De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Honderden artiesten in indrukwekkende circus cross-over op Katendrecht

A Brand New Day 2 (Foto: Jessica | Creatieve Kwesties)
1 / 1
zoom out
ROTTERDAM - Het gaat nu écht gebeuren! Op 5 juni brengen honderden Rotterdamse acrobaten, dansers, jongleurs en andere kunstenaars een indrukwekkende cross-over tussen hun eigen discipline en het circus, met Katendrecht als decor.

Het moest een spectaculaire opening worden tijdens Circusstad Festival 2015: A Brand New Day. Een groots event met dansers, acrobaten, jongleurs, muzikanten, cheerleaders, skaters, capoeiristas, hiphoppers, basketballers, hoepelaars en breakdancers. Helaas stak het slechte weer een stokje voor deze plannen.

Maar omdat artiesten zich nou eenmaal niet zomaar laten tegenhouden, organiseert Rotterdam Circusstad dit keer A Brand New Day 2: een spannende cross-over tussen circus en tientallen verschillende sportdisciplines, onder leiding van de choreografen van De Dutch Don’t Dance Division. Het Rotterdamse havengebied Katendrecht is het decor: op het Deliplein zorgen de artiesten voor een zinderende middag met muziek uit de musical The Wiz.

Save the date:
Wat: A Brand New Day 2
Waar: Katendrecht, op het Deliplein
Bij slecht weer: in het Nieuwe Luxor Theater, op de Kop van Zuid
Wanneer: 5 juni 2016, vanaf 14:00 uur tot 17:15 uur
Website: www.circusstad.nl 

Deelnemende groepen:
Berimbau de Ouro, Circus Rotjeknor, Comedians van Islemunda, De Circusmachine, De Paraplu, Make You Move On, Maya Acid Bellydance, Paaldans-Academy, Penguin Productions, SKVR Brassbandschool, SKVR Dansmakers, Tobit & Jasmijn, Vooropleiding Circusarts & Wushu Academie Xia Quan. 

Rotterdam Circusstad
In Stichting Rotterdam Circusstad hebben Codarts Circus Arts, Circus Rotjeknor, de Rotterdamse Schouwburg en het Luxor Theater de handen ineen geslagen om aan Rotterdam en de rest van Nederland te laten zien hoe mooi, leuk, spectaculair en bijzonder het nieuwe circustheater is. En niet alleen om naar te kijken, maar juist ook om zelf te doen en nog beter te worden! Hiermee is Rotterdam de enige stad in Nederland waar op zo’n grote schaal wordt samengewerkt rond circustheater.

Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio