De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Multicultureel festival in IJsselmonde

1 / 1
zoom out

ROTTERDAM - Op 20 september vindt er een multicultureel festival plaats op de woonlocatie Schuilingsoord en op AC Kreileroord. Dit festival wordt georganiseerd aan de vooravond van Burendag. Het doel is om verschillende mensen en organisaties in contact te brengen met elkaar.

Het is van belang dat verschillen tussen mensen er mogen zijn omdat deze verschillen ons op een mooie en unieke wijze aan elkaar kunnen verbinden. Daar is dan wel iets voor nodig. Elkaar vinden en daarna binden is iets dat van twee kanten dient te komen. Maar... onbekend maakt vaak onbemind. Om de drempel tussen verschillen te helpen verlagen organiseren St. Middin en St. Pameijer dit festival. De praktische invulling van de dag wordt verzorgd door St. Mboa Su. 

Wat is er te doen?
Op Schuilingsoord kun je genieten van een Afrikaanse schilderijenexpositie en een kleine multiculturele marktkraam. Er zijn gastheren/vrouwen aanwezig die je kunnen begeleiden naar AC Kreileroord. Hier wordt naast een multiculturele markt een uitgebreid programma gepresenteerd. Dit bestaat onder andere uit Afrikaanse dansworkshops, djembee workshops, interactieve workshops en een verhalenverteller. Voor een kleine vergoeding kun je genieten van een overheerlijke tropische maaltijd. 

Iedereen is welkom bij het festival dat duurt van 12.00 uur tot 20.00 uur op de woonlocatie  Schuilingsoord (Ingang flat Schuilenburgh) en op AC Kreileroord (Kreileroord 222).


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio