De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

GoSports genomineerd voor de titel ‘Gehandicaptensportprijs 2013

(Foto: gosportsenplezier)
1 / 3
zoom out

RIDDERKERK - GoSports is één van de drie genomineerden voor de titel ‘Gehandicaptensportprijs 2013’. Na de ‘voorronde’ met de leuke tv-reportages op TV Rijnmond is GoSports geselecteerd om door te gaan naar de awardshow op 16 december a.s. De andere twee genomineerde verenigingen zijn Stichting Plons en RHV Leonidas.

GoSports is een bruisende organisatie welke vrijetijdsbesteding bied voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking voor Rotterdam en regio.

Voor deze doelgroep biedt GoSports voor ieder wat wils. Het plezier beleven staat voorop, maar ook is er aandacht voor leren en ontwikkelen.

GoSports richt zich zowel op (jonge) kinderen als volwassenen, ongeacht overtuiging of afkomst, en het aanbod wordt zoveel mogelijk afgestemd op de individuele mogelijkheden en wensen van het lid.GoSports richt zich zowel op (jonge) kinderen als volwassenen, ongeacht overtuiging of afkomst, en het aanbod wordt zoveel mogelijk afgestemd op de individuele mogelijkheden en wensen van de deelnemer.

GoSports bestaat uit de volgende sporttakken:
Zwemmen op donderdagavond - zwembad IJsselmonde
Paardrijden op zaterdagmiddag – manege de Drechterweide

De Sport Awards Rotterdam-Rijnmond is hét sportfeest van het jaar om terug te blikken op het afgelopen sportjaar. Tijdens het programma worden de prijzen uitgereikt voor de Rotterdamse sportman, sportvrouw, sportploeg, sportcoach en sporttalent van 2013. Daarnaast zijn er twee prijzen die in handen van de amateurverenigingen kunnen vallen; de Rotterdamse sportvrijwilliger en de Gehandicaptensportprijs (waar jullie kans op maken). De Rotterdam Sportstad Awards vindt plaats op maandagavond 16 december a.s. in het Nieuwe Luxor Theater. Vanaf maandag 18 november kan er via de website www.desportawards.nl op de genomineerden worden gestemd.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 19 november 2013


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio