De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Vrijwilligers gezocht tijdens de zomermaanden in Oranjehof

Vrijwilligers gezocht tijdens de zomermaanden in Oranjehof (Foto: Communicatie Lelie zorggroep)
1 / 1
zoom out
ROTTERDAM - Oranjehof, locatie van Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn in Rotterdam-Lombardije, wil haar bewoners in de vakantieperiode een warm zomergevoel geven. De bewoners zijn graag buiten, maar kunnen er helaas niet zelfstandig op uit. Hulp en ondersteuning van vrijwilligers is dus onmisbaar.


Daarom zoekt Oranjehof vrijwilligers die gezellig samen met de bewoners een kopje koffie willen gaan drinken of een wandeling willen maken. Oranjehof heeft een sfeervolle brasserie “Oranjerie” en staat in een gezellige wijk. U krijgt een kopje koffie tijdens uw vrijwilligerswerk en een goed gevoel dat u iets voor een ander kan betekenen! Heeft u in de maanden juli en augustus (of een gedeelte hiervan) een uurtje in de week over? Dan zijn de bewoners van Oranjehof blij met uw komst!

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich voor een langere periode als vrijwilliger opgeven? Ook dat kan: Oranjehof zoekt tevens vrijwilligers voor ondersteuning met de braintrainer (een computerspel voor mensen met dementie), gastvrouwen of gastheren voor op de afdelingen, vrijwilligers voor de duofiets en ondersteuning bij muzikale en creatieve activiteiten.

Voor meer informatie of opgeven kunt u een mail sturen naar Janneke de Keijzer, vrijwilligerscoördinator van Oranjehof (j.dekeijzer@leliezorggroep.nl). Het adres van Oranjehof is Immanuel Kantstraat 2.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 15 juni 2016


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio