Café voor startende en zelfstandige begeleiders in de zorg

HILVERSUM - Op 8 februari 2017 organiseert King Arthur Groep het 7e ZZP Zorg Café, deze keer in De Koepel te Hilversum.

BUREN-VOOR-BURENCONCERT IN DE MORGENSTER

HILVERSUM - Ben je op zoek naar een avondje kamermuziek met vele variaties en verrassende samenstellingen? Dan is vrijdag 20 januari een uitgelezen kans daarvoor in kerkgebouw de Morgenster.

Alle vrijwilligersthuishulp-organisaties in Hilversum in één folder!

HILVERSUM - Het Netwerk Vrijwillige Thuishulp Hilversum brengt deze week de vernieuwde folder uit met alle organisaties die in Hilversum vrijwilligershulp aan huis bieden. Handig, want zo heeft ieder die dat wil in één oogopslag het aanbod van vrijwilligershulp in Hilversum in beeld!

Is jouw kind hoogsensitief?

Is jouw kind hoogsensitief?
HILVERSUM - Weet jij dat ongeveer 15 tot 20% van de mensen een gevoeliger temperament heeft dan de gemiddelde mens? Het zou dus zomaar kunnen zijn dat jouw kind hoogsensitief is.

Nieuw jeugdorkest met lichte muziek bij Globe in MCO start in februari

Nieuw jeugdorkest met lichte muziek bij Globe in MCO start in februari
HILVERSUM - Paul Streefkerk (City Orkest) en Kees van Oorschot (Globe) hebben vorig jaar een Hilversums jeugdorkest opgericht speciaal voor lichte muziek. Dankzij subsidie van de gemeente Hilversum is de financiële drempel om mee te spelen laag gebleven.

Werkonderbreking NS woensdag 11 januari 2017

Werkonderbreking NS woensdag 11 januari 2017
HILVERSUM - Wie morgen met de trein gaat moet rekening houden dat door werkonderbreking vanaf 13 u geen treinen meer kunnen rijden. De NS laat op Twitter weten dat er verder helaas nog niets bekend is hoe zij het gaan doen. Houd de website dan in de gaten. Dit gaat om een landelijke actie.

Enthousiaste medewerkers bij Galerie Hilversum

Enthousiaste medewerkers bij Galerie Hilversum
HILVERSUM - Het team gastheren en gastvrouwen van Galerie Hilversum zoekt nieuwe collega's om samen de galerie draaiend te houden. Woon je in Hilversum of er vlak bij en wil je een aantal uur per week vrijwilligerswerk doen in een prachtige galerie? Kom eens binnen en praat met ons. Dan vertellen we je wat we doen.

Internationaal toptennis terug op 't Melkhuisje

Internationaal toptennis terug op 't Melkhuisje
HILVERSUM - Na een afwezigheid van 23 jaar keert internationaal toptennis terug op de banen van HLTC ’t Melkhuisje in Hilversum. Van 18 tot en met 20 mei komen Robin Haase, een tweede Nederlander en twee buitenlandse spelers tijdens de eerste Melkhuisje Masters in actie.

Fractievoorzitter GroenLinks Hilversum onderneemt windmolenplannen in Zuid-Holland

Fractievoorzitter GroenLinks Hilversum onderneemt windmolenplannen in Zuid-Holland
HILVERSUM - De fractievoorzitter van GroenLinks in Hilversum, Jan Kastje, heeft hoge ambities als het gaat om duurzaamheid. Niet alleen in onze stad, maar inmiddels ook in Zuid-Holland. Hij heeft het initiatief genomen om het natuurgebied De Balij, bij Zoetermeer te ontwikkelen tot windpark. Tenminste als ook de provincie daarmee instemt.

Dementie, wetenschappelijk gezien nooit goed bewezen

Dementie, wetenschappelijk gezien nooit goed bewezen
HILVERSUM - Ik vind dat de media nog te vroeg conclusies trekt over het feit waarom wetenschappelijk gezien dat er dementie zal kan gaan leiden tot een verband met luchtvervuiling en fijnstof.

Eindelijk: cursus Muziek op Schoot in Hilversum!

Eindelijk: cursus Muziek op Schoot in Hilversum!
HILVERSUM - Op zaterdag 21 januari 2017 zal er weer een wervelende cursus Muziek op Schoot van start gaan voor kinderen van 1 tot 4 jaar oud met een ouder/opa/oma.

De beste oudejaarsconferences op HilversumTV

De beste oudejaarsconferences op HilversumTV
HILVERSUM - Het nieuwe videoplatform HilversumTV maakt zich nu al gereed voor een ouderwets gezellige Oudjaarsavond. Sinds vandaag zijn de beste oudejaarsconferences van oa Wim Kan, Youp van ’t Hek en Freek de Jonge toegevoegd. Ook de muziekliefhebber komt op HilversumTV aan zijn trekken met oa muziekspecials van ABBA, Anita Meyer, BZN en Doe Maar.

Zwemschool De Winter Sport behaalt ISO 9001 certificering

Zwemschool De Winter Sport behaalt ISO 9001 certificering
HILVERSUM - Zwemschool De Winter Sport uit Hilversum is per 1 januari 2017 de eerste officiële ISO 9001 gecertificeerde individuele zwemschool in Nederland

Hans Liberg

Hans Liberg
HILVERSUM - Helaas komt voorlopig de laatste show van Hans Liberg.Mis zijn show in Utrecht niet! Zijn laatste show is op 20 maart 2017.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio